satana pe mobra Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 (editat) ajutati-ma va rog , unde gasesc sa cumpar kit lant la vt600 si telescop spate(las lua si second in stare buna ) Editat Iunie 7, 2013 de satana pe mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manole_adrian1981 Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 ajutati-ma va rog , unde gasesc sa cumpar kit lant la vt600 si telescop spate(las lua si second in stare buna ) http://www.louis.de/_20e285c48ca2b2bf3a22f44aa5046f7409/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10041200&typ_id=PC21 Daca o sa comanzi prin http://www.kronaumoto.ro/ iti aduc ei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Sau metricmotion, sau romimoto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Si-a golit careva tobele la shadow de 600? Daca da,care este procedura ,caci nu-mi poca fisa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 (editat) "Cum, nu ti-ai golit inca tobele ?!" Daca erai din Buc te rezolvam eu daca aduceai o bere. Editat Iunie 9, 2013 de Fury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Aha! Sa inteleg ca sunt prinse doar in partea dinspre final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Are cineva de vanzare maneta frana vt 600,noua sau sh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 (editat) Aha! Sa inteleg ca sunt prinse doar in partea dinspre final. Da, corect, shadow-ul are 4 silencere, 2 la iesirea din cilindre si 2 la final, tu vrei sa scoti finalele, Uite un tutorial ft bun : Editat Iunie 9, 2013 de Fury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Super multumesc! Am priceput. Ma pun maine sa masor pentru a vedea ce freza sa cumpar si fac operatiunea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianstan2504 Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Are cineva de inchiriat tobe de shadow 600 pentru o vizita la R.A.R ? Evident silentioase ... P M va rog cu nr de tel . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianstan2504 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Ofer garantie mai mare decat valoarea tobelor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Are cineva de inchiriat tobe de shadow 600 pentru o vizita la R.A.R ? Evident silentioase ... P M va rog cu nr de tel . Daca ti-ai complecta locatia la profil, ai avea sanse reale de a primii un raspuns. Nu face sens sa-ti raspund eu din Timisoara cand tu poti sa fii din Suceava...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Are cineva de inchiriat tobe de shadow 600 pentru o vizita la R.A.R ? Evident silentioase ... P M va rog cu nr de tel . salut, o varianta simpla si probata cu conditia sa nu turezi prea mult motorul sint bureti de sirma de bucatarie cei rotunzi bagati cate trei in fiecar toba si se aude cum era ea scoasa din fabrica daca ai posibilitatea sa ai legi cu lita atunci poti sa il turezi cat vrei,incarca si ai sa vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianstan2504 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Multumesc mult , e doar pentru autentificare vizita , vroiam sa nu daram R A R -ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 bah da baga si tu 50 lei intre acte si gata ... doara suntem in romania nui mare branza eu asa fac tot timpu si la masina si la motor si la final ma saluta respectos ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Buna seara! Am si eu o simpla intrebare. Sunt nou in lumea moto si mi am luat un shadow 600 din '94 si nu se duce in viteza mai mult de 120. As vrea sa stiu daca aia e limita sau e vreo problema pe undeva . multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Buna seara! Am si eu o simpla intrebare. Sunt nou in lumea moto si mi am luat un shadow 600 din '94 si nu se duce in viteza mai mult de 120. As vrea sa stiu daca aia e limita sau e vreo problema pe undeva . multumesc Salut. Nu este ok. Mergi la un mecanic sa vezi ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Buna seara! Am si eu o simpla intrebare. Sunt nou in lumea moto si mi am luat un shadow 600 din '94 si nu se duce in viteza mai mult de 120. As vrea sa stiu daca aia e limita sau e vreo problema pe undeva . multumesc Si eu te sfatuiesc sa mergi la un mecanic, un shadow ajunge pe la 150 - 160, ori ai vreo problemuta la moto ori e efectul Mciaulih Efectul Mciaulih - "sau motocicleta cu 3 viteze" fenomen intalnit destul de rar in mediul asfaltat, care se caracterizeaza prin tendinta unui conducator de a rula cu un autovehicul la turatie maxima pentru a atinge viteza maxima de miscare potentiala intr-o viteza inferioara. e.g: tentativa de a rula pe autostrada cu viteza maxima in treapta a 3-a. ^ Acest paragraf este un pamflet De curiozitate, cate viteze are shadowul tau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Are 4 viteze . m ai e o chestie la care m a gandesc. Sapt trecuta mi a iesit o fisa dintr o pipa la bujie. Am fost cu ea la un baiat care are un atelier si mi a puso pipa unde a infiletat cablu in ea. Ideea e ca am iesit in seara asta si m am uitat la ea ca mi fura curent pe langa ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 ce buji folositi la vt600? un sfat aaa si ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Furyyyyy! Le-am scos . Rezultatul? MEGA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coyotu' Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 ce buji folositi la vt600? un sfat aaa si ulei eu pun NGK DPR 8 EA 9 ,ulei REPSOL 10W40 si nu am avut nici o problema cu ea de 6 ani de cind e la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Furyyyyy! Le-am scos . Rezultatul? MEGA!!! Ma bucur, o sa simti o diferenta enorma mai ales in trafic! Daca nu te vad te aud! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 eu pun NGK DPR 8 EA 9 ,ulei REPSOL 10W40 si nu am avut nici o problema cu ea de 6 ani de cind e la mine multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate