Survolaj Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Contacteaza-l pe Cesar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 ady-zzr - lasa-mi nr lui. multam mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 ady-zzr - lasa-mi nr lui. multam mult ! Ai PM! Bajeti...careva la SMAEB?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 (editat) Ai PM! Bajeti...careva la SMAEB?? jeu Ti ia facut bre itepeul ? Editat Aprilie 10, 2013 de biancocelleste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 (editat) deah...sambata trecuta 2 ani sunt belfer!! ne anturam pt smaeb? Editat Aprilie 10, 2013 de ady_zzr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 ne anturam, ne anturam 10 lei biletul, parca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 sincer...habar nu am....vedem la fata locului...doar sa zici cand....vineri..sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Vineri e exclus, ma voi decide intre sambata si duminica, vorbim pana atunci, poate se mai baga careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 ma intereseaza piesa aceasta pt un suzuki gsx-r 1000 k7-k8 SUZUKI-GSXR-1000-K7-K8-07-08-SERVO-VALVE-MOTOR http://www.ebay.ie/itm/SUZUKI-GSXR-1000-K7-K8-07-08-SERVO-VALVE-MOTOR-32-/140597619343?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item20bc456a8f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 pentru treaba cu smaebul treceti-ma pe lista. merg si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 (editat) ma intereseaza piesa aceasta pt un suzuki gsx-r 1000 k7-k8 SUZUKI-GSXR-1000-K7-K8-07-08-SERVO-VALVE-MOTOR http://www.ebay.ie/itm/SUZUKI-GSXR-1000-K7-K8-07-08-SERVO-VALVE-MOTOR-32-/140597619343?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item20bc456a8f Eu am gasit tot pe ebay cu 10 lire...eu am 600 -2007, dar cred ca sunt la fel. Ce anume e defect la ea? Motorasul pe care il aveam eu inainte are o ureche de prindere rupta, dar mecanismul interior cred ca mai functioneaza...daca te ajuta cu ceva si se potriveste, ti-o donez, ca eu oricum nu mai am ce face cu ea. P.S. Daca o mai gasesc prin garaj Editat Aprilie 10, 2013 de shackalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 ma intereseaza piesa aceasta pt un suzuki gsx-r 1000 k7-k8 SUZUKI-GSXR-1000-K7-K8-07-08-SERVO-VALVE-MOTOR http://www.ebay.ie/itm/SUZUKI-GSXR-1000-K7-K8-07-08-SERVO-VALVE-MOTOR-32-/140597619343?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item20bc456a8f Nu trebuie sa te intereseze sa o gasesti.Toti o elimina tu vrei sa o pui la loc? Se scoate functia prin softare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 pt un prieten cautam George ,o sa-l rezolvam si pe el ce sa facem ,mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 pentru treaba cu smaebul treceti-ma pe lista. merg si eu. dar nu e nicio lista vedem care ar vrea sa vina si eventual daca se vrea chestia asta ne intalnim fie direct acolo, fie intr un anumit punct ca tot suntem gixeristi cu totii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
id Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Salutare, Daca e cineva interesat de o evacuare Full Arrow, aveti detaliile mai jos. Merci frumos. /index.php?/topic/693823-evacuare-full-arror-titanium-pentru-gsxr-600750-k1-k3/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Am si eu un GSXR de 1100 din 89 , modelul cu racire pe ulei...e vechi dar este un motor super,adik eu unul sunt multumit de el, pana sa imi iau ceva nou l-am facut pe asta sa arate umpik mai in pas cu moda, codita de K1 si fata de XX... gusturile nu se discuta. in opinia mea este o oribilitate ce ai facut acestui gsxr. gsxr 1100 este un monstru sacru si intamplator arata fantastic asa cum este el. sa ii pui codita de k1 si fata de xx mi se pare pur si simplu.. oribil. ti-ai batut joc de o motocicleta superba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 dar nu e nicio lista vedem care ar vrea sa vina si eventual daca se vrea chestia asta ne intalnim fie direct acolo, fie intr un anumit punct ca tot suntem gixeristi cu totii ai ajuns la smaeb ? eu maine ma duc, azi alte treburi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 (editat) Si n-ai sa mai gasesti nimic interesant . Am fost azi ( sambata ) si tot ce era "bun" , mi se spunea ca s-a vandut . Daca tot vi si prezinti marfa , macar sa fie destul din fiecare categorie , nu un produs / doua si alea doar pe anumite marimi . Editat Aprilie 13, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 (editat) da ? a mai ajuns cineva pe acolo ? ma are rost sa ajung maine ? nu de alta da parca as trage si o fuga cu baietii in prahova la un pranz bun ( zic ei, adevaru ca mancarea arata f bine) Editat Aprilie 13, 2013 de glicerina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 da ? a mai ajuns cineva pe acolo ? ma are rost sa ajung maine ? nu de alta da parca as trage si o fuga cu baietii in prahova la un pranz bun ( zic ei, adevaru ca mancarea arata f bine) dute in prahova prietene...nu ai ce pierde!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Eu le zic la toti ca cel mai bun SMAEB e www.ebay. ... . Si se desfasoara non stop, 365 zile/an. E o gluma proasta SMAEB-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Nu e o gluma proasta! E un salon unde lumea vine si isi expune ce are mai bun! Asta e nivelul lor! Salonul nu a fost conceput pentru reduceri si mokangeli ci pentru prezentari! Atmosfera e super multa lume mancare ok si zoltan isi face foarte bine treaba! Merita mai mult de 10 lei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Pana la urma m-am primenit cu o geaca piele cu protectii , o cagula si o casca care e pe drum . Deci drumul nu l-am facut degeaba , asta ca sa nu fiu rau . Are dreptate colegul de mai sus , este un salon de expus produse , nu unul de chilipiruri ( am aflat si eu ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alcalu Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Salutare tuturor As da oricand 10 lei ca sa vad pe viu ceea ce era in parcarea de la SMAEB. Daca ceea ce era in hala de la Romaero poti sa vezi oricand online, ceea ce era afara nu avem ocazia sa vedem prea des in Romania, m-am plimbat cu mare placere printre ele si le-am admirat pe fiecare in parte indiferent din ce categorie faceau parte. Am vazut pe multe dintre ele pasiune, pasiunea proprietarului si stim cu totii ca pasiunile costa multi bani si mult timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Aici nu s-a pus problema pretului intrarii , ci a produselor . De plimbat , cu totii ne-am aventurat prin parcarea destinata moto . Intradevar , multe frumuseti . Mai se gasesc asa multe si diversificate de 1 Mai in Vama Veche . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate