Angi Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) Cand chiar o sa fie posesori, o sa aiba nevoie de topic nou. fii fara grija.......nu vor fi multi...........la cat costa si ce ofera motoreta asta, curand nu cred sa aiba mare succes in romania Editat Aprilie 16, 2010 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 fii fara grija.......nu vor fi multi...........la cat costa si ce ofera motoreta asta, curand nu cred sa aiba mare succes in romania acum sincer si GS-ul costa la fel de mult si ofera aceleasi performante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 16, 2010 Autor Share Postat Aprilie 16, 2010 fii fara grija.......nu vor fi multi...........la cat costa si ce ofera motoreta asta, curand nu cred sa aiba mare succes in romania macaronarii si nemtii le vor face rodajul inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 In RO sunt comandate 3 buc pana acum si vin cate una pe luna, mai, iunie, iulie. Primele livrari sunt in Olanda. Mai este putin de asteptat si apar pe sosele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 abia astept sa o vad live. astia nu o aduc si ei prin showrooms sa o vedem, mirosim, pipaim?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Poate unul dintre distibuitorii Yamaha sa ne faca o surpriza la Salonul Moto, dar am mici sperante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 ma duc la salon cu speranta asta desi slabe sanse .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 ma duc la salon cu speranta asta desi slabe sanse .... Am pierdut o ora la SMAEB. VARZA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Detaliaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 (editat) E balci. Modele noi, nimic! Standuri mici, la cateva motoare noi mai baga si un SH. Yamaha lipsa, numai cateva motoare razlete amestecate printre alte marci. Scutere, ATW-uri, biciclete si alte mizerii pe 3-4 roti, la greu. Singurele standuri cu nota de trecere, BMW si KTM- Dementor. Vai de steaua ei de piata moto! Editat Aprilie 23, 2010 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Pai eu m-am uitat ce firme expun si nu m-astept la altceva. Sunt cei pe care-i ii stim, cei care vand pe langa motociclete si echipament, piese, etc. E si normal sa fie asa, majoritatea ne luam motociclete la mana a doua (sau na, a treia sau a patra) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 mi s-au ruinat visele de a vedea super tenere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Ati participat careva la " Ride For Life" ??? Eu da am si primit raspuns.....NEGATIV. Sunt curios dc, merge cineva din RO. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Si n-ai vazut? http://www.super-tenere.com/generic_upload/gallery.jsp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 http://www.motorcyclenews.com/MCN/Ne...ld-first-test/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 mi-as lua si eu una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Gri sau albastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Gri sau albastra? albastra curand trebuia sa soseasca si la noi primele modele. sunt curios cate s-au comandat pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 (editat) Acum o luna in RO erau comanadate 3, una gri si doua albastre. Prima ajunge la proprietar la sfarsitul lui mai. Editat Mai 12, 2010 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Acum o luna in RO erau comanadate 3, una gri si doua albastre. Prima ajunge la proprietar la sfarsitul lui mai. ce pret au la noi si de la ce importator s-au comandat? la Dual Tours? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Cele 3 motoare sunt comandate la Yamaha din Militari. La ei pretul este 14400 euro. In Pipera, la telefon, pretul era 14700 euro, dar nu stiu daca se mai putea negocia ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Sunt curios de review-urile celor care participa la "Ride For Life". Au selectat se pare doar jurnalisti cu experienta in domeniu. Aici se poate urmari pe unde umbla caravana si mai baga si niste poze din cind/in/cind: http://www.facebook.com/home.php?#!/newsupertenere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 12, 2010 Autor Share Postat Mai 12, 2010 Gri sau albastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate