Ribo Postat Aprilie 8, 2019 Share Postat Aprilie 8, 2019 Fa-mi o oferta pentru al meu stock :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulcristian Postat Aprilie 14, 2019 Share Postat Aprilie 14, 2019 Buna. Un electrician in Oradea care se ocupa de moto cunoasteti? Am nevoie pt montarea unui bord. Ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapy22 Postat Aprilie 15, 2019 Share Postat Aprilie 15, 2019 Salutare, Detin un Suzuki GSXR-600 K9 cu urmatoarele modificari: toba http://laserexhausts.com/product/x-treme-slip-on-mufflerset-gp-style-d70-10/ (mentionez ca am ambele silencere puse) si un filtru K&N . Motocicleta functioneaza bine din punctul meu de vedere insa am inteles ca trebuie modificat din soft anumite diferente sau sa cumpar un Power commander.. Ideea este ca m-am uitat pe site unde pot descarca harti pentru power commander si pentru combinatia mea aparea inclusiv cu senzor O2 eliminator.. si nu pentru anul meu de fabricatie Daca poate sa ma lamureasca cineva cu o decizie corecta. P.S Cum urmeaza sa ii fac revizia o parere legat de ulei? Mentionez ca are 17000km reali(a fost cumparata de noua) si schimbul trecut am avut motul 300v 10W40 insa nu parea wow... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 15, 2019 Share Postat Aprilie 15, 2019 ia legatura cu @TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 15, 2019 Share Postat Aprilie 15, 2019 Acum 8 ore, rapy22 a spus: Salutare, Detin un Suzuki GSXR-600 K9 cu urmatoarele modificari: toba http://laserexhausts.com/product/x-treme-slip-on-mufflerset-gp-style-d70-10/ (mentionez ca am ambele silencere puse) si un filtru K&N . Motocicleta functioneaza bine din punctul meu de vedere insa am inteles ca trebuie modificat din soft anumite diferente sau sa cumpar un Power commander.. Ideea este ca m-am uitat pe site unde pot descarca harti pentru power commander si pentru combinatia mea aparea inclusiv cu senzor O2 eliminator.. si nu pentru anul meu de fabricatie Daca poate sa ma lamureasca cineva cu o decizie corecta. P.S Cum urmeaza sa ii fac revizia o parere legat de ulei? Mentionez ca are 17000km reali(a fost cumparata de noua) si schimbul trecut am avut motul 300v 10W40 insa nu parea wow... Multumesc O data ce exista posibilitatea resoftari este un plus mare fata un powercomander,bazzas etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Aprilie 16, 2019 Share Postat Aprilie 16, 2019 Recomand @TNG pentru resoftare orice model de Suzuki... si nu numai.. Si-acum ca tot m-am bagat in seama. Pentru un Suzuki GSX-R 600 2006 care momentan are 48.000 si functioneaza destul de ok, ar fi trebuit facut jocul de supape la 40.000? Am tot cautat pe net un manual in care sa scrie clar la fiecare nr de kilometrii ce trebuie facut, dar nu am gasit. Ma poate ajuta cineva cu aceasta informatie? Eventual cu un manual al acestei motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapy22 Postat Aprilie 16, 2019 Share Postat Aprilie 16, 2019 Acum 23 ore, TNG a spus: O data ce exista posibilitatea resoftari este un plus mare fata un powercomander,bazzas etc. O sa iau legatura cu tine pentru soft.. sa vedem cand gasim loc:)) si o recomandare pe parte de ulei cat si vascozitate? pentru km mentionati? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexMM93 Postat Aprilie 22, 2019 Share Postat Aprilie 22, 2019 Salutare! La un k8 600 am o problema destul de mare, zic eu. Intre 12 si 13k ture motocicleta trage mult mai greu decat pana acolo, iar la 14k se limiteaza. Problema persista si in momentul in care o accelerez in N, nu trece de 14k. Nu face tot timpul asa, insa cam 70% din timp cam asta e mersul ei... A mai patit cineva? are cineva idee de la ce ar putea fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 La 22.04.2019 la 18:46, AlexMM93 a spus: Salutare! La un k8 600 am o problema destul de mare, zic eu. Intre 12 si 13k ture motocicleta trage mult mai greu decat pana acolo, iar la 14k se limiteaza. Problema persista si in momentul in care o accelerez in N, nu trece de 14k. Nu face tot timpul asa, insa cam 70% din timp cam asta e mersul ei... A mai patit cineva? are cineva idee de la ce ar putea fi? Pare problema motorului care il am in service acum...esti din București? Acum pe alta parte,daca tu tii moto in 14000 pe neutru,posibil in curand sa se limiteze de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 25, 2019 Share Postat Aprilie 25, 2019 Salutare, Ce ulei de furca ati recomanda pentru un GSXR 750 K2? Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexMM93 Postat Aprilie 25, 2019 Share Postat Aprilie 25, 2019 On 24.04.2019 at 5:58, TNG said: Pare problema motorului care il am in service acum...esti din București? Acum pe alta parte,daca tu tii moto in 14000 pe neutru,posibil in curand sa se limiteze de tot. Nu, nu sunt din Bucuresti, sunt din Prahova. Nu intelege ca tin motorul la 14k turat pe neutru, l-am "intepat" un pic sa vad daca trece pt ca in mers se limiteaza. Cineva mi-a spus ca ar fi de la bujii. Posibil sa fie asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulcristian Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Salut. Stiti cumva daca radiatorul de pe un gixxer 98 potriveste pe un k4? 600cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 Stiti cumva daca exista vreun topic despre suspensii? Eventual, vreun guru al reglajelor de suspensie aici pe forum? Cred ca am atins niste limite ale motocicletei in ceea ce tine mersul pe circuit si as dori sa trec de ele prin reglarea suspensiei.. insa, am nevoie de sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 Uite topicul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 Acum 3 minute, goe 75 a spus: Uite topicul: Multumesc frumos Geo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padre2211 Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Salut domnilor, am un GSXR 600 SRAD, 1998, carburatie. A stat vreo 4 ani intr-un garaj, cand l-am scos curgeau carburatoarele, le-am schimbat interioarele si acum merge relativ ok. Am schimbat lichidul de racire (erau putreziciuni pe furtun - a stat totusi 4 ani) Problema e cu temperatura - dupa o tura de 50 de km, dupa ce am oprit a ajuns la 121 de grade, iar ventilatorul s-a oprit la 115. La ce am citit aici sunt cam sus temperaturile (inclusiv cea la care se opreste ventilatorul). Poate fi defect senzorul sau ceva de genul?. Am cum sa il testez? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 22, 2019 Share Postat Mai 22, 2019 Verifica daca sa aerisit bine,daca nu schimba termocupla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padre2211 Postat Mai 22, 2019 Share Postat Mai 22, 2019 Multumesc frumos TNG. O zi faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBENG Postat Iunie 5, 2019 Share Postat Iunie 5, 2019 Salut TNG, poate ma poti ajuta cu o informatie... unde se gaseste releul de semnalizare la GSX-R 750 K9? Sub sa nu este (sau cel putin nu l-am vazut eu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 Mai sus in codita. Dar vezi ca nu este doar releu semnalizare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBENG Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 Multumesc de informatie (cel mai probabil o sa fiu nevoit sa dau plasticele jos, nefiind usor accesibil...) Cat despre releul in sine, il stiu, este cu 7 pini, l-am comandat deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 14, 2019 Share Postat Iunie 14, 2019 Un magazin prin Bucuresti de unde sa cumpar un kit complet de suruburi pentru carene si parbriz la un K7 1000 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 16, 2019 Share Postat Iunie 16, 2019 On 14.06.2019 at 18:01, wtf? said: Un magazin prin Bucuresti de unde sa cumpar un kit complet de suruburi pentru carene si parbriz la un K7 1000 ? Ia ma de la motonfs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 18, 2019 Share Postat Iunie 18, 2019 On 17.06.2019 at 0:43, Ribo said: Ia ma de la motonfs Multam bro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino16 Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 Salutare, Ma poate ajuta cineva cu un manual de service pentru GSX-R 600 K8 ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate