Dan R Postat Februarie 19, 2004 Share Postat Februarie 19, 2004 Mai ales la rubrica vanzari am vazut niste motoare categorisite ca fiind enduro "stradal". Retin ca se refereau la un Pegasso, Elefant si o Africa Twin. Parerea mea ca o Africa nu e o motocicleta ca sa mergi numai la film cu prietena; de fapt e cam cea mai zdravana de la Honda, mai tare ca Transalp-ul sau Varadero. Iar Elefantul Lucky Explorer de la Cagiva a fost la vremea lui scula de motor, Dakar, chestii... Comments, oppinions? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Februarie 19, 2004 Share Postat Februarie 19, 2004 Mai, eu am intalnit motocicliele respective alaturi de v-strom, f650(dakar), R1150Gs(Adventure), Triumph Tiger, KTM LC8 si KLR 650 ca "adventure bikes" sau enduro-touring.. Parerea mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 dane, nici unul dintre astea pe care le ai spus tu nu sunt cu pedigree de strada.la vremea lor zburau in afara soselei in raliuri si diverse raiduri.acum specializarea moto e impinsa aproape la extrem.o africa twin e buna sa mergi in turul tarii, nu sa te cocoti pe cine stie ce munti.pentru asta ai motoarele actuale mult mai usoare si mai faşneţe.deja dezvoltarea modelelor e pe nişe foarte inguste de piaţa si "mamuţii" trecutului par din ce in ce mai depaşiţi.si mai e ceva...o moto pe "caroserie" de enduro care are si 250 kg , nu prea e pentru oricine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 Mai fratilor....eu sunt ferm convins sa pun mana pe un astfel de motor intr-un viitor,sper eu, apropiat...ce poti sa vrei mai mult de la un motor decat sa poata aborda orice fel de traseu ?Cu un cross/enduro pur-sange nu ai ce cauta pe strada, cu un touring sau sport touring nu ai ce cauta pe coclauri.Strada +coclauri+gropi/dealuri/vai = Bucuresti... Si da, AfricaTwin este cea mai tare din categoria ei la Honda , de aia nici nu o mai fabrica, nu le-ar mai fi cumparat nimeni Varadero sau Transalpul .De aia o si gasesti foarte scump chiar si la mana a doua... . Eu unul m-as multumi si cu cu un Transalp mai vechi...nu stiti cumva de cand se fabrica Transalp in Spania?Asta ne-ar putea scuti de 1200 de gauroi vama la una mai veche de 5 ani... P.S. Aveti aici un poster (bonus de la mine )cu Transalpul, la o rezolutie de puteti citi si seria pe cadru .Atentie! cu dial-up asteptati ceva timp pana sa o incarce!!! Poster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 Dar ce ziceti de BMW R 1200GS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 nu-mi place nasu de cioara si faptu ca priveste chioris cioara chioara in rest e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 parca are cioc de papagal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Februarie 23, 2004 Share Postat Februarie 23, 2004 Abia astept s-al vad in realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Februarie 23, 2004 Share Postat Februarie 23, 2004 nu-mi place nasu de cioara si faptu ca priveste chioriscioara chioara in rest e ok Lasa ca face Honda motorete perfecte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NikonXR Postat Februarie 24, 2004 Share Postat Februarie 24, 2004 lol ... mai pai e o hardughie imensa deja o da in diverse nu in enduro!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 lol ... mai pai e o hardughie imensa deja o da in diverse nu in enduro!!! moda cu enduro de strada a venit din germania pentru ca acolo nu mai prea poti sa mergi in teren.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 despre BMW 1150 GS si noul 1200 GS am citit numai de bine. Sunt f multe in Europa de vest si in State. Sunt multi oameni supermultumiti de motorul asta si nu l-ar schimba pe nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Postat Martie 8, 2004 Share Postat Martie 8, 2004 Ma bucur sa vad ca sunt si iubitori de enduro, pe care il aud , vor motoare de viteza ! , sunt bune sa faci o tura prin oras , dar ce faci cand e de mers la drum lung? Africa de la Honda este o legenda , dar cred ca cei de la BMW sunt tari ! Ca tot vorbim de Africa , un motor care am vrut sa-l cumpar si nu am avut bani, sper totusi sa fac un efort ..., eu am un Pegaso 650, nu se compara cu Africa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paris Postat Martie 27, 2004 Share Postat Martie 27, 2004 Dar ce ziceti de BMW R 1200GS? Sincer nu as schimba 1150 GS-ul pentru 1200 desi 30kg mai putin ar fi grozav. Motivul principal este ca poti sa uiti de "surubarit" la ea in sa spunem in cazul in care ai o problema (pe coclauri?). In Germania sau in America de nord poate e in regula pentru ca asistenta tehnica functioneaza 24 de ore si sint obligati sa vina sa te ridice. Instalatia electrica nu este nici ea clasica, are doar citeva fire de curent iar comenzile se tranmit prin CAN (Controlled Area Network). Pina si atasarea unui intercom va trebui facuta de catre service-ul BMW pe bani grosi. Intrebare mea: este motocicleta cu care ati merge oriunde, sa zicem Africa sau America de Sud? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 27, 2004 Share Postat Martie 27, 2004 da. eu cred ca e o motocicleta cu care poti face inconjurul lumii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Martie 28, 2004 Share Postat Martie 28, 2004 BMW 0wnz j00 si daca n-ar fii asa greu ar fii excelent.... Raspunsul este DA; nu stiu daca ati vazut ride-reportul din Bolivia cand au facut turul ala in desert cu r1150gs..o sa caut linkul si-o sa-l postez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate