Sergiuu Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 cam cat tine un set ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Set de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiuu Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 de r125 auzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Cat il intretii atata tine la orice motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiuu Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 (editat) da cum sa nu o comparatie intre 2T si 4T tin la fel daca le intreti. Editat Mai 6, 2011 de Sergiuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 30 000 tine garantat chiar daca schimbi pe rosu mereu. doar ca trebuie sa ii bagi ulei la timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 El stie mai bine , ca doar asa schimba ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 El stie mai bine , ca doar asa schimba ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fozzy Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Ma intereseaza si pe mine daca cadrul de la yzf r 125 din 2009 e identic cu cel din 2008 sau 2010. Cine se pricepe il rog sa raspunda , si app daca cunoasteti pe cineva care are cadru puteti sa.mi spuneti si mie pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Ma intereseaza si pe mine daca cadrul de la yzf r 125 din 2009 e identic cu cel din 2008 sau 2010. Cine se pricepe il rog sa raspunda , si app daca cunoasteti pe cineva care are cadru puteti sa.mi spuneti si mie pls. Îi acelaÂşi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fozzy Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 blana ms mult , in continuare daca cunoasteti pe cineva care dezmembreaza putet sa.mi spune.ti si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunwaves Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Va salut baieti , ii pot pune R125-ului guma mai mare pe spate , ceva de genul 150 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 110/70/R17 pe fata si 150/60/R17 spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunwaves Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Si scade viteza presupun nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 Nu stiu, imi amintesc ca in viteza a 6-a la 6000 rpm aveam undeva intre 77-80 km/h.Verifica tu daca ai gumele stock si vezi care e diferenta, eventual posteaza aici ca sunt curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 CoSSmin ceva cumva 600 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licubogdan Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 salut! as fi interesat de o yamaha yzf-R125 de prin 2008 2009 la 2000 2100 de euro. :) :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetricaIT Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Si scade viteza presupun nu ? Eu am 120 pe fata si 160 pe spate Diablo Supercorsa, viteza nu scate cu mult, scade doar agilitatea furcii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 CoSSmin ceva cumva 600 ? Salut! No, am alte chestii acum in cap...Si oricum, mi-am cam schimbat optica dupa accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Salut! No, am alte chestii acum in cap...Si oricum, mi-am cam schimbat optica dupa accident. dar ce ai patit ma asa rau?:-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanescu Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 r125 din 2008 Caut : - o Toba pentru ea , la un pret accesibil. ( NU conteaza firma , postati oferta voastra ) - Aceste oglinzi. - Xenon . - Parbriz Double Bubble ( Puig , etc. ) - Mansoane Rizoma Preferabil second-hand. Daca cumva cunoasteti vreo firma care are aceste piese , va rog sa imi spuneti.. Multumesc anticipat !!! 0766 351 805 sau id de mess : mario.rs125 Am toate carenele de la yamaha yzf r-125 Carenele sunt impecabile , unele au defecte nesimnificative. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonuttz Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 r125 din 2008 Caut : - o Toba pentru ea , la un pret accesibil. ( NU conteaza firma , postati oferta voastra ) - Aceste oglinzi. - Xenon . - Parbriz Double Bubble ( Puig , etc. ) - Mansoane Rizoma Preferabil second-hand. Daca cumva cunoasteti vreo firma care are aceste piese , va rog sa imi spuneti.. Multumesc anticipat !!! 0766 351 805 sau id de mess : mario.rs125 Am toate carenele de la yamaha yzf r-125 Carenele sunt impecabile , unele au defecte nesimnificative. Care e treaba cu carenele le vinzi? Mi-ar trebui si mie cateva tocmai am accidentat-o pe a mea:D Sau alcineva daca cunoaste sau aveti carene..ma intereseaza pe partea stanga Mi-am accidentat motocicleta si pe mine..eu zic ca am scapat destul de usor si multumesc lui Dumnezeu pentr asta. Sa va spun cum s-a intamplat. Mergeam pe un drum cu placi din alea de beton daca stiti si printre ele mai sunt unele denivelari, beton mancat, aveam in jur de 100-110 (peste 100 aveam sigur) si dintr-o data cred k am dat intr-o denivelare ceva si a inceput sa vobleze roata de fata numai am avut ce sa i fac,cum sa o opresc..am mers un timp asa dupa acea am luat-o prin sant si acolo m-am dus taras cu ea cred ca 50 de metri. Eu cred ca cauza voblajului a fost o presiune prea mare in roata de fata aveam cred 2.5 poate si putin mai mult... Voua vi sa mai intamplat sa vobleze?(sa se miste coarnele in stanga si dreapta)? Mi sa mai intamplat asa ceva dar la viteza mai mica pe un drum de tara am luat cateva gropi dar am controlat-o. Motocicleta nu este chiar in stare grava doar carena din spate stanga sparta, in fata cea neagra de subt bord, un far crapat si cea din fata care tine parbrizul si farurile..atat..am scapat ieftin si eu doar cu zgarieturi pe toata partea stanga inclusiv pe burta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Care e treaba cu carenele le vinzi? Mi-ar trebui si mie cateva tocmai am accidentat-o pe a mea:D Sau alcineva daca cunoaste sau aveti carene..ma intereseaza pe partea stanga Mi-am accidentat motocicleta si pe mine..eu zic ca am scapat destul de usor si multumesc lui Dumnezeu pentr asta. Sa va spun cum s-a intamplat. Mergeam pe un drum cu placi din alea de beton daca stiti si printre ele mai sunt unele denivelari, beton mancat, aveam in jur de 100-110 (peste 100 aveam sigur) si dintr-o data cred k am dat intr-o denivelare ceva si a inceput sa vobleze roata de fata numai am avut ce sa i fac,cum sa o opresc..am mers un timp asa dupa acea am luat-o prin sant si acolo m-am dus taras cu ea cred ca 50 de metri. Eu cred ca cauza voblajului a fost o presiune prea mare in roata de fata aveam cred 2.5 poate si putin mai mult... Voua vi sa mai intamplat sa vobleze?(sa se miste coarnele in stanga si dreapta)? Mi sa mai intamplat asa ceva dar la viteza mai mica pe un drum de tara am luat cateva gropi dar am controlat-o. Motocicleta nu este chiar in stare grava doar carena din spate stanga sparta, in fata cea neagra de subt bord, un far crapat si cea din fata care tine parbrizul si farurile..atat..am scapat ieftin si eu doar cu zgarieturi pe toata partea stanga inclusiv pe burta. Bravo Rossi , tot asa sa ii dai pe drum prost.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Care e treaba cu carenele le vinzi? Mi-ar trebui si mie cateva tocmai am accidentat-o pe a mea:D Sau alcineva daca cunoaste sau aveti carene..ma intereseaza pe partea stanga Mi-am accidentat motocicleta si pe mine..eu zic ca am scapat destul de usor si multumesc lui Dumnezeu pentr asta. Sa va spun cum s-a intamplat. Mergeam pe un drum cu placi din alea de beton daca stiti si printre ele mai sunt unele denivelari, beton mancat, aveam in jur de 100-110 (peste 100 aveam sigur) si dintr-o data cred k am dat intr-o denivelare ceva si a inceput sa vobleze roata de fata numai am avut ce sa i fac,cum sa o opresc..am mers un timp asa dupa acea am luat-o prin sant si acolo m-am dus taras cu ea cred ca 50 de metri. Eu cred ca cauza voblajului a fost o presiune prea mare in roata de fata aveam cred 2.5 poate si putin mai mult... Voua vi sa mai intamplat sa vobleze?(sa se miste coarnele in stanga si dreapta)? Mi sa mai intamplat asa ceva dar la viteza mai mica pe un drum de tara am luat cateva gropi dar am controlat-o. Motocicleta nu este chiar in stare grava doar carena din spate stanga sparta, in fata cea neagra de subt bord, un far crapat si cea din fata care tine parbrizul si farurile..atat..am scapat ieftin si eu doar cu zgarieturi pe toata partea stanga inclusiv pe burta. si tie ti sa facut varza stickeru, codita ,ambreaju,semnalizatorul,si in fata? vezi ca un sticker original sa acopere zgarietura e 2m la yamaha mie mia facut cineva cu 40 ron si a iesit 98% la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate