foxdesert Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 nu chiar. eu mi-am facut RAR-ul in Bucuresti, dar l-am inmatriculat in Calarasi. si Vn-ul meu chiar era model facut pentru State. depinde peste ce boi dai. sunt pe dracu accesibili aia din targoviste,l a motorul asta care are schimbat ghidonul,modfificare ce este trecuta in cartea de germani deci omologata la nemti, astia de la rar au zis ca daca e schimbat ghidonul si mai ales ptr ca e model america, inseamna ca e motoreta artizanala ca au vazut ei la tv-la orange contry choppers ....si au ajuns la concluzia ca chopperele sunt moto artizanalae a si din pacate nu poti face raar decat in orasul in care o inscrii-itp se poate face in orice oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 (editat) sal ORISZA KES poti incerca o alta varianta, daca mai ai nr de germania valabile. platesti toate taxele la nemti, prin card sau alta metoda si adio taxe in ro. acum suntem membrii ue si merge asa! sa te interesezi mai in amanunt! Editat Octombrie 8, 2007 de mavetz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 sal ORISZA KES poti incerca o alta varianta, daca mai ai nr de germania valabile. platesti toate taxele la nemti, prin card sau alta metoda si adio taxe in ro. acum suntem membrii ue si merge asa! sa te interesezi mai in amanunt! DACA ASTIA NU MA SUNA MAINE !!! AU SA AJUNGA SUBIET LA STIRILE DE LA ORA 17:00 .... STIRE DAIA ... DA CHIAR ASA ... NU MAI ARE NIMENI MOTOR CA AL MEU ... CA DOAR NU E SINGURUL IN TARA ASTA ... SA NU UITAM SA INCHEIEM CU: BIROCRATIA DIN ROMANIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Da-mi pe PM primele 4 caractere de la seria de Âşasiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 s-ar putea sa te pot ajuta eu.....am o prietena care are o honda shadow tot de 700 parca...model american,an fabricatie '89.....dar trebuie sa vb cu ea personal ca sa stiu exact...si o sa te anunt ps:sunt din cj,la fel si ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 SAL'TARE UMBRACILOR, M-AM GANDIT SA DESCHID UN TOPIC PENTRU PLIMBARI / CALATORII PE UMBRELE NOASTRE. MA REFER LA UMBRACII DIN BUCURESTI SI IMPREJURIMI SAU CEI AFLATI IN BUCURESTI LA UN MOMENT DAT ....SAU CEI CARE VOR SA VINA PENTRU ACESTE INTALNIRI DE ORIUNDE OR FI EI... PENTRU INCEPUT AR FI BINE SA STABILIM UN LOC DE INTALNIRE SI O PRIMA SCURTA PLIMBARE. POATE CHIAR WKND-UL ASTA. POATE FI DOAR PANA LA SNAGOV LA O PIZZA SAU....SAU... ASTEPT PROPUNERI PENTRUl: 1. LOCUL DE INTALNIRE 2. ORA 3. PRIMA CALATORIE (LOCUL SI TIMPUL) PERSONAL PROPUN SA NE VEDEM VINERI SAU SAMBATA DUPA-AMIAZA. DAR E DOAR O PROPUNERE. O SA DECIDEM IMPREUNA DEMOCRATIC. CU SIGURANTA CA LA INCEPUT VOM FI MAI PUTINI DAR CU TIMPUL O SA NE ADUNAM DIN CE IN CE MAI MULTI. PANA ATUNCI .... ASFALT USCAT !!! --- Mesaj completat în 12 Oct 2007 11:07 -------------Am pus aici topicul destinat plimbarilor pe umbre: /index.php?showtopic=144369 Haideti fratilor ca vine iarna....si o sa ne fie dor de plimbari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 s-ar putea sa te pot ajuta eu.....am o prietena care are o honda shadow tot de 700 parca...model american,an fabricatie '89.....dar trebuie sa vb cu ea personal ca sa stiu exact...si o sa te anunt ps:sunt din cj,la fel si ea MULTUMESC ! ...TIE SI TUTUROR CELOR CARE S-AU OFERIT SA MA AJUTE !!! ASTAZI AM SUNAT LA R.A.R. SE PARE CA SE REZOLVA... LUNI CUM SE CRAPA DE ZIUA AJUNG LA EI SI AM SA VAD CUM STA TREABA CU OMOLOGAREA PENTRU HONDA MEA... ! TOTUSI VB CU PRIETENA TA ... POATE PUNE SI EA CATEVA POZE SI INFORMATII DESPRE HONDA EI MULTUMESC CELOR CE MI-AU SCRIS !!! REVIN LUNI CU AMANUNTE !!! --- Mesaj completat în 12 Oct 2007 15:52 -------------PENTRU TOTI CEI CARE SUNT INTERESATI ...IN CAUTAREA MEA DE INFORMATII DESPTRE HONDA MEA AM DAT PESTE ACEST SITE " www.shadowriders.net " !!! ESTE DESTUL DE INTERESANT SI PERSONAL CRED CA MERITA ACCESAT ... SUNT DESTULE "CHESTII" FOARTE BINE TRATATE SI MAI MULT SI FOARTE BINE PREZENTATE !!! POATE AICI ESTE SI RASPUNSUL LA UNELE DIN INTREBARILE TALE !!! --- Mesaj completat în 15 Oct 2007 10:49 ------------- :banana:YYYHHHAAA!!! AM REUSIT SA SCAP DE R.A.R. (dupa 10zile ...dar am scapat) ACUM MAI TREBUIE DOAR SA-MI IAU NUMAR SI... MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE MI-AU SCRIS !!! --- Mesaj completat în 15 Oct 2007 10:53 ------------- s-ar putea sa te pot ajuta eu.....am o prietena care are o honda shadow tot de 700 parca...model american,an fabricatie '89.....dar trebuie sa vb cu ea personal ca sa stiu exact...si o sa te anunt ps:sunt din cj,la fel si ea SALUT, MULTAM DE INTENTIE AM REZOLVAT ASTAZI CU R.A.R- ul TOTUSI TE ROG INTERESEAZA-TE DACA PRIETENA TA ARE TOT HONDA VT700C 1987 USA MODEL SI ANUNTA-MA !!! ASTEPT RASPUNS!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kruisinghigh Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 salutare am nevoie urgenta si imediata de un spatar loc spate pt honda shadow 750 (2007) si sper sa poata sa ma ajute cineva chiar si sh, banul jos. am incercat la reprez honda dar la ei vine in 2 sapt, la romana la metrou 3 sapt si in rest nu stiu cine mai aduce sau cine ar avea pe stoc asa ceva. credeti ca e vreo sansa sau pot sa ma resemnez cu asteptatu'? desi prefer sa nu... stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 salutare am nevoie urgenta si imediata de un spatar loc spate pt honda shadow 750 (2007) si sper sa poata sa ma ajute cineva chiar si sh, banul jos. am incercat la reprez honda dar la ei vine in 2 sapt, la romana la metrou 3 sapt si in rest nu stiu cine mai aduce sau cine ar avea pe stoc asa ceva. credeti ca e vreo sansa sau pot sa ma resemnez cu asteptatu'? desi prefer sa nu... stefan swalut!am vazut la ciprian in severin unul,sh,ia legatura cu el,dealer e nick-ul lui pe forum.....arata foarte bine,si nu are preturi fabuloase...nu ma intreba cat costa,ca nu am avut curiozitatea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Salut! Sunt proaspat posesor de Shadow C2 si pentru inceput am urmatoarea intrebare: de unde pot face rost de un set de tobe la mana a doua, sau unde pot sa-mi gasesc unele fara filtre ?? Daca stiti ceva, va astept cu ceva info. Multam mult!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akybo Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Salut! Sunt proaspat posesor de Shadow C2 si pentru inceput am urmatoarea intrebare: de unde pot face rost de un set de tobe la mana a doua, sau unde pot sa-mi gasesc unele fara filtre ?? Daca stiti ceva, va astept cu ceva info. Multam mult!! Filtrele le poti scoate si din cele de fabrica. 40000-50000Km e acceptabil pt. un V2,mai ales ca-i honda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 salut.....m-am intalnit intamplator cu prietena mea zilele trecute dar nu am apucat sa cer detalii pt k a avut un accident destul de urat in Oradea,si nu am vrut sa o sacai.un idiot a intrat cu masina in ea.ce stiu e ca model ei este din '89 si e de 600.deci nu te ajuta prea mult....oricum..ma bucur ca ai reusit sa rezolvi la R.a.r... Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Salut! Sunt proaspat posesor de Shadow C2 si pentru inceput am urmatoarea intrebare: de unde pot face rost de un set de tobe la mana a doua, sau unde pot sa-mi gasesc unele fara filtre ?? Daca stiti ceva, va astept cu ceva info. Multam mult!! BAGA SI TU NISTE POZE !!! SA VEDEM SI NOI BIJUTERIA TA !!! --- Mesaj completat în 17 Oct 2007 13:33 ------------- s-ar putea sa te pot ajuta eu.....am o prietena care are o honda shadow tot de 700 parca...model american,an fabricatie '89.....dar trebuie sa vb cu ea personal ca sa stiu exact...si o sa te anunt ps:sunt din cj,la fel si ea AI VB CU PRIETENA??? BAGA SI EA NISTE POZE ..."DEOCHEATE" ... DAR ATENTIE CU HONDA EI !!! FA O VORBA CA NU STRICA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Cu o oarecare intarziere, ca abia seara mai am timp de forum, cateva poze. Ca parere, e a 5-a motocicleta care o am, dar pe departe sunt cel mai entuziasmat de ea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Cu o oarecare intarziere, ca abia seara mai am timp de forum, cateva poze. Ca parere, e a 5-a motocicleta care o am, dar pe departe sunt cel mai entuziasmat de ea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Cu o oarecare intarziere, ca abia seara mai am timp de forum, cateva poze. Ca parere, e a 5-a motocicleta care o am, dar pe departe sunt cel mai entuziasmat de ea !!! ! TARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Cu o oarecare intarziere, ca abia seara mai am timp de forum, cateva poze. Ca parere, e a 5-a motocicleta care o am, dar pe departe sunt cel mai entuziasmat de ea !!! Arata intr-un mare fel..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Cu o oarecare intarziere, ca abia seara mai am timp de forum, cateva poze. Ca parere, e a 5-a motocicleta care o am, dar pe departe sunt cel mai entuziasmat de ea !!! Faina Bijuterie........sa o calaresti cu multa placere si sa ai parte de drum uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Multam frumos! Mai astept saptamana viitoare cateva accesorii, dar cel mai important mai astept un set de evacuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
malignus Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 (editat) salut daca e cineva interesat, sa-mi dea un pm.eu zic ca e un pret foarte bun, de extra sezon. 3600 euro pt un Shadow VT750 din 98 cu 20 mii km. /index.php?...mp;#entry912230 mersi numai bine Editat Octombrie 21, 2007 de malignus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moldy007 Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 am vazut pe www.mobile.de un shadow 600 de vinzare ,cu 145 000 km,tipu zice ca merge perfect, a cheltuit numai pe intretinere si merge bine, inca cere 1999 euro. asta-i HONDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 145000????pai e f mult ....daca a fost segmentat motorul ar trebui sa ti se spuna....daca nu...e naspa ca la km astia e f mult pt o japoneza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indecisul Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 un nou venit va saluta pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 un nou venit va saluta pe toti Intelegem ca pana la urma te-ai decis. Felicitari si bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Au venit tobitele !!! Promit sa bag si poze mai pe seara, dar pana atunci: E ALT MOTOR !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate