arcgotic Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Un prieten isi cauta motor. Daca exista un posesor de Kawa KLE in Timisoara dispus sa ii arate motoreta, dati un semn aici sau PM. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 Salut, stiti unde as gasi motocultor Zubr/Kentavr in zona asta de vest (e ok si in Serbia)? As cauta varianta de 12CP. Arata ca in poza de mai jos. Eu nu am ajuns prin piata Mehala ca sa vad pe acolo, ca sunt plecat in week-enduri. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predrag80 Postat Octombrie 20, 2017 Share Postat Octombrie 20, 2017 (editat) Stiu eu. Intri pe www.tractoras.ro. Magazinul e on-line insa fizic e situat langa Buzias (cred ca Sinersig). Sunt importatori directi si asigura piese de schimb,accesorii si tot tacamu. Spor la treaba si transmite-i salutari lui @scaiba (proprietarul). » Post actualizat in 28 Oct 2017 16:22Imi poate recomanda cineva un sudor in aluminiu in Timisoara? Editat Octombrie 20, 2017 de predrag80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 30, 2017 Share Postat Octombrie 30, 2017 » Post actualizat in 28 Oct 2017 16:22 Imi poate recomanda cineva un sudor in aluminiu in Timisoara? Pavel 0 7 2 3 4 2 6 0 6 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danzi76 Postat Noiembrie 7, 2017 Share Postat Noiembrie 7, 2017 Un prieten isi cauta motor. Daca exista un posesor de BMW 650 GS dupa 2010 (Serato), sau apropiat f700, f 800 in Timisoara dispus sa ii arate motoreta, dati un semn aici sau PM. Multumesc! Berea e inclusa, se intelege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asilindean Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 Salut Mai are cineva sau mai face cineva stickere cu Atentie la motociclisti de pus pe masina? Mersi, Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 Caita pe FB Tolos Moto, e in Timi baiatul. Nu imi aduc aminte userul lui pe motoretism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Noiembrie 11, 2017 Share Postat Noiembrie 11, 2017 Tolos Moto e plecat in Germania de ceva timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Noiembrie 11, 2017 Share Postat Noiembrie 11, 2017 Ma poate ajuta cineva cu o locatie in TM unde se gaseste furtun de benzina (8mm) la metru? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 11, 2017 Share Postat Noiembrie 11, 2017 ciclop, sus la camioane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predrag80 Postat Noiembrie 11, 2017 Share Postat Noiembrie 11, 2017 Pavel 0 7 2 3 4 2 6 0 6 5 Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 24, 2017 Share Postat Noiembrie 24, 2017 Salutare, am o rugaminte la posesorii de bricege/unelte multifunctionale marca SOG, Gerber, Victorinox, Leatherman. Daca e cu putinta sa imi imprumutati unealta pentru documentare video pe Youtube as aprecia f mult. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Noiembrie 25, 2017 Share Postat Noiembrie 25, 2017 Raul, daca te ajuta ceva din poze ti-l imprumut...saubtoate. briceag mare, briceag mini cu lanterna, multitool de portofel, unghiera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 30, 2017 Share Postat Noiembrie 30, 2017 Multumesc Dragonlord pentru ajutor. Rugamintea ramane valabila. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Decembrie 9, 2017 Share Postat Decembrie 9, 2017 (editat) De cateva zile caut sa inchiriez o garsoniera (apartament cu o camera) in Timisoara. Pe net am gasit niste oferte (marea majoritate la agentii) si am incercat sa sun, dar la numerele afisate nu raspunde nimeni (de fapt, de cele mai multe ori nici nu suna telefonul). O fi vreo “schema”…? Nu prea inteleg. Acestea fiind zise apelez si la voi, daca stiti ceva concret sau numere de telefon de la agentii “verificate”. Buget 200-250 iepuroi. Cateva conditii daca imi sunt permise la acesti bani: -sa se ajunga relativ repede la Spitalul Judetean si Facultatea de Medicina; -preferabil recent renovata; -mobilier cat mai nou; -electrocasnice; -etaj inferior. Orice informatii sau recomandari sunt binevenite, aici sau pe PM (intru des pe forum). La inceputul saptamanii viitoare o sa plec spre Timisoara. Editat Decembrie 9, 2017 de k-10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Decembrie 10, 2017 Share Postat Decembrie 10, 2017 O sa intreb la job. Doar un sfat, ca vad ca ai multe pe lista de conditii. Daca vezi o garsoniera si bifeaza 2-3 conditii din lista, si la bani e ok, nu sta pe ganduri ca nu sunt multe in piatza. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Decembrie 10, 2017 Share Postat Decembrie 10, 2017 O sa intreb la job. Doar un sfat, ca vad ca ai multe pe lista de conditii. Daca vezi o garsoniera si bifeaza 2-3 conditii din lista, si la bani e ok, nu sta pe ganduri ca nu sunt multe in piatza. Bafta! Da, sunt convins ca trebuie sa mai renunt la conditii. Totusi am observat ca si multe apartamente cu 2 camere se "invart" pe la 250 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Decembrie 10, 2017 Share Postat Decembrie 10, 2017 Salut. Unde pot sa fac un itp maine? Ma intereseaza sa fie facut repede si fara figuri. Masina, un polo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Decembrie 10, 2017 Share Postat Decembrie 10, 2017 Salut. Unde pot sa fac un itp maine? Ma intereseaza sa fie facut repede si fara figuri. Masina, un polo. Salut. Pe strada Haga. E unul singur pe toata strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 23, 2018 Share Postat Ianuarie 23, 2018 Salut. Imi spuneti si mie pe cineva care lucreaza bine cu tobele moto? Caut pe cineva sa adapteze pe un motor, doua tobe pe o parte. Deci este nevoie de un Y pt cele doua tobe. Totul sa fie facut finut, frumos. Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Ianuarie 24, 2018 Share Postat Ianuarie 24, 2018 Salut , vorbeste cu el poate te ajuta https://www.facebook.com/ugod.customs/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 24, 2018 Share Postat Ianuarie 24, 2018 Ms! » Post actualizat in 24 Jan 2018 18:53 Asta am rezolvat. Acum mai am o intrebare, adica cer o recomandare. Nu prea am umblat prin service uri auto si nici nu vreau sa o fac. Caut un meserias, mecanic, ce o fi...sa schimb archrile fata/spate la o masina. Ce recomandati? Sa fie om serios, priceput. Voi unde faceti asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Ianuarie 25, 2018 Share Postat Ianuarie 25, 2018 Salut, imi poate imprumuta cineva o platforma (eventual si kingi) pentru a transporta o motocicleta din Jimbolia in Timisoara in acest weekend? Daca da, va rog sa imi dati mesaj si cu pretul. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Ianuarie 25, 2018 Share Postat Ianuarie 25, 2018 https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/transport-persoane-international/anunt/Inchiriez-Inchirieri-De-inchiriat-toata-gama-remorci-si-platforme-auto/7b00607f786c6a5e.html pare sa aibe si de moto. mai mult de 50 ron/zi nu cred sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/transport-persoane-international/anunt/Inchiriez-Inchirieri-De-inchiriat-toata-gama-remorci-si-platforme-auto/7b00607f786c6a5e.html pare sa aibe si de moto. mai mult de 50 ron/zi nu cred sa fie. Multumesc, imi trebuie duminica si cel din anunt nu e sigur ca poate. Mai are cineva cunostinte, prieteni,... care poate inchiria o platforma duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate