DAC MOTORS Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 www.dacmotors.ro dupa chinuri indelungate shi diverse forme discutate, am hotarat sa facem public siteul DAC MOTORS!!!! va ashteptam sa ne vizitatzi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flx Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Poate reusiti sa corectati. Nu da bine chiar pe prima pagina. Hmmm ... vad ca ai intrat. Bine ai venit! OK, ar trebui sa stii cateva reguli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Felicitari! Mi s-a parut ca nu l-am vazut pe kombat in lista de membrii. Desi in regulament e pomenit cu sarcini importante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Poate reusiti sa corectati. Nu da bine chiar pe prima pagina. Hmmm ... vad ca ai intrat. Bine ai venit! OK, ar trebui sa stii cateva reguli eroare de soft, nu ne apartzine Felicitari! Mi s-a parut ca nu l-am vazut pe kombat in lista de membrii. Desi in regulament e pomenit cu sarcini importante. este!!! e trecut cu porecla obishnuita a lui : BEBE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Poate reusiti sa corectati. Nu da bine chiar pe prima pagina. Hmmm ... vad ca ai intrat. Bine ai venit! OK, ar trebui sa stii cateva reguli Inainte sa te culci, verifica dupa Kombat in dulap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 (editat) Kombat o sa-ti violeze tastatura, iti rupe capul, te arunca in aer urland JIHAD JIHAD JIHAD!!! Felicitari pentru site! Editat Iunie 2, 2006 de Coffe Man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 mi-a placut: "6. Acceptam si scuteristi, doar daca se dau drept chopperisti si au Ludix" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 in sfarsit... Tot ma uitam pe situl vostru peste umarul lu Apasu. Acu pot sa ma uit si eu "ca omu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
.BoBo. Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Bravo DACILOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 La mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 (editat) Felicitari....! Am incercat sa ma loghez la voi..am facut-o chiar dar ..... nu vrea sa ma recunoasca desi am urmat pasii ceruti...! Rog adm sa vada ce-i cu nickul aliance ! Cind dau finish imi zice...Could not register new user. Mersi ! Editat Iunie 3, 2006 de aliance-steel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Fiecare user trebuie validat de catre admin. Scuze pentru intarziere, se va remedia. Multumim pentru felicitari, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Felicitari....! Am incercat sa ma loghez la voi..am facut-o chiar dar ..... nu vrea sa ma recunoasca desi am urmat pasii ceruti...! Rog adm sa vada ce-i cu nickul aliance ! Cind dau finish imi zice...Could not register new user. Mersi ! Userul aliance nu exista, te rog sa inceci din nou, Fiecare user trebuie validat de catre admin. Scuze pentru intarziere, se va remedia. Multumim pentru felicitari, Nu, nu este asa! Userul se poate valida singur cu un click pe link-ul trimis pa mailul acestuia. Trebuie doar atentie cand introduci mail-ul in submit form. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Sa va fie de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 la sectiunea MC romanesti mai aveti de "bagat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobica15 Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 cum pot deveni membru DAC MOTORS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 cum pot deveni membru DAC MOTORS? ai putea sa incepi cu completarea profilului aici pe motociclism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 ai putea sa incepi cu completarea profilului aici pe motociclism.ro Asta este unstart bun. Apoi potzi sa contactezi orice membru prin PM pe site-ul DM pentru amanunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate