Cavaleru Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 pe scurt TDM-ul vine cu roata fata de 18" si pt ea nu prea gasesti anvelope. vreau sa pun una de 19" cum sa aflu care se potriveste. discurile mele sunt de 298mm jante de 19 gasesc la vstrom, varadero, BMW r1200gs cum aflu care se potriveste efectiv pe vaca mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 cauta o roata cu butuc care sa se potriveasca la tine. te intereseaza : Diametrul axului (de obicei e standard si comun la multe mobre) lungimea butucului (distanta intre exterioarele rulmentilor) - se poate corecta folosind bucse distantier modificate pozitia discurilor fata de centrul rotilor si diametrul lor - se pot face corectii prin pozitionarea etrierilor daca sunt abateri de cativa mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La TDM900 se potriveste direct cea de Fazer, de 17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La TDM900 se potriveste direct cea de Fazer, de 17. vrea >, nu <. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 31, 2009 Autor Share Postat Decembrie 31, 2009 pentru ca nu aveam somn aseara am ajuns la concluzia ca singura solutie ar fi sa transplantez o furca de vstrom cu tot cu roata discuri si etrieri si juguri. Mesaj completat La TDM900 se potriveste direct cea de Fazer, de 17. si la 850 se potriveste, dar vreau de 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 vez ila alte yamaha care au asa ceva - din ani similari de fabricatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Am cautat acum on-line si sunt tone de anvelope de 18... pt fatza. Nu mi se pare un motiv serios ca sa faci modificari... Ca vrei roata de 19, da, asta e altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 31, 2009 Autor Share Postat Decembrie 31, 2009 sunt anvelope de 18 dar nici una nu e on-off. decat modele de spate care sa pot monta in janta mea fata. vrau 19 inchi pt a imbunatati manevrabilitatea in offroad si pentru a aveam mai multe optiuni in privinta gumelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Am inteles. Am cautat acum cauciucuri on-off de 18 pt fata.. si intr-adevar nu prea ai ce alege.. http://www.moto-pneu.cz/index.php?page=search_result Majoritatea sunt de spate .. de fata ori sunt 19 ori 21. Parerea mea e sa schimbi furca, adica telescoapele cu totul, daca gasesti sa se potriveasca in jugurile tale. Chiar nu stiu, diametrul din juguri e standard pentru mai multe modele de marci diferite sau fiecare cu aia a ma-sii ? Adica de obicei un telescop yamaha intra intr-un jug honda? Sau cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 31, 2009 Autor Share Postat Decembrie 31, 2009 telescoapele mele sunt de 41mm cel mai probabil e nevoie sa schimb si jugurile teoretic merg daca sunt aceeasi dimensiune. am gast pe ebay juguri de vstrom. 120euro ambele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Aaa, si nu uita un lucru... "ciclistica" - LOOOOL. O strici si ai pus-o! (referitor la topicuri depre "ciclistica") Spor la modificari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 31, 2009 Autor Share Postat Decembrie 31, 2009 acum faci misto sau vb serios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 acum faci misto sau vb serios? Glumeam bineinteles. Numai tu o sa vezi cat de manevrabila si stabila e motocicleta, iar de la 18 la 19 nu e mare diferenta.. Eu cred ca o sa se schimbe in bine cu totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 31, 2009 Autor Share Postat Decembrie 31, 2009 asa ma gandesc si eu numai ga nu prea gasesc pe ebay toate piesele de care am nevoie ca sa pot ace un calcul estimativ o sa dau niste pm-uri pe la astia care vand piese sh pe la noi pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 aproximativ telescoapele - 100 jugul - 100 - daca e necesar roata cu tot cu disc - 150 etrier - 100 ------------------------------------ ~ 450 euro - crezi ca merita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 31, 2009 Autor Share Postat Decembrie 31, 2009 da, pt ca de la TDM ca sa trec la Vstrom imi trebuie cel putin 1500 euro plus ca vstromul nu ma atrage la fel de mult ca vaca mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 (editat) Afla daca merge o fatza de transalp si cred ca ai sa ajungi mai ieftin ... /index.php?...0&start=620, in cel mai rau caz spitezi din nou roata cu un cerc de 19" Editat Decembrie 31, 2009 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Afla daca merge o fatza de transalp si cred ca ai sa ajungi mai ieftin ... /index.php?...0&start=620, in cel mai rau caz spitezi din nou roata cu un cerc de 19" Roata si furca la motocicleta aceea nu mai sunt demult.. Si a spita o janta de 19 pe un butuc facut pt 21.. nu mi se pare cea mai buna idee, +ca nu vrei sa stii cat costa 1 spita de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 31, 2009 Autor Share Postat Decembrie 31, 2009 problema e ca trebuie un butuc cu 2 discuri de frana. altfel nu fac nici o combinatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 referitor la ciclistica - sigur o sa simti moto mai grea si mai greu de bagat in curbe - datorita diametrului si a greutatii mai mari a roti de 19. daca are si probleme cu aderenta - vezi dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 problema e ca trebuie un butuc cu 2 discuri de frana. altfel nu fac nici o combinatie Da, asa e, si nici o roata spitata nu te ajuta prea mult, nu stiu cum ar arata un TDM cu o roata asa si una asa... Roata de TA700 e cu 2 discuri de frana, dar e spitata, plus ca modelul e nou, nu stiu pe cine sa gasesti sa vanda si furca si roata... Tot la V-strom ramane solutia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Vezi ca o roata de 19 pe fata iti mai ridica putin mobra. Vezi daca ajungi jos de pe un supertenere 750 aia este muuult mai potrivita pentru offroad chiar si lasata din amortizoare la maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 1, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2010 da stiu ca o ridica dar voi apela la urmatorul truc. Ridic in juguri cu 1-2 cm telescoapele. ST nu vreau. vreau sa fac din TDM strutocamila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 vreau sa fac din TDM strutocamila Cavalere, Cavalere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 1, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2010 cea mai buna solutie raman transplantarea unei furci cu tot cu juguri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate