gexxx Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 salut baietii sunt mita din brasov...si sper ca la inceputul sezonului sa imi iau si eu un motor...o intrebare as avea la voi ....stie cineva o scoala de soferi pt A buna in brasov?adica sa te invete ceva instructorul...nu sa treaca timpul si sa iti ieie bani.. va multumesc... dai un P.M. lui FLR-BV /index.php?showtopic=172462 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bostoaica2005 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 aham mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 aham mersi mult ...deci m-am facut cu o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bostoaica2005 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 te ai facut cu un cacao bee ca io am zis primu numa ca e pa pagina de dinainte. cum e vb de alcool cu sari tu imediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bostoaica2005 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 oare daca as sare ca incepator pe 600cm3,1000cm3 ar fi o problema mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 oare daca as sare ca incepator pe 600cm3,1000cm3 ar fi o problema mare? da, ar fi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 n-are rost sa iti cumperi de 600,e prea slaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 oare daca as sare ca incepator pe 600cm3,1000cm3 ar fi o problema mare? pt tine deloc. Pt familie si prieteni s-ar putea sa fie mai greu un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 mi se pare mie, sau lipsesc pozele in ultimele posturi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bostoaica2005 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 da...creca aveti dreptate...pana la urma o sa imi iau una la vre-o 125...macar atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 te ai facut cu un cacao bee ca io am zis primu numa ca e pa pagina de dinainte. cum e vb de alcool cu sari tu imediat. m-am bagat repede ca altfel, veneau vulturii plaiesi ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarebv Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 n-are rost sa iti cumperi de 600,e prea slaba... sughituki GSXF e destul de " grasa " in caz ca nu ii plac slabele Uita de 1000 cmc ca baietii vor de baut si nu pomana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 <<salut!Catalin, abia intrat in sanatoriu. In curand si permis. Multi km pe asfalt curat la toti!! >> ... si o poza.. parca asa spunea topicu' din 12 permis, liber la shusha de marti, 17 oct. Sper sa tina cu noi toamna! Bafta la toti!! Update: 2008 - sfarsit de sezon si pt mine. Ma bucur sa regasesc vechi brasoveni printre calaretzii din BV, desi sunt pe alte meleaguri acu'... Mobra-i a mea, test driver - fratele (deci tot al meu ) Bafta tuturor. La anu' as vrea sa vin sa dau o tura cu voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geobhd Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Salutare, Am primele poze cu suzuka de cross. La primavara fac si cu cea de strada din dotare. Toate cele bune si asfalt uscat(la primavara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) Geobhd si CBR, atasati si voi niste poze cu fata voastra ca sa va cunoastem. Daca va ascuncadeti dupa casti noi pe cine sa salutam? Editat Noiembrie 28, 2008 de CazyRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geobhd Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Geobhd si CBR, atasati si voi niste poze cu fata voastra ca sa va cunoastem. Daca va ascuncadeti dupa casti noi pe cine sa salutam? OK. Eu in ziua cand am adus-o pe Yamaha din Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flea Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Hop si eu cu "blonda " mea.Deocamdata batem drumurile Italiei,dar sper sa-i arat curand cum se merge pe drumul de poiana... Poate macar de data asta reusesc sa pun si poza... si totusi pozele cu EA ...attachment=415267:25052008.jpg] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dokata Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 (editat) D-soara Sayonara Editat Decembrie 16, 2008 de Dokata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roberttulli Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Salutare prieteni iubitori ai vetii pe doua roti! Ma numesc Florea Robert si ea este noua mea achizitie.Sunt din Fagaras si ne vedem cam rar prin Brasov dar sper sa bem o bere impreuna la viitoarele intruniri. Asfalt uscat va doresc si drumuri cat mai asfaltate. Salutare prieteni iubitori ai vetii pe doua roti! Ma numesc Florea Robert si ea este noua mea achizitie.Sunt din Fagaras si ne vedem cam rar prin Brasov dar sper sa bem o bere impreuna la viitoarele intruniri. Asfalt uscat va doresc si drumuri cat mai asfaltate. Salutare prieteni iubitori ai vetii pe doua roti! Ma numesc Florea Robert si ea este noua mea achizitie.Sunt din Fagaras si ne vedem cam rar prin Brasov dar sper sa bem o bere impreuna la viitoarele intruniri. Asfalt uscat va doresc si drumuri cat mai asfaltate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinciche Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 (editat) Salut baieti, eu sun Florin si m-am mutat in Brasov de curand ( din Decembrie 08) si nu am apucat sa cunosc foarte multi motociclisti in acest oras ( intradevar iarna e mai greu cu lanturile pe roata). Am dat vre-o doua ture prin Decembrie prin oras si ce e drept lumea statea la caldura nu se plimba cu motoru pe la 4gradeC. mai sus e bijuteria mea( nu femeia) si cu mine ( ala mare), costumul era la bronzat. Intrebare: stie cineva cum se face sa te inscrii intr-un club de biker'i din Brasov? as aprecia un raspuns pe adresa florinciche@yahoo.com sau pe mess ID florinciche va salut si cu siguranta ne vom vedea pe doua roti undeva la primavara Editat Februarie 1, 2009 de florinciche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Salut baieti, eu sun Florin si m-am mutat in Brasov de curand ( din Decembrie 08) si nu am apucat sa cunosc foarte multi motociclisti in acest oras ( intradevar iarna e mai greu cu lanturile pe roata). Am dat vre-o doua ture prin Decembrie prin oras si ce e drept lumea statea la caldura nu se plimba cu motoru pe la 4gradeC. mai sus e bijuteria mea( nu femeia) si cu mine ( ala mare), costumul era la bronzat. Intrebare: stie cineva cum se face sa te inscrii intr-un club de biker'i din Brasov? as aprecia un raspuns pe adresa florinciche@yahoo.com sau pe mess ID florinciche va salut si cu siguranta ne vom vedea pe doua roti undeva la primavara Bun venit Referitor la inscrierea intr-un club,astepti,la fel ca multa lume de altfel ("se cam sta la coada" ,se iese la plimbare in grup,se fac prezentari,se i-a in considerare dorinta de a intra in club si dupaia se da verdictu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Salut baieti, eu sun Florin si m-am mutat in Brasov de curand ( din Decembrie 08) si nu am apucat sa cunosc foarte multi motociclisti in acest oras ( intradevar iarna e mai greu cu lanturile pe roata). Am dat vre-o doua ture prin Decembrie prin oras si ce e drept lumea statea la caldura nu se plimba cu motoru pe la 4gradeC. mai sus e bijuteria mea( nu femeia) si cu mine ( ala mare), costumul era la bronzat. Intrebare: stie cineva cum se face sa te inscrii intr-un club de biker'i din Brasov? as aprecia un raspuns pe adresa florinciche@yahoo.com sau pe mess ID florinciche va salut si cu siguranta ne vom vedea pe doua roti undeva la primavara Bine-ai venit! Exista un "club" in care esti deja, adica cel al "calaretilor singuratici"... Hai sa ne vedem sanatosi la o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinciche Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 si '' calaretii singuratici'' unde si cand isi beau berea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate