challenger Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Chiar nu zice nimeni nimic de editia asta ? Sa fie pentru ca nu prea avem romani la start ? Hai ca mai sunt cateva zile si incepe... Oricum mult succes singurului "roman" pe care l-am vazut eu pe lista : FREINADEMETZ Martin (ROU)-KTM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) Stii cumva vreun site in care apar date tehnice despre mobrele participante la dakar (model, echipare, brizbrizuri), eu pe unde m-am uitat scrie doar marca si atat Editat Decembrie 23, 2009 de @motoadvpunctro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Decembrie 23, 2009 Autor Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) Banuiesc ca nu prea vei avea acces la datele tehnice ale motoarelor ,dar poti sa incerci pe site-urile proprii ale echipelor sau pilotilor participanti . Tare imi pare rau ca ai nostri nu sunt pe lista ... Ceva tansmisii TV vor fi cumva,altele decat Eurosport ? Asteptam baietii mult mai informati sa ne tina la curent Editat Decembrie 23, 2009 de challenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Care Dakar? Dakar-ul nu mai exista. Ar trebui sa-i schimbe denuirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Decembrie 24, 2009 Autor Share Postat Decembrie 24, 2009 Ma rog ,aveti mare dreptate, e o umbra a ceea ce a fost si e mai mult comercial decat adventure,dar asta e ... Oricum ,trebuie sa recunoastem ca traseul e destul de criminal ,deci avem ce urmari ,plus ca sunt curios cum se descurca pilotii care au KTM cu limitarea aia impusa de ASO. Probabil ca in cativa ani se vor ridica si competitiile de gen din Africa si o sa avem ce vedea din nou ... Numai bine si SARBATORI FERICITE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Tineti aproape ca la anu revine in Africa . Anu asta e o mare abrambureala cu acea reducere de cilindreee sau motoare limitate. Cu toate ca va fi in Argentina si Chile il astept cu interes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 plus ca sunt curios cum se descurca pilotii care au KTM cu limitarea aia impusa de ASO. cu toate limitarile lor, eu zic ca tot coma sau despres castiga. Experienta lor si fiabilitatea motoarelor ar trebui sa faca diferenta. Doar Fretigne ar putea emite pretentii. Nu cred ca Verhoeven cu BMW, Casteau cu Sherco, Lopez cu Aprilia sau alte 450-uri pot sa-i incurce. Hai sa vedem ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Decembrie 25, 2009 Autor Share Postat Decembrie 25, 2009 Chiar ma intrebam cand o sa avem o parere de la tine,nu de alta ,dar de regula tu esti cel mai in tema . Si eu cred ca podiumul va fi tot al lor ( Despres ,Coma and so on ),insa vor avea ceva de lucru ,nu din cauza concurentei ,cat din cauza motoarelor ,sesibil "slabite" . Abia astept sa-i vad la treaba,pacat cava trebui sa ma multumesc ca de obicei cu ce transmite Eurosport si cu noutatile de pe forum . Oricum ,va fi interesant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 vectra racing nu mai participa anu asta?? acum 2 ani, parca, au fost cea mai buna echipa privata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 2 intrebari: Deci se aplica restrictia cu limitarea motocicletelor la 450cc? De ce? Am vazut pe eurosport transmisiuni de la dakar, dar pun filme cu fiecare zi de concurs? Sau mai bine zis: unde pot urmarii cursa, cu clasamente si videouri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 restrictia de 450cmc se aplica de la anu, anu asta or sa alerge impreuna. cursa pe dakar.com cred ca se poate urmari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 ,dar de regula tu esti cel mai in tema . merci, dar sa stii ca sunt multi mai in tema decat mine, dar nu scriu pe forum cat din cauza motoarelor ,sesibil "slabite" . un motor de 690 cu restrictor o sa "impinga" cel putin la fel ca un 450 fara restrictor. Avantajele unui 690, chiar si cu restrictor: - chiar dus in "blana" nu va fi suprasolicitat - motocicletele sunt verificate f mult in conditii de Dakar; in afara de yama si honda, cam toti ceilalti sunt cu ele la primul test mare. Dezavantajul unui 690 o sa fie la "handling"; insa pilotii buni pot compensa acest dezavantaj. Insa, cum ziceam ... ramanre de vazut. Oricum va fi muuult mai interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 intodeauna KTM va avea nevoie sa 'triseze'' putin ca sa castige Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 intodeauna KTM va avea nevoie sa 'triseze'' putin ca sa castige cum 'triseaza' ktm?cred ca raspunsul este destul de simplu sunt mai buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Decembrie 26, 2009 Autor Share Postat Decembrie 26, 2009 Nu-s neaparat un simpatizant KTM ,dar ce-i al lor e-al lor , sunt buni ,au tot ce le trebuie si ...cam castiga . Cat despre trisat ,nu stiu daca e cazul sa fim rautaciosi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 (editat) Martin Freinademetz e pe lista de start cu numarul 110 http://www.dakar.com/2010/DAK/RIDERS/us/r3_8-engages.html Mesaj completat __________________________________________________________________ gasiti pe ADVRIDER.COM foarte multe raspunsuri la toate intrebarile legate de Dakar. Threadul despre Dakar aici http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=535365 Martin a fost prezentat ca si pilot sustinut de KTM, langa Despres si Coma. BRAVO LUI! Editat Decembrie 27, 2009 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 io zic: 690 e mai greut si fiind o cursa de rr pe distantele lungi cu teren nisipos si viteza maxima inertia lui mare se transforma in avantaj fata de motoarele mici care care vor topai incontrolabil aproape la fiecare pietricica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 de motoarele mici care care vor topai incontrolabil aproape la fiecare pietricica. ei, aici exagerezi putin cu incotrolabilitatea - toti pilotii de top au super suspensii. Uite aici ce incontrolabila e Yama lui Fretigne http://www.youtube.com/watch?v=59T4K7Fe-As...player_embedded Un amanunt interesant - are suspensii WP pe fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 (editat) Pe sectiunea "Racing" de pe AdvRider veti gasi probabil cele mai serioase si documentate discutii despre aceasta competitie : http://www.advrider.com/forums/forumdisplay.php?f=25 Editat Decembrie 27, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Decembrie 28, 2009 Autor Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) Salut Raul ,asa e pe ADVRider e discutat si rasdiscutat Dakarul . Raliul Dakar se va desfăÂşura din 2 Âşi până în 16 ianuarie 2010, în Argentina Âşi Chile. Etape raliului Dakar 2010: 2 ianuarie: Buenos Aires - Cordoba (Argentina) 3 ianuarie: Cordoba - La Rioja (Argentina) 4 ianuarie: La Rioja - Fiambala (Argentina) 5 ianuarie: Fiambala - Copiapo (Chile) 6 ianuarie: Copiapo - Antofagasta (Chile) 7 ianuarie: Antofagasta - Iquique (Chile) 8 ianuarie: Iquique - Antofagasta 9 ianuarie: Zi de pauza (in care sunt permise schimbari) 10 ianuarie: Antofagasta - Copiapo 11 ianuarie: Copiapo - La Serena (Chile) 12 ianuarie: La Serena - Santiago (Chile) 13 ianuarie: Santiago - San Juan (Argentina) 14 ianuarie: San Juan - San Rafael (Argentina) 15 ianuarie: San Rafael - Santa Rosa (Argentina) 16 ianuarie: Santa Rosa - Buenos Aires. Numai bine ! Inca ceva "interesant" zic eu ,un joc : "Dacă vrei să ai parte de două săptămâni de aventură în 90.000 de km printre dune, nisip Âşi rocă înregistrează-te pe site-ul oficial www.virtualdakar.com. Având alături computerul, pasionații acestui raliu vor fi invitați la startul competiției alături de competitori." Editat Decembrie 28, 2009 de challenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 ziceam si io despre cum se simte motoreta in genere... acu, nu cred ca pilotii de fabrica alearga(cu 6909) cu furcile de serie nemodificte, chele asa... mda, tare, de ce o fi pus WP??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Cyril Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) mda, tare, de ce o fi pus WP??? au pus White Power deoarece costa in jur de 3200 Euro setul ( fata + spate ) iar o motocicleta buna, cu suspensii bune - suzuki sau yamaha - luata din magazin e dublu ca pret, si nu se incadrau in buget. plus ca nu sunt portocalii...motocicletele bune. Editat Decembrie 28, 2009 de _Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Ianuarie 2, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2010 (editat) Dupa prima zi ,D.Casteu ( Sherco) a iesit pe locul 1 ,apoi C.Despres( KTM) la cateva secunde si pe 3 ,dupa cum era de asteptat nimeni altul decat M.Coma ( KTM ). La cateva locuri de ei se apropie Fretigne ( Yamaha). Voi ati aflat ceva de Martin "al nostru " ca eu nu dau de el nicaieri ...sper ca totul e ok . Sa vedem ce va urma !! Editat Ianuarie 2, 2010 de challenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate