dydy Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 va rog sa intrati on topicdiscutiile privitoare la ce are, cine , ce, cat, cum pe PM nu stiu daca ati observat dar aici este un topic cu plecare....la ......masa mare BRAVOOOOOOOOOO !!!!!! Trebuia pana la urma sa mai limpezeasca apele pe aici , ca s-au discutat de la tampenii pana la idiotenii s.a. ps se apropie postu #1000 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 BRAVOOOOOOOOOO !!!!!!Trebuia pana la urma sa mai limpezeasca apele pe aici , ca s-au discutat de la tampenii pana la idiotenii s.a. ps se apropie postu #1000 .... Dydy, de ce ma faci tampit si idiot, ti-am facut eu tie ceva? Asta (prop. de sus) era daca nu te-as cunoaste, dar pentru ca te cunosc si-mi esti drag, te intreb: VII CU NOI IN TURCIA SA-TI INCERCI CALUTUL, SA VEZI CUM FACE DUPA CE MANANCA JAR? DS PS. Am uitat sa-l dau de gol: Dydy este posesor de FJR1300!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 (editat) ...PS. Am uitat sa-l dau de gol: Dydy este posesor de FJR1300!!!!! * n'est pas posible! ...am ramas singura cu chopper, se pare. bine, ma duc sa plang 5 min., vin imediat! Editat Aprilie 13, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Dydy, de ce ma faci tampit si idiot, ti-am facut eu tie ceva? Asta (prop. de sus) era daca nu te-as cunoaste, dar pentru ca te cunosc si-mi esti drag, te intreb: VII CU NOI IN TURCIA SA-TI INCERCI CALUTUL, SA VEZI CUM FACE DUPA CE MANANCA JAR? daca nu te-as cunoaste , as zice ca vorbesti serios , dar trebuie sa fii de acord cu mine ca pe aicea s-au discutat aberatii ( voodoo , navigatii , electrica ,etc. ) tu ai intrat in ciorba abia acu 10-20 pag , ia uita-te mai la vale sa vezi ce s-a vorbit ( dar cred ca stii ) . NU ,MERCI , DAR NU MERG LA STAMBUL , sunt cu polistirenu pe casa , lucrari , oameni , moloz etc. , dupa aia intru la interior .... scuze " dadatorului de orgasme " ca am aberat p`acilea , dar e " on topic " Mesaj completat * n'est pas posible! ...am ramas singura cu chopper, se pare. nu madama , ca nu l-am praduit ( inca ) , si parca nici nu l-as pradui ( tot inca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otravel Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) Pana la urma cand plecati? Tare m-as lipi si eu de grup. Asa sa fie doua choppere. Editat Aprilie 14, 2010 de otravel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 15, 2010 Autor Share Postat Aprilie 15, 2010 Pana la urma cand plecati? Tare m-as lipi si eu de grup. Asa sa fie doua choppere. avand in vedere ca.ti stiu cv esti bine venit ai pm cu date de contact suna.ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 ...ai pm cu date de contact suna.ma * pot sa te sun si eu? (mi-am pus hartile pe NUVI, trebuie sa ti le arat! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 15, 2010 Autor Share Postat Aprilie 15, 2010 * pot sa te sun si eu?(mi-am pus hartile pe NUVI, trebuie sa ti le arat! ) nu... tu o sa mi le arati sambata noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 nu...tu o sa mi le arati sambata noaptea * ai lanterna? sau ti le arat la stele? ...romanticule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 15, 2010 Autor Share Postat Aprilie 15, 2010 * ai lanterna?sau ti le arat la stele? ...romanticule! fataaaa pai al tau nu.viiii nu are ecran luminat? e doar de zi???????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 fataaaapai al tau nu.viiii nu are ecran luminat? e doar de zi???????????? * are, are, da' improvizam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Ne vedem diseara la AlterEgo (Vulturilor 35) sa discutam amanunte despre plecarea la Vadu. Avem si cazare la Valentin, pensiunea Festina Lente, incalzire centrala. Valentin ne asteapta la pranz cu peste proaspat (ciorba si prajit). Amanunte diseara...romanticilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 ...Amanunte diseara...romanticilor! * voodoo time! :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 15, 2010 Autor Share Postat Aprilie 15, 2010 * voodoo time! :P cria mama nu uita "bikiny" aia rosii cu danteluta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 cria mama nu uita "bikiny" aia rosii cu danteluta astazi - verzi. ca se asorteaza la brotac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Deoarece se apropie ziua plecarii in Turcia va sfatuiesc sa luati la voi si cheia de rezerva .Eu mereu cind am iesit din tara am avut-o cu mine. Deasemenea este bine sa aveti o gentuta de umar in care sa purtati actele, banii , sau alte valori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Deoarece se apropie ziua plecarii in Turcia va sfatuiesc sa luati la voi si cheia de rezerva .Eu mereu cind am iesit din tara am avut-o cu mine. Deasemenea este bine sa aveti o gentuta de umar in care sa purtati actele, banii , sau alte valori. multumim tataie pentru grija care ne.o porti! de aia ne.ai lasat in jungla singuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Tatamare Manuel mai vorbim dupa citeva zile de Turcia. Vom vedea atunci care dintre noi este mai tataie. Deocamdata eu pot sa ma tin dupa tine. Dar fi sincer si spune daca tu te poti tine dupa mine. Au fost unii care dupa doua zile de cite 1000km au cedat . Eu nu am avut rabdare sa-i astept sa se odihneasca si am plecat singur din Szeget la ora sase dimineata. La ora 15 eram in Militari. Dar MIRCEA ,eu pe tine nu pot sa ma supar, asa ca spune ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 (editat) Deoarece se apropie ziua plecarii in Turcia va sfatuiesc sa luati la voi si cheia de rezerva .Eu mereu cind am iesit din tara am avut-o cu mine. Deasemenea este bine sa aveti o gentuta de umar in care sa purtati actele, banii , sau alte valori. vaaai! cineva acolo sus ma iubeste. chiar daca nu am cheie de rezerva la mine. ...ce stii tu! gentuta!? ...ce culoare sa fie? am vreo 7 posete, toate au culori diferite. m-ai pus in dilema acuma! Editat Aprilie 18, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 18, 2010 Autor Share Postat Aprilie 18, 2010 orice poza va aparea sa stiti ca e lucrata de dusmani... Mesaj completat orice poza va aparea sa stiti ca e lucrata de dusmani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 orice poza va aparea sa stiti ca e lucrata de dusmani...Mesaj completat orice poza va aparea sa stiti ca e lucrata de dusmani... poti sa dai vina pe apa rece oricand. stim si noi cum e marea in Aprilie. Ziceti bre, fuserati la Vadu? Sunt curios daca s-au mai retras apele. De Paste am intrat cu mobra ca-i suptirica dar as vrea sa duc si masina la urmatoarea tura sa incapa mai multi. 5 oameni pe mobra mi se pare exagerat. Vreme buna sa aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 poti sa dai vina pe apa rece oricand. stim si noi cum e marea in Aprilie. Ziceti bre, fuserati la Vadu? Sunt curios daca s-au mai retras apele. De Paste am intrat cu mobra ca-i suptirica dar as vrea sa duc si masina la urmatoarea tura sa incapa mai multi. 5 oameni pe mobra mi se pare exagerat. Vreme buna sa aveti. * hai noroc, melciule! o sa vezi un GS de 650 cum trage pe scoici, da' mai incolo nitzel. eu n-am bagat chopperul pe plaja, ca abia il spalasem, deh! cu masina "Varadero" am luat tzeapa, deci nu ma mai incred in soferi (nu in ziua de Sabat!). noroc cu pescarii si vanatorii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 o sa vezi un GS de 650 cum trage pe scoici, da' mai incolo nitzel. Sa cenzurezi tu pozele cand le postezi ca sa nu vorbeasca cei cu probleme cu moderatorii sa cenzureze ei dovezile compromitatoare. Oricum multa bere gratis va curge prin Turcia daca tinem departe de invidiosi pozele care vor face cinste echipei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 * o sa vezi un GS de 650 cum trage pe scoici, DAKAR, DA?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Sa cenzurezi tu pozele cand le postezi ca sa nu vorbeasca cei cu probleme cu moderatorii sa cenzureze ei dovezile compromitatoare. Oricum multa bere gratis va curge prin Turcia daca tinem departe de invidiosi pozele care vor face cinste echipei. * bere gratis? ...era o formatie p-aici, nu? nu e specialitatea mea. da' putem sa negociem. de poze zic. Mesaj completat DAKAR, DA?! * plescoi, mama, nu-ti fa griji, o sa vada toata lumea cum ajungi tu la saua de Dakar. cu piciorusele alea doua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate