kisstherain Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 (editat) Aici sunt mai multe poze de la Bacau 2006. Editat Iunie 12, 2006 de kisstherain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 impresii, comentarii aici /index.php?showtopic=48963 sa lasam aici loc doar pentru poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 hai bai nu fiti carcotasi...n-a fost rau.in fond si la urma urmei ce-ati fi vrut ?!... plusuri: - vremea buna -locatia superba -grup sanitar curat -oferta gastronomica rezonabila(s-a mancat chiar si ciorba de peste) -muzica buna -ospitalitate moldoveneasca -lipsa constrangerilor(chestiune discutabila-unii au cam abuzat) minusuri: -formatii putine(pe plan local cred ca s-ar mai fi gasit ceva ieftin si bun) -permisivitate exagerata din partea org.(fel de fel de indivizi modesti in toate cele au turat la infinit toata noaptea...asa ...ca sa-si dovedeasca lor insisi cat de tari sunt.dealtfel chestiunea s-a tot discutat...n-o sa destepti prostu peste noapte...) -tiganusi care circulau printre mese cu cersitu(unui ploiestean i s-au furat cizmele,noroc ca un buzoian de treaba i-a dat omului niste incaltari) oare cand se va intelege ca organizarea unui atare eveniment este destul de dificila si costisitoare ?! nu va mai cramponati fratilor de cei 200 roni...tot timpul aceiasi intrebare stupida"da ce fac astia de banii astia?"si un bilet la un circ de cartier costa mai mult,ce sa mai vorbim de un bilet la un concert COMPACT una peste alta a fost misto si organiozatorii merita felicitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 una peste alta a fost misto si organiozatorii merita felicitati Dak ar merita cineva felicitari, aceia ar fi motociclistii care au venit la Bacau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
busa-fan Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 pentru mertan am sa fac eu un festival si am sa te astept personal la intrare. am sa-ti dau 100 euro ca ai avut placerea sa vi si in tabara te vor servi numai playmate-uri. sper sa-ti placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox2 Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 cateva imagini putin micsorate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 (editat) membrii Silver Pistons au plecat din Ploiesti vineri la ora 17:30 cu surle si trambite, de fapt doar o portavoce din care se auzea muzica "pt atmosfera" Pe MadMax l-am prins din drum in timp ce incerca sa-si struneasca balaurul, se pare ca nu a avut prea mare succes, pt ca "Nepra" a continuat sa scoata flacari pe nas si tobe pana la destinatia finala " Motor Bikers Party" Intalnirea cu prietenii si valurile de bere ce au curs, ne-au facut sa ne simtim minunat. Concertul Desperado si fetele "bune" au fost sarea si piperul. Ziua a 2-a Purtatorii stafetei "Turul Romaniei", actiune ce se duce in scopul .... in etapa Ploiesti-Bacau au predat-o mai departe, ea mergand acum la Suceava? Parada.... momentul cu cascadori cu si pe motociclete ... super tare chiar dak ne-am incins motoarele, a meritat bere...bere...bere... atmosfera s-a incins din nou ... poate mult prea tare asa ca a fost nevoie de ceva apa sa se racorasca lumeatzate, tzate... au fost unii care au spus ca a fost chiar si Michael J. la Bacau ... nu ca sa cante insa Mai tare decat Tiriac-Nastase e cuplul MadMax-Forta, in motociclism si panarama Dupa ce am mai vrajit niste fete m-am dus la concert Compact a demonstrat ca inca se mai poate ... A venit si duminicA dimineata, si cum ar fi mai mers o bere! dar din nefericire-poate, avem de mers acasa. Asa om asa cort, cu o arhitectura mai deosebita si inchizatoare stil foarfeca, evident cortul celebrului de acum Madmax Dupa inca o oprire la pista de Karting ne-am asezat la drum... ne-am oprit la Marasesti sa "ne dam cu obuzul" si am ajuns la concluzia ca opririle astea dese chiar ne priesc. asa am evitat si ploaia si l-am recuperat si pe Forta care a reusit 3 pene in doar 100km ) la 22 am ajuns in ploiesti , adik cam in 9 ore pt cei doar 240km A fost si Bacau 2006, la mai mare PS cum ar zice francezul BACAU Editat Iunie 12, 2006 de baldovica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 poze: http://www2.25h.ro/galerie.php?id=32681&startgal=0&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 din nou poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 inca cateva de la parada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
esa Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Cateva poze de la Bacau! Lume multa, putina agitatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Eu m-am simtit excelent, cu toate ca am venit de sambata! E prima intrunire la care am fost. Urmeaza Brasovul Si da, cum zicea cineva mai devreme, conteaza cu ce prieteni te duci acolo. Per total am fost multumit, asa cu plusurile si minusurile de rigoare ! Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Comentariu scurt: A FOST FRUMOS! Acum poze la intamplare: ..dupa o "noapte grea" langa ieseni.. ... trei "comuniste" care s-au simtit bine la Bacau.. ...locul de campare al focsanenilor.. ..si cascadorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 poze poza cu capul pe masa e la trosneala.... nu o sa ajung asa ....jur un filmulet HPIM1300.MPG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Eu am dormit sambata de la 8 la 8 si n-am auzit mai nimic Eu zic sa spui adevarul si anume ca te-ai ascuns de mine si de Shpeedy... care am executat lucrari laser asupra numitului Trashu' (sau Pacasacu' Mic, sau Motortrash)... neshansa lui constand in marea greseala si ghinion de a cadea stanca de beat la 1 metru de cortul tau... iata cateva aspecte... In alta ordine de idei, intrunirea mi s-a parut slabutza... pacat de locatie... si personal as lua glanda anumitor posesori de rusesti care au turat panaramele alea pana dimineatza ca dementzii, fara nici-un pic de jena fatza de cei care dormeam obositzi mortzi si venitzi de la mama draq (cu exceptia lui MAdMax, caruia n-ai ce sa-i ceri)... Compact au cantat ca draq... e clar ca nu mai tine... aceleasi ex-hituri obosite. In schimb, plimbarea Bucuresti -> Brasov -> Bacau si retur a fost super tare... chiar daca am avut ghinionul de a nimeri intr-o super-groapa care mi-a taiat cauciucul fatza pe serpentine, la 18 km de Bacau, pe drumul spre Onesti... multumiri lui Pacasac si Shpeedy care au fugeat la vulcanizare si m-au rezolvat... precum si baietilor care mi-au dat o anume cheie de 19... apropos, papusha aia imputzita am gasit-o cu Shpeedy pe marginea lacului si i-am plantat-o lui Pacasac sub husa, pe cand dormea ca o tarpfa ce e... omul s-a indragostit instantaneu, a mers pana la Bv cu ea pe parbriz.... legenda spune ca la 60 km/h i se ridica ambii craci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niroL Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
esa Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 In inceracrea de a mai completa cu imagini cum am petrecut la Bacau, ceva poze cu grupul din focsani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 ex nepra de atunci am mai schimbat cateva PS socolistilor ne vedem la brasov, manuta pt tine am un loc special in cort cu jaylin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 (editat) OK, cel mai bine sa ne vedem la urmatoarele intruniri si sa bem impreuna pana uitam unde-i intrarea in cort! Editat Iunie 14, 2006 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoara69 Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 S-au scris multe randuri despre aceasta intrunire, mai putine PRO si mai multe CONTRA. Daca ati avut ce comenta este pentru ca unii oameni AU GASIT TIMPUL, DARUIREA SI BANUTZII NECESARI CA SA POATA ORGANIZA ACEASTA INTRUNIRE. De aceea urez FELICITARI ORGANIZATORILOR !!! BRAVO LOR !!! Normal ca nu poti satisface toti participantii de la o asemenea adunare deoarece sunt categorii diferite de varsta, educatie, tabieturi, nivel intelectual si financiar, etc , singurul punct comun este dragostea pt motociclete. De aceea au si aparut atatea controverse si multe randuri cu “vorbe de duh”. Daca vrei sa fii carcotash poti gasi si “pete pe soare” dar daca se continua pe aceasta linie numai cu critici e posibil ca la anul sa nu se mai gaseasca cineva sa-si “puna pielea la bataie”. Cu siguranta nu-i usor sa organizezi asa ceva.... S-a vazut ca s-au bagat ceva banutzi in program… cascadori, formatii renumite, artificii, politie, pompieri, etc. Locatia a fost bine pregatita, curatenie, tuns gazonul, asfaltare recenta....pana si vremea a tinut cu noi... In fine, cine a vrut sa se simta bine a avut posibilitati din greu !!! Daca “baietii din Iasi” au vrut sa iasa in evidenta se vede treaba ca au reusit! De asemenea si aici sunt pareri PRO si CONTRA ! E rau ca nu am putut dormi vineri si sambata noaptea....dar nu-i tragic ! Totul a fost facut pentru spectacol si atmosfera ! Asta a demonstrat ca sunt multi si uniti ! Comentariile in contradictoriu pe aceasta tema nu aduc nimic pozitiv asa ca nici nu mai au rost.... E adevarat ca au lipsit concursurile specifice si mai multa implicare din partea organizatorilor nu strica... poate data viitoare ! Daca ati ajuns sanatosi acasa inseamna ca a fost totul OK si puteti merge la urmatoarea intrunire! Va urez numai lucruri bune si ASFALT USCAT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 in continuare sunt putine poze si multa, multa caterinca..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 pun ceva poze... scuze de calitate... sunt facute cu telefoul si nu sunt de mine facute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Inca doua fotografii ale trupei de la Focsani . Ne-am adunat de o ciorba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 am acuma niste poze mortale de la festival... facute de un prieten de-al meu... sunt o gramadaaaaaaaaaaa... sunt superbe. am sa le procesez ca ocupe cat mai putin si le urc aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate