tibor_mt Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 Va salut. Puteti va rog cei care aveti sa puneti in file gpx cu strategica? Cat mai multe variante, atat mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Anul trecut am fost spre Valeni pe acolo. Am eu traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 Asta-i piesa. E un brat de oglinda, iar partea rupta e urechea prin care trece un bolt, parte din suportul ce vine montat pe motocicleta. Varianta a 2-a ar fi sa cumpar alt suport, dar nu gasesc asa ceva la dezmembrari. In Timisoara nu stiu cine aduce piese OEM Honda; Paul Moto parca e dealer Honda, o sa intreb si acolo. Cauta oglinda Vicma pe net. Nu stiu sa iti zic sursa. Un Vfr ce l-am avut acum cativa ani avusese, la fel, bratul oglinzii rupt. Oglinda fusese inlocuita cu totul cu una Vicma iar eu nu am avut nici o problema cu asta. Nu stiu pretul dar sunt garantat mai ieftine decat originalele. Plus ca mai exista atatea surse de piese care nu cred sa nu aiba oglinzi AM pentru Honda. Daca vrei originala, partea a doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Asta-i piesa. E un brat de oglinda, iar partea rupta e urechea prin care trece un bolt, parte din suportul ce vine montat pe motocicleta. Varianta a 2-a ar fi sa cumpar alt suport, dar nu gasesc asa ceva la dezmembrari. In Timisoara nu stiu cine aduce piese OEM Honda; Paul Moto parca e dealer Honda, o sa intreb si acolo. Pe ebay.de te-ai uitat? Am dat cautare pt VFR (nu stiu despre ce model vorbim) si am gasit onglinzi de la 15 euro in sus aftermarket cat si OEM din dezmembrari. Acu depinde si de cat vrei sa dai. Eu pt CBF am dat 25 euro pentru o oglinda aftermarket. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 (editat) CBR1100XX Nu exista variante aftermarket, aliexpres, etc care sa se potriveasca. Dar am gasit pe ceva site strain bratul complet, OEM, la vreo 35 euro cu tot cu transport. Editat Iulie 27, 2016 de high_voltage_tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 Nu stiti, la transcriere moto (vanzare-cumparare in Romania), mai trebuie facut certificatul de autenticitate RAR? In ordonanta de urgenta iesita recent scrie ca nu, pe site-ul prefecturii Timis inca mai apare (http://www.prefecturatimis.ro/servicii.php?nivel=12) Am intrebat la Mall pe aia ce fac acte si zic ca nu. Inauntru la copperi nu am intrat ca era haos... Ati platit careva taxele de certificat inmatriculare 37RON, si de placute, 17RON, online? Ce dovada ati prezentat la serviciul inmatriculari? Sau doar in detaliile platii trebuie scris detalii si te gasesc ei apoi? http://www.prefecturatimis.ro/doc/informare/modalitati-plata-permise-inmatriculari.pdf Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
birau1982 Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 Salut! Ma poate ajuta cineva sa verific un suzuki intruder vs 800? Am gasit unul frumos dar as dori sa-l verific inainte de cumparare. As dori o recomandare pentru un service sau daca e cineva care se pricepe sa-l verifice. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 Știți pe cineva care poate transporta un motor din Germania, Stuttgart la Timișoara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 (editat) E un tip pe Take Ionescu care mi-a adus mie Tenerele acum ani buni și care face Germania destul de des. Nu mai am nr. lui de telefon, dar cred ca te poate ajuta @cstelia cu el. Atunci el mi-a făcut legătură cu tipul asta. Dă-i un PM și vezi dacă îl mai are el. Editat Iulie 29, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asilindean Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 Salut, Ca sa nu mai deschid alt topic: As vrea sa vopsesc rezervorul si carenele la mobra (un Transalp din 93). M-a interesa recomandari de la oameni care si-au vopsit motocicletele. As vrea clasic, la cuptor nu electrostatic. E vorba de un rezervor, o masca fata, 2 carene laterale fata si 2 carene laterale spate. Pe cine recomandati? Multumesc, Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 Salut, Ca sa nu mai deschid alt topic: As vrea sa vopsesc rezervorul si carenele la mobra (un Transalp din 93). M-a interesa recomandari de la oameni care si-au vopsit motocicletele. As vrea clasic, la cuptor nu electrostatic. E vorba de un rezervor, o masca fata, 2 carene laterale fata si 2 carene laterale spate. Pe cine recomandati? Multumesc, Adrian Eu am vopsit rezervorul si un prieten si-a facut carenele laterale la Gyuri din dumbravita. Le-a facut la cuptor. El le pregatese si le duce undeva la cuptor. Dar eu sunt multumit cum arata si si carenele de Transalp au iesit fain. Iar pentru stickere: Tolos Moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 E un tip pe Take Ionescu care mi-a adus mie Tenerele acum ani buni și care face Germania destul de des. Nu mai am nr. lui de telefon, dar cred ca te poate ajuta @cstelia cu el. Atunci el mi-a făcut legătură cu tipul asta. Dă-i un PM și vezi dacă îl mai are el. Mulțumesc pentru informație. Între timp problema a fost rezolvată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Galerii de evacuare, in TM, stiti cine face? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Galerii de evacuare, in TM, stiti cine face? Merci! incearca aici: 0748238875 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Salut Ceva sudura aluminiu/dural daca stiti cumva si sa lucreze sambata duminica ar fi perfect ? Mi.a tranit un destept motoru in parcare si s.a rupt schimbatorul. Chiar si peticit asa pe genunchi cat sa ajung in bucuresti. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat August 6, 2016 Share Postat August 6, 2016 incearca la nea Pavel, 0723 426 065. Are atelier pe str Posada nr. 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 Nu bagati benzina de la lukoil intrare in Costeiu, am infundat tot ce se putea infunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 (editat) incearca la nea Pavel, 0723 426 065. Are atelier pe str Posada nr. 21 » Post actualizat in 08 Aug 2016 09:46Am rezolvat undeva pe calea buziasului 14 la o scoala/atelier de sudura. Nu fac mecanica (te pun sa iti dai pedala jos singur ) ) si cam scump ...100 ron. In rest OK Merci Editat August 8, 2016 de Rotila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 Gasesc pe cineva care e dispus sa bobineze un stator de motocicleta? Sau sa imi vanda niste sarma si lac, mi-l bobinez singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 cred ca ai mai mult succes sa gasesti ceva sh. dar banuiesc ca e ceva mai exotic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 (editat) Gasesc pe cineva care e dispus sa bobineze un stator de motocicleta? Sau sa imi vanda niste sarma si lac, mi-l bobinez singur. Daca gasesti pe cineva, care sa garanteze pe ce face, am si eu unul de cbr1100xx de bobinat. Din cate am inteles e loterie si nu ai cum sa verifici daca il face ok sau nuș nu le prea reusesc astea de motociclete. Eu am pus unul de vfr 800 pe xx. Editat Septembrie 3, 2016 de sebic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 Da, e de pe XX Cel de VFR are aceleasi dimensiuni? De exemplu, si cel de 900RR se potriveste la prinderi, dar are grosimea mai mica - deci si puterea debitata va fi mai mica (pentru cele pe carburatie e ok, practic sunt identice). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tazzz Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 Salut! Imi puteti face va rog o recomandare de un instructor bun (scoala) pe plan local pentru categoria A? Ma intereseaza pentru un amic, instructorul cu care am facut eu nu mai e in bransa de ceva vreme... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Septembrie 4, 2016 Share Postat Septembrie 4, 2016 Salut. Iti recomand pe Iuga Dinu, la Blitz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat Septembrie 4, 2016 Share Postat Septembrie 4, 2016 Da, e de pe XX Cel de VFR are aceleasi dimensiuni? De exemplu, si cel de 900RR se potriveste la prinderi, dar are grosimea mai mica - deci si puterea debitata va fi mai mica (pentru cele pe carburatie e ok, practic sunt identice). Daca te uiti pe ebay sau pe alte site uri de vanzari o sa vezi ca iti da la el 3 dimensiuni, care sunt identice la 900, vfr si ceva magna parca (difera mufa). Concret, ala de vfr avea acelasi diametru interior, exterior si latimea la partea metalica. Bobinele erau mai lungi ca la al meu dar se pare ca nu conteaza (cel putin pana acum). Am inteles ca cel mai rau se poate intampla sa se sectioneze bobinajul. Nou cel mai ieftin gasisem pe la 140 euro ceva aftermarket la care ii facea o prezentare foarte ok, inclusiv ca are lac special si tratament in plus contra supraincalzirii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate