owene Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Tot nu am mai postat de mult.Ceva unic in Tara si in lume"AIRBORNE"WW II.In stare foarte buna probabil functionala. Cunoscatori stiu despre ce vorbesc. Accept oferte de la 999.99E in sus Nu este de vanzare. "Cunoscatori stiu despre ce vorbesc." asta e un fel de flit ieftin. Si cam cati cunoscatori se invart pe forumul de motociclisti? Nici nu e rusine ca nu suntem cunoscatori de harburi radio. Nici la violoncel nu ne pricepem sa cantam :-) Mergi pe http://www.proradioantic.ro/ poate gasesti acolo (poate). Oricum o sa te puna sa ii spui ce scrie pe placuta. Pun pariu ca scrie ceva cu Air Core ... Fort xxx. Eu am vazut cum arata o statie de Flying Fortress. Nu e statie de emisie-receptie de pe bombardier sau alt avion deoarece ala avea antena exterioara si asta are antena "portabila". E un radio portabil(pe vremea aia tot ce se putea cara in brate/spinare era portabil) numai bun de dat la spioni. Chiar daca merge nu ai cum sa emiti cu el decat daca vrei vizita acasa de la ANCOM si ceva penal la traista, se mai numeste si "boat-anchor" si maxim da bine sa stea expus. unic in tara si in lume, :-)) doar ca s-au fabricat cu gramada si diverse tipuri http://www.qsl.net/pe1ngz/army/army-uk/uk-ws-3.html#ws68P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 (editat) are careva un obiectiv foto din alama (1800-1900)? am nevoie sa-mi construiesc din nou un aparat foto si nu mai am lentila. ceva in genul, dar desigur, mai batut de vreme: Editat August 24, 2013 de Old Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 M-am ales cu ochelarii astia si ma bazez pe colegii mai documentati de pe acest forum,poate stie cineva ce model sunt,cum aratau la origine, eventuale legende ale vremii ( de bine sau de rau ) si orice amanunte sau poze sunt binevenite. Vreau sa-i reconditionez si sa ma echipez cu ei. Mersiboku Salut! Uite cum aratau la origine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Salut! Uite cum aratau la origine. Buna ziua, Va multumesc de informare, inclusiv domnului marlon brando. Ambele variante par verosimile,desi una sustine tipul DDR,iar cealalta pare romaneasca. Oricum,am o ideea cum aratau ,deci un punct bun de plecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 am asa ceva de vanzare la 250 de lei daca e cineva interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Buna ziua, Va multumesc de informare, inclusiv domnului marlon brando. Ambele variante par verosimile,desi una sustine tipul DDR,iar cealalta pare romaneasca. Oricum,am o ideea cum aratau ,deci un punct bun de plecare. Pe eticheta cu pretul este stampila cu initialele FSB ( Fabrica S....Bucuresti ?) iar pe ochelari sunt aceleasi initiale FSB deci sunt romanesti ( de inspiratie RDG-ista ) Pe eticheta cu pretul este stampila cu initialele FSB ( Fabrica S....Bucuresti ?) iar pe ochelari sunt aceleasi initiale FSB deci sunt romanesti ( de inspiratie RDG-ista ) Si o foto cu ochelarii la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Foarte mișto poza cu MZ-ul! Am pus și eu poze cu ochelarii aceia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 (editat) Foarte mișto poza cu MZ-ul! Am pus și eu poze cu ochelarii aceia! Super pozele, mai ales cea cu mobra 50 si doamna cu pantaloni cu semne de circulatie ( buna metoda sa le inveti cand dai de carnet) Acum ca ma uit mai bine la pozele tale si cele cu MZ-eul observ ca ochelarii romanesti par mai mici in dimensiuni fata de cei RDG-isti si cred ca si materialul difera ( plastic versus cauciuc) Mai jos foto cu modelul RDG-ist si modelul de ochelari aviator american ww2 Editat August 29, 2013 de Marlon Brando Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Acum ca ma uit mai bine la pozele tale si cele cu MZ-eul observ ca ochelarii romanesti par mai mici in dimensiuni fata de cei RDG-isti si cred ca si materialul difera ( plastic versus cauciuc) Mai jos foto cu modelul RDG-ist Asa este suta-n-suta mai jos stau ele una langa alta : RDG-ul si RSR-ul meu ,dar tot pe-o casca RDG-ista : si mai atasez si doua poze cu RSR-ul cel nou-tipla : se vede usor ca au o captusala de burete,care mie imi lipseste. Are cineva o sugestie cu ce as putea-o inlocui,si pe ea si elasticul,asa incat sa fie cat mai aproape de "sursa" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 .............se poate trimite la Buzau pentru reconditionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Ceas ural din anii 50-60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanCX Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Salutare, donez un Metzeler ME 880 de 100/90 19' pentru roata fata. Este inca folosibil pentru cateva mii bune de km. Este fabricat prin 2000 dar e bun. L-am schimbat cu unul fabricat in 2012 si comparandu-le nu e mare diferenta in aderenta / rigiditatea materialului. Poate il vrea careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hein Tafel Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 (editat) Salutare!Astazi postez pentru prima data pe acest forum si vreau sa va arat un obiect din colectia mea de vechituri! Revin cu altele cat mai repede. Drujba Ural, cumparata in anul 1995. Ural chiar face bine la moral, mai ales cand ii auzi sunetul motorului. Din pacate demarorul s-a dus...prea multa forta si prea putin creier la facut praf. Editat Octombrie 25, 2013 de Hein Tafel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcozma Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Salut, am trimis PM Salutare, donez un Metzeler ME 880 de 100/90 19' pentru roata fata. Este inca folosibil pentru cateva mii bune de km. Este fabricat prin 2000 dar e bun. L-am schimbat cu unul fabricat in 2012 si comparandu-le nu e mare diferenta in aderenta / rigiditatea materialului. Poate il vrea careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 azi am gasit asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 arata f misto...unde l-ai gasit si cat ai dat pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 5 euro din targ de vechituri din franta. dar o sa ajunga in tara la un moment dat sunt si pe ebay cateva http://www.ebay.fr/sch/sis.html?_nkw=Extincteur%20auto%20Le%20Chimiste%20modele%20ancien&_itemId=220950518797 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 iti dau 10 pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 salcie si plop? ) te bagi la un salcam? eu vin cu husqvarna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hein Tafel Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 (editat) De Nea Spirica nu se mai aude nimic ? Editat Octombrie 26, 2013 de Hein Tafel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Azi am vanat pe teritoriul lui Lolo,la targ la Buzau.Au cazut:un palanc,o sa veche de bicicleta,numai partea metalica,cu arcuri si alte nebunii,un Gedore de18-19 si o veche dar in buna stare,foarfeca de frizerie.Totul la 15 lei.O sa pun si poze. Am mai gasit acolo o pereche de gheare de catarat pe stalpii de lemn din vechime.Nu ne-am inteles la pret.Minunate gheare.Regret ca nu i-am dat banii amaratului.Poate alta data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 De Nea Spirica nu se mai aude nimic ? baga ceva din armata poate ridicacapu cacobra.coace cumatru ceva.sa speram ca cele x cutremure au mai dat cernoziomu la o parte de pe obect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Azi am vanat pe teritoriul lui Lolo,la targ la Buzau.Au cazut:un palanc,o sa veche de bicicleta,numai partea metalica,cu arcuri si alte nebunii,un Gedore de18-19 si o veche dar in buna stare,foarfeca de frizerie.Totul la 15 lei.O sa pun si poze. Am mai gasit acolo o pereche de gheare de catarat pe stalpii de lemn din vechime.Nu ne-am inteles la pret.Minunate gheare.Regret ca nu i-am dat banii amaratului.Poate alta data. De ce nu m-ai sunat ? Eram tot in targ. Tocmai ce am mai adaugat, azi, ceva chei ( de BMW, M72, Simson ) in "lada de scule moto". Poze, mai tarziu, la topicul dedicat. PS : Respectivul are Gedore-ul la vanzare de aproximativ 6 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Ce nu l-ai luat?.A fost numai 2 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate