Vizitator _Raul_ Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 Off-topic: Poate iti va fi de ajutor un topic destul de mare pe undeva pe forum despre curatarea rezervorului. Din pacate, atunci cand l-am citit eu (mai bine de un an) cele mai eficiente substante chimice pentru curatat se gaseau prin State. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 (editat) Eu am sa folosesc asta pt curatarea si sigilarea rezervorului http://www.hoeseler-por15.de/Shop/catalog/...853c72d04c16dbb Am folosit ceva asemanator la alt rezervor si am fost f. multumit,dar din cate am inteles produsul asta e cel mai bun. Editat Iulie 25, 2010 de rove Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolog Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 Mersi baieti , sa inteleg ca cele doua recipiente se toarna in rezervor si isi fac treaba exact cum ii si poxipolu ( nu stiu germana asa ca nu inteleg ce scrie acolo pe site) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 helow.poate stie careva?cine mai aduce in Timisoara de la Louis??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R600 Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 helow.poate stie careva?cine mai aduce in Timisoara de la Louis??? kronaumoto.ro - aduc de la louis si expediaza in toata tara, eu de la ei am luat destul de des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Stiti cumva pe cineva care se ocupa de curatat rezervoare ? Daca este vorba doar de depuneri si alte nimicuri ( care te lasa in drum doar ptr simplu fapt ca exista , acolo in rezervor ) , poti folosi metada batraneasca : iei o bucata de lant , cu zale marunte , o "scapi "in rezervor si se agita bine macar vreo 10 min . Scoti lantul , clatesti bine cu benzina si . . . . asfalt uscat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 (editat) Unde gasesc surub metric 7 ( sapte ) Precizez ca am cautat la Ciclop si in Modern la Suruburi . NU au Editat August 25, 2010 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 mai incearca la rolling ...da..eu stiu ca m-urile is din 2 in 2 si astea mai speciala doar pe comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_tavi Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Salut, Carbuni pentru electromotor stie cineva unde se pot gasi in Timisoara? Daca sunt originali la un pret decent e ok, daca nu, carbuni ce pot fi adaptati si adusi la dimensiunea potrivita. Motorul este un SV650. Multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 (editat) Unde gasesc surub metric 7 ( sapte ) Precizez ca am cautat la Ciclop si in Modern la Suruburi . NU au Suruburi de orice fel, diferite duritati ale materialului, pe Calea Buziasului la Farbo sau asa ceva mai exact Buziasului colt cu fosta IAT, Intreprinderea de Autoturisme Timisoara, unde e si linia de tren care traverseaza Calea Buziasului, magazinul e pe dreapta cum te duci spre sensul giratoriu de la AEM Editat August 31, 2010 de coach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorinn Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Salut,Carbuni pentru electromotor stie cineva unde se pot gasi in Timisoara? Daca sunt originali la un pret decent e ok, daca nu, carbuni ce pot fi adaptati si adusi la dimensiunea potrivita. Motorul este un SV650. Multam fain Eu am adaptat de Dacie parca, ca nu merita sa cumpar noi. Sa vezi sa fie firele mai groase, aprox. cu originalul. (cred ca poti se pot comanda la www.dillypoint.ro, dar e din Bucale) spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm95for Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Am vazut asta pe tion. Poate ajuta pe cineva. Amplasare radare in septembrie. http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/rad...100831-09011856 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sofeanu Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Stiti cumva pe cineva care indreapta rezervoare infundate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Stiti cumva pe cineva care indreapta rezervoare infundate? Cat de infundate? PM te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 (editat) Pentru lipirea stickerelor (indiferent de dimensiuni, dar tehnica este recomandata mai ales la cele mari si foarte mari) folositi apa din plin. Curatati suprafata pe care veti aplica stickerul, o udati bine cu apa (ca atunci cand va spalati masina cu un furtun si nu stergeti deloc apa), desfaceti hartia de pe versoul abtibildului, il aplicati pe suprafata uda si il intindeti pana nu mai are cute. In loc de aer va iesi apa de sub el. Nu va avea pic de bule si singurul lucru pe care trebuie sa il luati in calcul este sa asteptati aproximativ 15 minute inainte de a pleca la drum. Si eu credeam ca este vreo gluma tehnica de mai sus pana am lipit un sticker de 80x60 cm pe capota unei masini. Spor! Editat Septembrie 8, 2010 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caveman Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 ajuta mult daca mai pui si umpic de sapun lichid in apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 In caz ca nu stiti ce model de bec trebuie sa inlocuiti la masina: http://www.lighting.philips.com/in_en/cons...ich_lamp_to_buy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Pentru lipirea stickerelor (indiferent de dimensiuni, dar tehnica este recomandata mai ales la cele mari si foarte mari) folositi apa din plin. Testat, functioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 unde pot indrepta geanta de moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 unde pot indrepta geanta de moto ? Intreab-o pe Casi. Ea il stie pe un tip ce se ocupa cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casi Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Intreab-o pe Casi. Ea il stie pe un tip ce se ocupa cu asa ceva. Tipu care indreapta roti e in Mehala. Nu stiu exact strada. Il cheama Mimi. Uite si numarul lui de telefon 0766457177 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 (editat) Multam Raul pentru informatia cu sablatul la LORIMEX,sunt de treaba ,pun poza cu o roata de M72 sablata la ei pe 20 ron. PS Roata avea cred ca vre-o 50 de ani,si multe straturi de vopsea si rugina. Editat Septembrie 24, 2010 de voshodij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Multam Raul pentru informatia cu sablatul la LORIMEX,sunt de treaba ,pun poza cu o roata de M72 sablata la ei pe 20 ron. PS Roata avea cred ca vre-o 50 de ani,si multe straturi de vopsea si rugina. Cu placere! Lui @akruno trebuie sa ii multumim amandoi. De la el am aflat si eu si am scris aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Tipu care indreapta roti e in Mehala. Nu stiu exact strada. Il cheama Mimi. Uite si numarul lui de telefon 0766457177 E pe strada Plugarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate