mircea_simson Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Sunt urate incomode grele nu ofera protectie decat la gloante nu as purta asa ceva Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 am trei casti comuniste din al II razboi mondial de vinzare,is in stare exceptionala,cu vopseaua originala,nedeteriorata,contact0746874266 Cum vine asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 cerem poze si preturi (daca sunt la vanzare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Cum vine asta? de la dezertori oare vad pe cineva la mizil cu castroanele de tabla ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 am eu un "castron" nemtesc , foarte ruginit de altfel , gasit prin podul bunicilor. povestea e ca 2 nemti cam betivi ei de fel (care locuiau in una din camerele casei unui vecin) din cauza mahmurelii au cam pierdut convoiul (cu 2 zile) - in retragere - si unul din ei s-a urcat pe motocicleta fara casca. poveste spusa de bunica-miu. va dati seama ce viteza a fost pe ei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brrr Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Vrem poze , am si eu 2 casti modelul de inainte de 89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 am eu un "castron" nemtesc , foarte ruginit de altfel , gasit prin podul bunicilor. povestea e ca 2 nemti cam betivi ei de fel (care locuiau in una din camerele casei unui vecin) din cauza mahmurelii au cam pierdut convoiul (cu 2 zile) - in retragere - si unul din ei s-a urcat pe motocicleta fara casca. poveste spusa de bunica-miu. va dati seama ce viteza a fost pe ei ? Asa am si eu o prietena care a adapostit un neamt (bunica ei) in pod si nu era un simplu soldat, avea grade mai mari a intrat militar si a plecat civil, lasand in urma toata uniforma palton de piele, cizme, palarie ceva acte,o mica ranita si niste maruntisuri.Nu se stie daca a reusit sa iasa din tara fiindca ruslanii se plimbau deja pe strazi...si tot asa nu se stie de ce a ramas atat de mult in urma. Din tot ce a ramas nu se vinde nimic , e considerata mostenire de familie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Vrem poze , am si eu 2 casti modelul de inainte de 89 poze nu am. inca nu am ajuns la bunici sa fac poze "ceaunului". pot posta o poza cu o alta casca moto pe care o am. e de prin anii '50-'60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealer Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Asa am si eu o prietena care a adapostit un neamt (bunica ei) in pod si nu era un simplu soldat, avea grade mai mari a intrat militar si a plecat civil, lasand in urma toata uniforma palton de piele, cizme, palarie ceva acte,o mica ranita si niste maruntisuri.Nu se stie daca a reusit sa iasa din tara fiindca ruslanii se plimbau deja pe strazi...si tot asa nu se stie de ce a ramas atat de mult in urma. Din tot ce a ramas nu se vinde nimic , e considerata mostenire de familie . Daca paltonul este din piele sunt sanse mari sa fi facut parte din Waffen SS iar in acest caz uniforma completa valoreaza o mica avere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Asa am si eu o prietena care a adapostit un neamt (bunica ei) in pod si nu era un simplu soldat, avea grade mai mari a intrat militar si a plecat civil, lasand in urma toata uniforma palton de piele, cizme, palarie ceva acte,o mica ranita si niste maruntisuri.Nu se stie daca a reusit sa iasa din tara fiindca ruslanii se plimbau deja pe strazi...si tot asa nu se stie de ce a ramas atat de mult in urma. Din tot ce a ramas nu se vinde nimic , e considerata mostenire de familie . interesanta povestea. incearca sa faci niste poze si pune si aici sa ne clatim si noi ochii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 poze nu am. inca nu am ajuns la bunici sa fac poze "ceaunului". pot posta o poza cu o alta casca moto pe care o am. e de prin anii '50-'60 Din astea am avut doua, insa deoarece imi erau mici le-am abandonat ca fraierul pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Din astea am avut doua, insa deoarece imi erau mici le-am abandonat ca fraierul pe undeva. pacat. mai bine le dadeai de pomana sau le agatai in cui pe vreun perete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Am si eu o tabla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Am si eu o tabla... Asta e ruseasca.Am si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 unde gasesc si eu una nazista? si cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 unde gasesc si eu una nazista? si cat costa? Avea unul in Reghin, stare foarte buna, la 150. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donici Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Am si eu un "castron" dasta cred ca e speriata de tata sau tataie din armata (de ar fi furat si un ak ... ) i-am dat jos captusala sa o vopsesc (negru mat ) , o folosesc la comunista mea ! sunt constient ca nu am nici o protectie la o trnatitura dar asta e ...poze am cu ea la avatar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Daca vrea cineva o casca militara ieftina, o gaseste la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker.Metall Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Casca asta ii trebuie cuiva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALT_ZOLA Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Casca "nazzi" , facuta special pentru moto am vazu pe ebay e in jur de 40 50 e , cu captuseala calumea , nu cu paianjenul ala de piele ... Daca va orientati catre ceva autetntic , uitati-va inauntru obligat trebuie sa gasiti o stampila mare und este trecut lotul , anul de fabricatie etc Casti militare gasiti si pe la noi vedeti ca sunt multe magazine care aduc articole din stocuri militare de la ciorapi pana la insemne . @ doinici nu mai bine in loc de ak47 un psl ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Daca vrea cineva o casca militara ieftina, o gaseste la mine. Asta e palaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 o casca militara care arata foarte bine este cea nazista , celelalte nu sunt asa de aratoase . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 autamat kalaÂşnikov model 1974... iar puÂşca semi-automată cu lunetă e producție romînească pe bază tot de AKM chiar dacă seamănă cu dragunov. made la reghin. Deci cam tîrziu față de război.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brrr Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Ma gandeam la o casca romaneasca imbracata in piele , cred ca pana la urma voi face experimentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Ma gandeam la o casca romaneasca imbracata in piele , cred ca pana la urma voi face experimentul sa ne tii la curent si pune si poze daca poti... PS: eram de vreo 17 ani cand au scos la reforma o gramada de casti militare model romanesc si ala rusesc mai rotund am avut si eu vreo 5 sau 6 da am lasat-o pe bunica sa puna flori in ele pe alee si s-au dus pe pluta acuma as da orice sa le mai am.... una am dat-o cu lunar de sobe sa fie nickelata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate