Skywalker Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 eu am Kawasaki ZX 12 si Honda CBR XX Superblackbird , ambele la scara 1:18 si un Kawasaki ZX-10 R la 1:12.asta ultima e de-aia de se asambleaza, arata brici.. Din pacate toate 3 sunt Maisto, frumoase dar calitate de cati bani dai pe ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 Eu am 4 machete cu : Suzuki gsxr 750 Honda CBR 600 F4 Yamaha YZF R1 Kawasaki zx10R Am cate doua din fiecare. Daca e cineva interesat, vand dublurile. Sunt aduse din Germania. Sunt noi. Pret 35 RON/BUC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xeres Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 Eu sunt la inceput....dar cum motorul e la mare distanta ,ma joc si visez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Am o singura macheta - de fapt este si functionala , sub forma de bricheta - dar tin la ea nespus de mult! este o replica la al meu Dragon: Yamaha YZF 750 R , si avind in vedere ca originalul este la "iernat' este singura care ma imbie la drum , acceleratie si libertate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 (editat) eu am primit cadou de Craciun * Gas Repsol Honda RC211V * Honda CBR 1100XX PS : colega de birou are un Ducati 999R , roshu Toate 3 sunt Maisto. Editat Ianuarie 8, 2007 de tuningboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Momentan am - 2 Honda CRF ( dintre care unul mai mare pe care l-am primit dezasamblat) - Kawasaki KDX - Yamaha TTR - Yamaha m1 Rossi - BMW F650 GS - Cateva "no name-uri" si un ATV Urmatorul sper sa fie un KTM, atat unul de jucarie cat si unul in marime naturala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strike Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 Salut! ms Silviu pt link... Si io care credeam ca sunt singuru' nebun care alergam de Craciun dupa asa ceva...d'asta nu am gasit kawasaki negru sau r1 albastra sau capra aia de la honda...le-au shutit altii inaintea mea Pai n-are nici unu dintre voi fo remuscare ca luati jucariile de la mana copilasilor???? hai sa va zic...inainte de toate - Bine v-am gasit! N-am stat sa verific...Cu siguranta aveti un club nu? club in club... Sincer cred ca daca ma voi uita in toate paginile acestui topic ma voi imbolnavi...oricum am suferit pana mi-am cumparat suzukiu' ala roshu...sa vezi de-acum incolo suferinta si nopti nedormite... Am si io fo 8 deja...la scara 1:12. Sunt mai pretentios un pic, nu prea imi plac alea la 1:18 pentru ca pierd proportiile. O sa revin cu poze cat de curand... Alles gute si nevrute! Deja am inceput: intrebare pt. Gra$$u machetele alea 2 pe care nu le am io: Ducati 999 si Mv Agusta...sunt de la Maisto si sunt la 1:12? Ms fain! Mai fratilor, unde gasesc Gauloises Fortuna Yamaha 1:12 si Honda Fireblade 954? sunt de la Maisto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 la real sunt machete http://www.motormaxtoys.com/category/18 la 10 lei dar fara suport... in sfarsit am pus mana pe un K1200RS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Am ajuns la numar rotund! Tantanaaaaaaa! nr. 60: propria motocicleta: kawasaki z 750 scara 1:12 cumparata de la louis! P.s. pt cine nu stie despre ce vorbesc uitati-va la pagina 15 si 16 a acestui topic! .... si nr 61 BMW F 650 CS Scarver cumparat de la Real! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motzoi Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 1:18 Ducati "Loris Capirossi" Honda NR 750 Kawasaki ZX 9R Honda CBR 1100 XX Blackbird 1:10 Suzuki GSX R 600 BMW K 1100 R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 aaaa... BMW K1100R ??? RS poate? oricum, de unde il ai, in ce magazin l-ai gasit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2007 In Metro kiturile de asamblare sunt mai ieftine cu 10Ron decat in Carrfour.....deci la 2 kituri al 3-lea este gratis daca le cumperi de la Metro.... Io gasisem o Aprilia RSV kit de assamblare si nu am luat-o ca prostu`. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaMishto Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Mi`am mai innoit colectia cu un ZX10R si un R1, ambele 1:12 de la Maisto. Poze mai tarzior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Vrea cineva machete cu Yamaha YZR-M1 2004 Valentino Rossi? Eu le achizitionez din Cipru si le trimit in RO. Pretul unei machete este de 30 de lei. Vin insotite de reviste dar din pacate sunt in Greaca. Sunt de o calitate impresionanta. Scara 1/24 am impresia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Are sefu meu in birou (vitrina) un K1200 RS si un R1200GS. Amebele 1:10 sau 1:8. Sunt f atent lucrate. Cica se gasesc la reprezentante BMW, dar eu prefer sa mi asigur consumabilele la motor un an decat sa mi le iau. Aaaa da... si mai are saracu un K1200 R scara 1:1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 (editat) Am si eu una, dar e de strada. Am primit-o de craciun de la un amic. Ca a 2-a motocicleta dupa ENDURO as lua-o pe asta. E frumoasa. Editat Februarie 3, 2007 de gabi bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaz-Ninja Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Momentan ma laud cu urmatoarele exponate dar colectia mea este in crestere: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 Asta e si colectia mea/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strike Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 9+1 bucata kawasaki verde shutita de taica-miu...toata colectia de la maisto - fara caprele alea de la honda... vb de 1:12 da-ti si mie va rog idei...la ce firme mai gasesc modele 1:12 (ev siteuri...) ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 5, 2007 Autor Share Postat Februarie 5, 2007 9+1 bucata kawasaki verde shutita de taica-miu...toata colectia de la maisto - fara caprele alea de la honda... vb de 1:12 da-ti si mie va rog idei...la ce firme mai gasesc modele 1:12 (ev siteuri...) ms De unde ai luat RSV`u? Eu am doar 2 (Gsx-r1000k6 si R1)...1:12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strike Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 De unde ai luat RSV`u? Eu am doar 2 (Gsx-r1000k6 si R1)...1:12 Noroc chior...de Craciun de la carrefour. Era ultima si nici n-am mai vazut-o de atunci prin alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 5, 2007 Autor Share Postat Februarie 5, 2007 Noroc chior...de Craciun de la carrefour. Era ultima si nici n-am mai vazut-o de atunci prin alta parte. Carrfour Baneasa? Daca e de acolo pe aia am vrut sa o iau eu ,dar eram preocupat de cumparaturi si nu am luat-o, era ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutz90 Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Yamaha ...valentino Rossi 46 Am cautat sa gasesc si Cagiva Elefant sau W8 ca e asemanator dar nu am gasit deloc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Noroc chior...de Craciun de la carrefour. Era ultima si nici n-am mai vazut-o de atunci prin alta parte. adevarat! noroc chior... si eu caut RSV-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate