hector_4me Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 O macheta de CBR f4 stie cineva unde as putea gasi.. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Beneli 1130BMW 1150 BMW 1100 RT -Versiunea de politie (germana) Ducati 999 S Ducati 1000 DS Honda CBR 600 F Honda CBR 1100 XX Honda CBR 600 RR Honda XR 400 R Kawasaki ZX7R Kawasaki ZX10R Kawasaki ZX14R Kawasaki KLR 650 Suzuki GSXR 1300R Triumf Thunderbird Triumf Bonneville Triumf TT 600 Yamaha FJR Yamaha YZF R1 Yamaha YZ 250 Suzuki GSXR 1000 Aprilia RSV 1000 Yamaha YZF R7 Honda NSR 500 2 x Yamaha YZR 250 (piloti diferiti) Yamaha YZR 500 BMW F650 (1997) Scuter Peugeot Speedfight Kawasaki Z 1000 Yamaha M1 - Rossi Kawasaki ZX12R Suzuki SV650S Yamaha YZF R7 - Portocalie KTM 525 EXC Yamaha YZ450F Kawasaki KX250F Yamaha RoadStar-2001 MV Agusta Brutale Se adauga Triumf Daytona 675 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 O macheta de CBR f4 stie cineva unde as putea gasi.. ? Dacă găsești pe undeva vreau și eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeu! Ideal un F4i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Parca am vazut un F4 galben (Maisto). In Real Vitan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Facuta cadou de mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 80 buc.. gasiti singura dublura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Dacă găsești pe undeva vreau și eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeu! Ideal un F4i. :D Am gasit ,dupa ce am fost la peste 10 benzinarii am gasit in cele din urma la Agip Trafic Greu . F4i negru complet la 15 ron , scara 1:18 . A fost pentru un cadou . Am mai vazut tot acolo si F4 insa era rosu cu albastru . Incearca si tu la toate benzinariile din zona unde locuiesti/pe unde treci , ca trebuie sa gasesti . Daca nu auzisem ca se mai gasesc si in Diverta,Carrefour sau Cora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draculea Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Doar cinci.... Stie cineva unde pot gasi kituri (montaj acasa) la scara 1:18 ? Am incercat la magazinul de modelism din Cocor in Bucuresti si aia cica nu aduc ca nu se vand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Pentru moment,doar o Yamaha RoadStar. Are deja la bord vreo 300 de km,deoarece am luat'o dintr'un Petrom de pe langa Pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draculea Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Doar cinci.... Stie cineva unde pot gasi kituri (montaj acasa) la scara 1:18 ? Am incercat la magazinul de modelism din Cocor in Bucuresti si aia cica nu aduc ca nu se vand. + Kawa VN 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Facuta cadou de mama am si eu doua din astea si urmeaza sa-i fac poza si la a doua care e neagra si mai am asa 1:18 - prima macheta - putin accidentata 1:12 - cea mai reala macheta si mai am un biker reaper din ceramica, foarte reusit, o sa fac poza sa vi-l arat. scuzati praful de pe ele, dar nu am timp sa le plimb pe toate si asta e, se asterne... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarcoPolo Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Flipper,mi s-a parut mie sau ai un suzuki srad in colectie ?m-ar interesa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_slayer Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Doua facute de mine; ultima e inca in constructie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_slayer Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Ce scara e?A iesit frumos. De fapt, ce scara sunt.Eu m-am referit la aia terminata. Rotile le am de la o masina bburago la 1/18, dar motocicletele nu stiu la ce scara sa zic ca sunt, 1/12 aproximativ; le-am facut in functie de dimensiunile rotilor, si au cam 17 cm lungime. Problema e ca nu am decat o pereche de roti, pe care le impart intre ele Pe viitor o sa mai incerc diferite configuratii, un chopper cu motor v8, un trike si poate un Mz Etz250, sa vad cum stau cu timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_slayer Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Aici m-ai atins. Spor la lucru! Multumesc! Mz-ul e pentru un prieten, cadou de ziua lui, trebuia sa fie gata in vara asta dar o sa il mai aman un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Doua facute de mine; ultima e inca in constructie... excelente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Rotile le am de la o masina bburago la 1/18, dar motocicletele nu stiu la ce scara sa zic ca sunt, 1/12 aproximativ; le-am facut in functie de dimensiunile rotilor, si au cam 17 cm lungime. Problema e ca nu am decat o pereche de roti, pe care le impart intre ele Pe viitor o sa mai incerc diferite configuratii, un chopper cu motor v8, un trike si poate un Mz Etz250, sa vad cum stau cu timpul. da mai multe detalii despre constructie , din ce sunt facute, mod de prelucrare..... ma gandesc sa ma apuc si eu sa fac o macheta proprie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_slayer Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) da mai multe detalii despre constructie , din ce sunt facute, mod de prelucrare..... Cadrul: am folosit sarma de cupru (pt. a putea sa cositoresc la imbinari), de 2-3 mm diametru si fiind mai maleabila, o pot aduce relativ usor la forma dorita; de obicei incerc sa fac cat mai putine lipituri, si din cauza asta am o bucata lunga de sarma, careia trebuie sa ii fac o gramada de curburi si indoituri, si e f greu, in primul rand din cauza ca trebuie sa fie simetrica o parte cu alta; practic e ca lucrul in oglinda. La partea anterioara a cadrului, se foloseste o bucatica de teava de bronz (mina de pix metalica), lipita tot cu cositor, de aprox 1,5-2cm, de care se va prinde furca. Deocamdata raman la cadruri rigide, e cam mult de munca sa fac si o bascula spate, si mai ales sa rezolv suspensia... Rezervorul: partea de sus, mai bombata este dintr-un fund de cutie de bere, taiat la o forma aproximativa, iar apoi indoita pe tot perimetrul, pt. a obtine un fel de buza de 1 mm, care sa sustina lateralele rezervorului; pt. laterale folosesc tabla de aluminiu (spray), care dupa ce o curat de vopsea, o ard la flacara, pt a fi mai usor de modelat. Pt. rezervor recomand si folosirea unui sablon de carton, inainte de a taia direct din tabla. Cele 2 parti se vor asambla folosind un pistol cu plastic topit. Capacul rezervorului se poate face din partea exterioara a unei capse (pt piele). Motorul: aici e ceva mai dificl, deoarece piesele trebuie alese (cautate) in asa fel incat, la final, motorul sa poata fi bagat in interiorul cadrului; materia prima: bujii, de la care se taie partea filetata, acestea constituind corpul cilindrului, "capacele" le-am facut dintr-o bara de dural, groasa de 3 mm, si le-am intepenit in capul "cilindrilor"; mai folosesc diverse maruntisuri de la brichete (piesele de bronz), si in rest, orice mi se pare ca s-ar potrivi; cutia de viteze de la BMW este din corpul unei bijii, golita de portelanul ala (sare in ochi cand il spargi..., deci mare atentie ), din care am decupat o laterala pt a face offset-ul axului cardanic. Alte chestii utile: tevi de aluminiu, rotite de plastic, saibe, etc. Furca: personal, prefer furca springer miniaturala (si functionala), in primul rand din cauza aspectului, si da ceva in plus produsului final parca; jugurile le fac ori din dural de 1mm (daca asamblarea o fac cu suruburi+piulite, cum e la prima macheta), sau din Cu tot de aceeasi grosime (daca o cositoresc la imbinari); bratele subtiri provin de la niste tije de umbrele, de la care folosesc si niturile, la partea inferioara a furcii. Arcurile sunt de la tuburile de spray, cele inferioare mai tari, iar cele superioare mai slabe. Saua: tabla de spray, taiata dupa sablon, cu marginile indoite incat sa aibe o forma "ergonomica", iar peste merge lipita piele sau musama, orice, sau poate chiar lasat aluminiul lustruit. Rotile: pot fi folosite orice tip de roti, atata timp cat au un aspect decent, si sa nu contrasteze cu stilul motocicletei; alternativa in cazul in care nu avem roti aspectuoase din ambele parti, ar fi folosirea unei bascule monobrat atat in spate, cat si in fata (asta in cazul unui "custom bike" mai exotic). Discurile de frana pot fi realizate din saibe metalice. Cam asta ar fi in mare.. daca am omis ceva, astept intrebari in continuare. Sper sa va fie de ajutor tot ce am scris mai sus, celor care va plac lucrurile marunte; Spor la treaba! Editat August 31, 2008 de vali_slayer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draculea Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) o motorizare ceva, sau RC? imi place mult de tot boxerul. uite cu ce se ocupa astia de la yamaha: http://www.yamaha-motor.co.jp/global/enter...sembly_full.pdf http://www.yamaha-motor.co.jp/global/enter..._color_full.pdf si aici toate modele pe care le poti face din carton: http://www.yamaha-motor.co.jp/global/enter...stic/index.html sa ne tii la curent cu noutatile! si asta: http://www.yamaha-motor.co.jp/global/enter...ltra/index.html Editat August 31, 2008 de draculea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_slayer Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) o motorizare ceva, sau RC? imi place mult de tot boxerul. uite cu ce se ocupa astia de la yamaha: http://www.yamaha-motor.co.jp/global/enter...sembly_full.pdf http://www.yamaha-motor.co.jp/global/enter..._color_full.pdf si aici toate modele pe care le poti face din carton: http://www.yamaha-motor.co.jp/global/enter...stic/index.html sa ne tii la curent cu noutatile! Mersi de apreciere! Deocamdata or sa ramana machete statice, nu ma tin balamalele sa ma avant asa departe . Stiu modelele de la Yamaha, le-am si downloadat acum vro 2 ani, dar mi se par destul de greu de asamblat; Noutati nu stiu cat de curand or sa mai fie, momentan is cu restantele, iar dupa aceea o sa vina licenta si alte alea.. dar o sa imi petrec timpul liber intr-un mod cat mai "constructiv" Editat August 31, 2008 de vali_slayer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Preteni dragi nus de unde scoateti voi scorurile astea ca eu am dat 40,25 RON pe un suzuki bandit N de la solido deci machetele astea sunt chiar scumpe dar fata de ce am vazut aici este lucrata cu simt de raspundere solido mi se pare ca e putin peste la detalii din benzinaria OMW de la capat la alexandriei -antiaeriana si dati detalii la pret si locul achizitiei, numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarcoPolo Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Uita-te si la modelele fabricate de Maisto sau Burago si vezi ce preturi au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Cagiva Mito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Preteni dragi nus de unde scoateti voi scorurile astea ca eu am dat 40,25 RON pe un suzuki bandit N de la solido deci machetele astea sunt chiar scumpe dar fata de ce am vazut aici este lucrata cu simt de raspundere solido mi se pare ca e putin peste la detalii din benzinaria OMW de la capat la alexandriei -antiaeriana si dati detalii la pret si locul achizitiei, numa bine Adevarul ca Solido sunt cele mai faine,dar si pretul se vede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 da ....apropo scara era de 1:18 pt cei cu colectii intregi respect ... Baieti m-ar interesa sa cumpar zilele ce urmeaza macheta aceasta http://www.autoart.ro/pd-258978679.htm?def...p;categoryId=59 ce ziceti asi face bani,astept parerile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate