cabo de hornos Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 Intai bem ca am devenit T.I.R.-ist !!! de la doua la atatea roti... bravo, domnu!!! la mai mare si fara incidente "copilaresti"!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Intai bem ca am devenit T.I.R.-ist !!! TRAFICANT ILEGAL DE RACHIU????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_r1der21 Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Catalin din onesti(cu al lui DRAGSTARXVS650) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
83CAG Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Salutare, ma numesc Adrian si detin un cbr de 125 sunt incepator si ma bucur sa fac parte din categoria celor care calaresc.... Asfalt uscat ... ptr la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Decembrie 17, 2007 Autor Share Postat Decembrie 17, 2007 TRAFICANT ILEGAL DE RACHIU????? Vezi tu ce sticla goala de rachiu iti iei in cap !!! De cand esti in Iasi nu mai cunosti lumea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Vezi tu ce sticla goala de rachiu iti iei in cap !!! De cand esti in Iasi nu mai cunosti lumea . mie nu imi place rachiu ma.... ca daca ma vad cu tine o sa beau numai pufoaica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 pt toti motociclistii din bacau si din imprejurimi, va urez un craciun cat mai fericit alaturi d ecei dragi iar mosul sa va aduca ceea ce va doriti:) sanatate, bani se benzina la motor, eventual bani de motor sau alt motor si fericire. numai bn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Sunt Lucian din Bacau..Asta e RS-UL meu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 (editat) Salutari tuturor eu sunt Gabi, si asta e motoru meu. Slanic Moldova Editat Martie 3, 2008 de gabrielleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 bine te-am gasit domnu... la cat mai multi km si fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Martie 29, 2008 Autor Share Postat Martie 29, 2008 Eu si Honditza mea de 125cc P.S.: Misto echipament . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onuta Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 da detalii.... cum se comporta. cate ceva despre tine, de unde ai pasiunea moto etc etc. CV CV CV Pai am luato acum 2 saptmani d la brasov....merge f bn, e in stare f buna si ce sa mai zic pasiunea e d la taikmiu si tre sa dau acusik de permis A1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 salut ..... sunt Luci cu o Aprilia Rs 125 [ ala cu portocaliu ] <small>--- Mesaj completat în 04 Apr 2008 22:04 -------------</small><br/> srry daca nu se vede poza...da nu prea se incarca pe site !!! Bn ai venit Luci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tavitzoo Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Salutare! Sunt proaspat membru al "comunitatii" moto bacauane cu prima mea motocicleta, un Kawasaki VN 800 negru cu crem de care sunt pur si simplu indragostit. Abia astept sa il inmatriculez si sa incep sa ies cu el, deocamdata doar exersez prin parcare. Sa ne vedem cu bine pe la intalnirile din vara asta si mai ales la festivalul din iunie. Bafta tuturor si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Salutare! Sunt proaspat membru al "comunitatii" moto bacauane cu prima mea motocicleta, un Kawasaki VN 800 negru cu crem de care sunt pur si simplu indragostit. Abia astept sa il inmatriculez si sa incep sa ies cu el, deocamdata doar exersez prin parcare. Sa ne vedem cu bine pe la intalnirile din vara asta si mai ales la festivalul din iunie. Bafta tuturor si asfalt uscat! misto motocicleta si merge si misto nu ne stim dar cert e ca am facut cateva ture cu motoru tau in seara asta doar asa de testare, super motor, sa ai grija de el si cand vrei sa stii ceva intreaba-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 misto motocicleta si merge si misto nu ne stim dar cert e ca am facut cateva ture cu motoru tau in seara asta doar asa de testare, super motor, sa ai grija de el si cand vrei sa stii ceva intreaba-ma Lasa-l ca dup'aia o sa creada ca ti l-am dat de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onuta Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 Buna,sunt Oana si am o Honda V Varadero 125 cmc Abia ast sami iau carnetu sa vin si eu joia la stadion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) Buna,sunt Oana si am o Honda V Varadero 125 cmc Abia ast sami iau carnetu sa vin si eu joia la stadion Tu esti cumva cea care exersai in poligon sambata, pe 12 aprilie?? Daca da BRAVO...da-i inainte ca in ritmul in care mergi iei carnetul FARA probleme. Editat Aprilie 22, 2008 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onuta Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Tu esti cumva cea care exersai in poligon sambata, pe 12 aprilie??Daca da BRAVO...da-i inainte ca in ritmul in care mergi iei carnetul FARA probleme. A.....nu eu nu am inceput ink poligonul....de acum dupa Pasti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 bine ai venit wolf printre noi... super motoru tau. sa il stapanesti cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Salut ! Ma numesc Adrian si am o HONDA DEAUVILLE rosie achizitionata de curand, si sunt nou pe acest forum si va doresc asfalt curat si o vara cat mai lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Salut ! Ma numesc Adrian si am o HONDA DEAUVILLE rosie achizitionata de curand, si sunt nou pe acest forum si va doresc asfalt curat si o vara cat mai lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 (editat) Sa o stapanesti sanatos !!! E unica in Bacau . Editat Mai 12, 2008 de Nazi | SchutzStaffel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAD_BIKER Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Nu e unica, mai e una verde la un tip de vreo 40-45 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf_RR Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 eee lasa ca inveti repede!!!!! toti am fost la inceput !asa ca fruntea sus!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate