kawazaki Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Mai incerca, trebuie sa poti sa il desurubezi, in mehala in spate la cimitir este un baiat care are un service auto, nu mai retin numele lui, vezi poate te poate ajuta. » Post actualizat in 10 Jul 2015 21:31Aici https://www.google.ro/maps/@45.773979,21.205603,3a,75y,329.43h,76.74t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAm0UQoYChosk4IA_AGrauA!2e0!7i13312!8i6656 Compresor ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Am compresor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 Dar tubulara ai? ptr astfel de suruburi se folosesc cheile tubulare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 Dar tubulara ai? ptr astfel de suruburi se folosesc cheile tubulare. Asta am zis si eu, daca nu ai niste scule semi-profi te chinui mai ales la suruburi de genu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 Asta am zis si eu, daca nu ai niste scule semi-profi te chinui mai ales la suruburi de genu. Suna-ma la nr din semnatura Te pot ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 Cred ca am fost destul de explicit cum si cu ce am incercat sa-l desfac!! Am 3 seturi de tubulare (1/2 1/4 3/8), seturi de chei fixe, inelare, criketi - Beta, Wurth, Unior, Lincos, toate neamurile si culorile - nu asta-i problema! Am facut rost si de tubulara si antrenor fix (tija) 3/4 la juma de metru, bagat in viteza si stat cu toata greutatea pe frana spate, pargia e atat de mare incat se invarte roata... asta in cazurile in care nu scapa! Pur si simplu surubul ala nu are alta sansa decat un pistol cu impact... si poate nici asa nu o sa se desfaca! Multumesc celor care s-au oferit sa ma ajute, o sa ii contactez pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Iulie 12, 2015 Share Postat Iulie 12, 2015 high_voltage_tm Suna-ma la nr din semnatura Te pot ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Iulie 12, 2015 Share Postat Iulie 12, 2015 Salutare ! cunoaste cineva posesorul acestui TT 600 din Timisoara ? Merita cumparat ? Ar vrea sa-l cumpere un baiat din Radauti , Suceava , si nu are rost sa bata atata drum cu riscul ca nu-i ok . http://olx.ro/oferta/vand-yamaha-tt600r-inmatriculat-ID4cXwM.html#0fbb0e8f32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_slayer Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 (editat) "Un domn cu motorul si-a pierdut(căzut din buzunar) telefonul la intersecția Girocului cu județean la semafor la Agil. Un share va rog sa putem sa returnat telefonul posesorului! Mersi!" - via Facebook; Eu doar am dat copy/paste la o postare gasita pe Facebook, poate este de ajutor cuiva bine intentionat. Telefonul nu se afla la mine. https://www.facebook.com/groups/publitim/permalink/1145225282161191/ Editat Iulie 13, 2015 de vali_slayer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Salut! Unde ma trimiteti cu un disc de frana cu 8uri? Cand franez usor, se simte o oscilatie, ba prinde, ba nu prinde.. Disc nou nu as lua, mai are carne mult si bine asta. Probabil a fost lovit candva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 salut. Vezi aici, poate fac si moto. http://www.casaautotimisoara.ro/service/rectificare-discuri-frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tafu Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 Salut. Caut pe acel baiat care se pare ca e in Timisoara si stie coase sei de moto. As fi recunoscator pt orice info...mail, telefon...etc Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 Salut. Caut pe acel baiat care se pare ca e in Timisoara si stie coase sei de moto. Salut, Ena Dan - 0761326424 stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tafu Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 Salut, Ena Dan - 0761326424 stima, paul Multumesc mult Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 Am rezolvat cu pinionul la F3 - multumesc tibor_mt! Acum caut urmatoarele piese, pentru F4: - capace motor stanga + dreapta (de la alternator, respectiv ambreaj) - pedale schimbator + frana spate (doar pedalele, scaritele le am ok) - carena laterala dreapta, neaparat de pe modelul galben cu albastru, in stare cat mai buna (vezi poza). - posibil si altele... Motorul e al unui prieten, a facut accident in primavara si intr-un final si-a luat banii de la asigurarea vinovatului; acum vrea sa-l puna la punct. Eventual, stiti unde as putea suda aluminiu? Capacul de pe stanga are doar o mica fisura si o gaurica, cred ca ar fi usor de reparat cu o sudura WIG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 Salut, am nevoie de lipit + vopsit carene. Poza aici. Pe cine recomandati ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 (editat) Doar lipit: Dino - Resin Corse - Dumbravita. 0 7 2 3_3 4 9_1 5 0 Cu vopsitul - eu nu am gasit inca atelierul care trebuie. Editat Iulie 19, 2015 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Si eu caut vopsitor si cred ca am gasit ceva care sa ma multumeasca - la stadionul CFR, chiar in curba este un service intr-o curte; am vazut niste lucrari si mi-a placut cum au iesit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 Eu am vopsit rezervorul la Gyuri in Dumbravita. Vopseaua facuta la comanda la un mic magazin pe strada Amurgului (au magazinul chiar la intrarea in curtea de la halele agro). Din cate stiu mai colaboreaza cu cineva ca el nu are cuptor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Salut, Am o casca mai veche, nu stiu acum modelul, care are viziera cam afectata de timp, si nu gasesc sa cumpar alta noua. Am doua intrebari: se poate polisa a.i. sa devina din nou clara? Este cineva in Timisoara care face asta? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbrella Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 https://www.google.ro/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1920&bih=979&q=XERAPOL&oq=XERAPOL&gs_l=img.3..0j0i30l2j0i24l7.3586.5379.0.6998.7.5.0.2.2.0.121.458.4j1.5.0....0...1ac.1.64.img..0.7.461.xW_W-VvslwY » Post actualizat in 24 Jul 2015 11:29pe la carrefour parca se gasea » Post actualizat in 24 Jul 2015 11:35http://www.objectif-moto.com/polish-xerapol-et-quixx/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 pasta de dinti, bumbac si elbow grease Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Salut. Este printre noi vreun medic ortoped? Sa fie din TM. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 (editat) Acuma, nush ce probleme ai si de ce tii sa fie biker nenea doftoru dar iti recomand cu caldura dr. Prejbeanu Radu sau pe ucenicul lui dr. Crisan Dan. pentru copii iti recomand pe dr. Eugen Boia. best practice zice ca iti faci programare la clinica privata, pregatesti meleonu , te pregatesti moral sa faci apoi un drum pentru raze, inca un meleon la clinica sau umbli pe la usi si pierzi timp . been there done that. pentru operatii mai complexe, recuperare rapida, conditii , etc... cica pe la vecini. Tizul meu te poate indruma. trimite-i un PM Editat August 7, 2015 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Salut. M-am gandit ca un coleg biker te intelege mai bine. Cand am fost in Apuseni m-am ales cu o cazatura, cand am coborat de la cascada Patrahaitesti. Cel mai nasola a fost pasagerul, sotia. Ia prins piciorul intre bolovani si scarita. Pana in ziua de azi are o umflatura la picior, dupa 2spt deja. Am incercat tot felul de unguente, dar nu cedeaza umflatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate