SNOWMAN Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 vad ca s-a mutat discutia aici mai mult, merci de raspunsurile primite! /index.php?...p;#entry2122282 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) sal are cineva idee de unde pot face rost de o jamba de gsxr 600 din '98 ?? sau daca se potriveste de la altceva? Editat Septembrie 29, 2009 de Drama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 "jamba"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 jamba - cilindru amortizor .... daca m-am exprimat bine tot o jamba imi tb si mie , dar pt k1. la mine diametru este de 43mm cu 508 mm lungime. cauta pe motorace.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TR-Axy Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) sal am si yo 1 intrebare.. in ce an sa bagat injectie pe 600? si furca up side down Editat Octombrie 2, 2009 de TR-Axy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaida_alexandru Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Am o nelamurire legata de potrivirea unui stator. Problema este urmatoarea: Mie mi s-a bulit statorul de la Gsx-r 750 din 2001 si am gasit la cineva un stator de Gsx-R 750 Srad '99, se potriveste ? A mai incercat cineva sa monteze ??? Va rog mult sa ma ajutati ca ma grabesc sa mai prind zilele astea frumoase cu soare Mersi mult ! P.S: Dau o bere celui care imi raspunde corect si rapid ca ma mananca palmele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 salam si yo 1 intrebare.. in ce an sa bagat injectie pe 600? si furca up side down Din 2001 e pe injectie (k1 -inclusiv) ;soc manual . Din 2004-05 furca usd ,soc automat si multe alte imbunatatiri .Din 2006 motocicletA integral noua . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutu Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 cine are un THROTLE POSITION SENZOR pentru SRAD din 98 pe injectie...e o piesa care vine in capat la clapele de aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SNOWMAN Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Din 2001 e pe injectie (k1 -inclusiv) ;soc manual . si eu am un k1, si stiam ca socul este automat!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 (editat) Salutare. Am si eu o mare rugaminte, m am indragostit de carenele astea(Clik AICI)....si la 280 dolari mi se pare super afacere Cine imi poate da detalii sau ma poate ajuta sa le achizitionez are o cola de la mine :laugh: (nu am avut treaba cu e-bay ul niciodata,deci habar nu am cum functioneaza) Editat Octombrie 3, 2009 de saian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Salutare.Am si eu o mare rugaminte, m am indragostit de carenele astea(Clik AICI)....si la 280 dolari mi se pare super afacere Cine imi poate da detalii sau ma poate ajuta sa le achizitionez are o cola de la mine :laugh: (nu am avut treaba cu e-bay ul niciodata,deci habar nu am cum functioneaza) 280 sunt carenele +230 posta pana in romania,+ceva taxe vamale cand sosesc aici, ti le poate aduce oricine are cont ebay inclusiv eu dar plata se face in momentul cumpararii asa merge treaba pe ebay ,cumperi platesti apoi primesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 280 sunt carenele +230 posta pana in romania,+ceva taxe vamale cand sosesc aici, ti le poate aduce oricine are cont ebay inclusiv eu dar plata se face in momentul cumpararii asa merge treaba pe ebay ,cumperi platesti apoi primesti. ms de raspuns ,am pm bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 si eu caut codita ptr suzuki gsx-r 1000 k1-k3...atasez poze ca sa vedeti cam de ce as avea nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Salutari, baieti! M-am dat astazi cu un K4 1000, cu PC, K&N si full Akrapovic. Ce am observat: - pozitia foarte agresiva (scarite racing) - radiala brembo face toti banii. - putere mai mult decat suficienta - sunetul de Akrapovic demential Acum intrebarea: A fost doar in imaginatia mea, sau chiar "se apleaca" mai greu pe curbe? Scuzati claritatea pozelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Comparativ cu ce ? Cu rsv 1000 ? Da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Comparativ cu ce ? Cu rsv 1000 ? Da! Comparativ cu F4is, 900RR si 954RR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Comparativ cu F4is, 900RR si 954RR. sal si io am mers cu un sc28 si mi s-a parut cu totul alta ciclistica<si spun asta in rau> dar cred ca totul se rezuma la obisnuinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 si eu caut codita ptr suzuki gsx-r 1000 k1-k3...atasez poze ca sa vedeti cam de ce as avea nevoie lasa bre ca rezolvam noi cumva de pe ebay..dar sa sti ca nu mai am monopostu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 sal si io am mers cu un sc28 si mi s-a parut cu totul alta ciclistica<si spun asta in rau> dar cred ca totul se rezuma la obisnuinta Eu am un SC28. E poezie la ciclistica. La K4-ul respectiv trebuia "sa dau greu" cu countersteering-ul sa se aplece. In rest, doar cuvinte de lauda. Vorba ta, probabil obisnuinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tepremihai Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Stitzi cumva pe cineva care sa aiba un stator pentru gsx-r 600 k1!? Unul nou e prea mult pentru posibilitatile mele financiare! Ma intereseaza unul SH! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 lasa bre ca rezolvam noi cumva de pe ebay..dar sa sti ca nu mai am monopostu mi-l dai pe ala de pe k5 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 stie cineva unde gasesc tabelul cu codurile de culori pt gsxr ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Eu am un SC28. E poezie la ciclistica. La K4-ul respectiv trebuia "sa dau greu" cu countersteering-ul sa se aplece. In rest, doar cuvinte de lauda. Vorba ta, probabil obisnuinta. in primul rand, suzuki e altceva.ca sa se aplece, trage de gaz mai tare, sa vezi cum se culca, pozitia e mult mai race decat pe honda. da' are un span... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 pozitia e mult mai race decat pe honda. True. ca sa se aplece, trage de gaz mai tare Exact asta am observat si eu. Tare ciudata senzatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutu Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 cred ca e mai mult vb de obisnuintasi cum te intelegi cu "ea" pana si eu "parghia" mea de SRAD mai fac minuni pe viraje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate