ssk Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 http://img59.imageshack.us/gal.php?g=dsc3883copy.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Bre nea Gigi, bre, matale nu esti om serios bre! Pai astea-s poze de pus in postul Pastelui? De de alta parte unde-s tzatze nu-i tocmeala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Martie 15, 2010 Autor Share Postat Martie 15, 2010 Bre nea Gigi, bre, matale nu esti om serios bre! Pai astea-s poze de pus in postul Pastelui? De de alta parte unde-s tzatze nu-i tocmeala! Lasa ca iarta Doamne Doamne. Sotia daca le vede nu cred ca iarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Mama ta ce parere are despre asta ? vezi ca te spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Martie 15, 2010 Autor Share Postat Martie 15, 2010 Mama ta ce parere are despre asta ? vezi ca te spun baiat mare, ar fi culmea sa ma mai bata si la varsta asta. desi la cum o stiu eu pe mama..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Faine masini, trebuie sa recunosc ca-mi place tuningul. Iarta-ma Doamne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 ssk, meriti uărn+ban+kick+croseu+fatality pt indecenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Martie 15, 2010 Autor Share Postat Martie 15, 2010 ssk, meriti uărn+ban+kick+croseu+fatality pt indecenta sa-ti fie rusine. in loc sa zici "mersi", ca am fost acolo printre vampele alea, m-am spetit cu greu sa fac fata tentatiilor de a atinge, adulmeca ,si multe altele, tu ma critici. Unde mai pui ca a trebuit sa fug si din casa sa pot ajunge acolo. am mintit-o pe nevasta ca ma duc cu baietii la o bere. de la 10 pana la ora 16 . ti le dau pe mail pe toate daca vrei, am facut vreo 300 de poze. eram ca japonezii aia in excursii. photo, photo, photo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Tuning de femei si de auto-moto mai degraba. Cata naturalete . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Te doare sufletu cand te uiti la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GRINDCORE Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 De pe net... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Deci prea tare titlul topicului si foarte adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 De pe net... Atentie la bebelusi.. nu pot sa-mi imaginez reactiile unui sugar in carucior vazand masina asta Mesaj completat De pe net... Atentie la bebelusi.. nu pot sa-mi imaginez reactiile unui sugar in carucior vazand masina asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Martie 16, 2010 Autor Share Postat Martie 16, 2010 Atentie la bebelusi.. nu pot sa-mi imaginez reactiile unui sugar in carucior vazand masina asta Mesaj completat esti bestial ! bebelusul daca mai e si de sex masculin, e nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Tzatzele bah!!!unde-s?cateva buci pe ici pe coalea ne-ai pus degeaba sa scoatem alifia de laba de pe unde e ascunsa si sa ne asezam rpd la calc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Tzatzele bah!!!unde-s?cateva buci pe ici pe coalea ne-ai pus degeaba sa scoatem alifia de laba de pe unde e ascunsa si sa ne asezam rpd la calc http://tuninghost.ro/calendar-sexy-pentru-...torie-auto-5728 Ohh da.... http://www.autolatest.com/ro/detalii-stire...ndar-biber-2010 - si mai nah..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 mersi mersi...dar nu destul de stimulant:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 (editat) Mesaj completat http://tuninghost.ro/calendar-sexy-pentru-...torie-auto-5728 Ohh da.... http://www.autolatest.com/ro/detalii-stire...ndar-biber-2010 - si mai nah..... off topic: arch enemy nice on topic: bai nu zic ca nu sunt bune dar 90% din tipe sunt niste culve ..sper la salonu moto sa fie mai rare ca ma enerveaza deja...te duci pt masini/motoare si nu ai loc de ele daca vrei d-alea te duci in alte parti Editat Martie 17, 2010 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 (editat) toate sunt pițiii!!!! va credeam oameni seriosi...ma gandeam ca vad si ceva poze cu masini tunate cand in colo voi ati pus numa buci ) Editat Martie 17, 2010 de rider_thetiger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 (editat) off topic:arch enemy nice Nice ca iti place si tie. Editat Martie 18, 2010 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Martie 18, 2010 Autor Share Postat Martie 18, 2010 Tzatzele bah!!!unde-s?cateva buci pe ici pe coalea ne-ai pus degeaba sa scoatem alifia de laba de pe unde e ascunsa si sa ne asezam rpd la calc ma revansez si o sa pun si restul fotografiilor. sa nu zici ca ai scos alifia degeaba Mesaj completat toate sunt pițiii!!!!va credeam oameni seriosi...ma gandeam ca vad si ceva poze cu masini tunate cand in colo voi ati pus numa buci ) pai cum sa fac poza la masina, daca pitiii nu se dadea jos de pe capota. atarnau pe masini ,ca ciucurii aia cu zaruri la oglinzi. nu e vina mea. maine pun toate fotografiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 (editat) toate sunt pițiii!!!!va credeam oameni seriosi...ma gandeam ca vad si ceva poze cu masini tunate cand in colo voi ati pus numa buci ) heterosexuali Mesaj completat De pe net... oare cum dracu' sa te mai uiti in fatza cand apare Miniul asta in retrovizoare Editat Martie 18, 2010 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Nice ca iti place si tie. ma declar in love de angela gosow:X:X(solista de la arch enemy) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 ma declar in love de angela gosow:X:X(solista de la arch enemy) De gagica asta? - ea si Angelina Jolie sunt femeile la care am liber din partea prietenei, in orice fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GRINDCORE Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 oare cum dracu' sa te mai uiti in fatza cand apare Miniul asta in retrovizoare "pai sa vedeti ca mi-a aparut un Mini in retrovizoare in timp ce tirul a franat brusc in fata mea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate