todea Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Nu am dar din ce am citit pe forumul american de gixxere calitatea lasa de dorit. frate nu mai crede tot ce se scrie pe forum fie ca e romanesc fie ca e american,crezi ca acolo nu sunt retarzi? nush ce zici tu de calitate dar eu am avut racefit mega pana acum si nu am decat cuvinte de lauda vroiam sa schimb looku putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 frate nu mai crede tot ce se scrie pe forum fie ca e romanesc fie ca e american,crezi ca acolo nu sunt retarzi? nush ce zici tu de calitate dar eu am avut racefit mega pana acum si nu am decat cuvinte de lauda vroiam sa schimb looku putin E posibil sa fi citit despre hotbodies megaphone si sa ma fi incurcat putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 E posibil sa fi citit despre hotbodies megaphone si sa ma fi incurcat putin. probabil.am avut si un racefit slash cut tot la categoria hotbodies intra si da intradevar daca nu ai pc si nul bagi o tura pe dyno pierzi 9 cai..dar ce naiba de cate ori folosesc 165 de cai am o manie cu tobele am schimbat pana acuma 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mad Max1 Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) Tocmai am iesit si eu cu a mea a doua tura dupa ce a fost refacuta. Cam asa arata : Editat Aprilie 8, 2010 de Mad Max1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vampirehd Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 1000 K4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 daca tot is pe val pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 (editat) daca tot is pe val pozele cf ma iti umflii rotile:)))bagi azot in ele sa tina mai bine:)), (stiu ce face doar glumeam,nu trebuie sa imi dati explicatia corecta) Editat Aprilie 9, 2010 de hunter2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 (editat) uite si de la mine cateva poze before and after! iarna asta a fost desfacuta bucatele pt. o revizie completa, o reparatie a carenelor si o revopsire totala! amckart in 2008 iarna 2009-2010 primavara 2010 Editat Aprilie 9, 2010 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 salut. cine imi zice si mie ce ulei se baga in amortizoru de ghidon de k6 750 ? este cel stock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 depinde cat de rigid vrei sa fie. In principiu ulei de furca 20W... este si un tutorial pe gixxer.com, cu poze Da ii simplu (pentru cei care nu stiu): 1. il dai jos, scoti surubul de golire 2. plimbi telescopul stanga dreapta pana scoti tot uleiul 3. scufunzi telescopul in ulei (o sticla de 2 litri taiata) 4. plimbi din nou telescopul stanga dreapta pana nu mai iese aer 5. pui inapoi surubul de golire si cureti bine. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 cf ma iti umflii rotile:)))bagi azot in ele sa tina mai bine:)), (stiu ce face doar glumeam,nu trebuie sa imi dati explicatia corecta) le gadilam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 mai domnule,incearca sa nu mai scrii in halul asta,ca nu dai dovada de smecherie, ci de altceva!ma dor si ochii si urechile cand citesc ce scrii.daca tot dai sfaturi si pozezi in priceput cu reparatiile(ca de mers pe motor am indoieli),vorbeste ca oamenii. asfalt uscat! Sal.. simt ca ma privesti de undeva de sus ,,,, cam de la 15 metri, ceva de genul tu esti desteptul si eu prostul, nu vreau sa discutam prea mult pe teme asta, vreau doar sa sti ca nu a incercat nimeni sa rada de nimeni, am incercat doar sa-l determin sa o curete putin si sa skimbe rigipsul din carena atata tot.(nu cred ca este da rau) Asa ca nu te lega tu de cat de jmeker sunt, in ce vreau eu sa pozez, cat de prost merg cu motocicleta, ... este penibil nu suntem niste copii, si indoielile poti sa le pastrezi pana te intreba cineva de ele . asfalt uscat men Mesaj completat Vad ca nimeni nu spune nimic de modestul Todea, frate esti tare ... ce sa mai ... mai terminat cu pozele alea. Pt. baiaul cu amortizorul de g. atotstiutorul de mine (zeul intelepciuni) am bagat ulei hidraulic in el, si iarna? SURPRIZA !!! a congelat si nu mai puteam sa misk furca decat goarte greu, deci trebuie atentie mare ce pui acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 (editat) Sal.. simt ca ma privesti de undeva de sus ,,,, cam de la 15 metri, ceva de genul tu esti desteptul si eu prostul, nu vreau sa discutam prea mult pe teme asta, vreau doar sa sti ca nu a incercat nimeni sa rada de nimeni, am incercat doar sa-l determin sa o curete putin si sa skimbe rigipsul din carena atata tot.(nu cred ca este da rau)Asa ca nu te lega tu de cat de jmeker sunt, in ce vreau eu sa pozez, cat de prost merg cu motocicleta, ... este penibil nu suntem niste copii, si indoielile poti sa le pastrezi pana te intreba cineva de ele . asfalt uscat men Mesaj completat Vad ca nimeni nu spune nimic de modestul Todea, frate esti tare ... ce sa mai ... mai terminat cu pozele alea. Pt. baiaul cu amortizorul de g. atotstiutorul de mine (zeul intelepciuni) am bagat ulei hidraulic in el, si iarna? SURPRIZA !!! a congelat si nu mai puteam sa misk furca decat goarte greu, deci trebuie atentie mare ce pui acolo ai scos-o bine pe asta cu uleiul congelat...la mai multe Editat Aprilie 9, 2010 de ZLD_moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 (editat) ai scos-o bine pe asta cu uleiul congelat...la mai multe Ba frate nu era congelat logic, dar nu puteam sa misc directia pe cuvant, stie tot orasul ce drk asta am patit cu 2 ierni in urma. Editat Aprilie 9, 2010 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 man, pe mine m-ai salvat, ca tocmai mă gândeam sa experimentez cu uleiul hidraulic rămân pe ulei de furca in cazul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 (editat) deci cine imi zice si mie exact ce ulei sa bag ? ca nu vreau sa fac experimente am inteles ca ar fii ok 5w ceva... da cat e ceva ala ? Editat Aprilie 10, 2010 de SoLoGSX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Tre sa bagi ulei de furca, da nu stiu sa-ti spun de care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 deci cine imi zice si mie exact ce ulei sa bag ? ca nu vreau sa fac experimente am inteles ca ar fii ok 5w ceva... da cat e ceva ala ? medium 10w semisintetic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 ai dreptate, dc furca merge o.k. kiar si la -5 grade inseamna ca este in regula zeama, apropo am umblat acolo pentru ca exact la mine pe strada era sa ma omor , am dat putin span cand veneam acasa si sa ridicat putin, exact cat trebuie, tensiunea in brate fiind inegala desigur (si nepregatit ) roata a revenit putin intr-o parte pe o gura deaia de gaze fapt pentru care a intrat in voblaj si ma tinut aprox 20 metri la aprox 70km/h, nu stiu cum am scapat. Exact cum am ajuns acasa primul lucru a fost sa vad dc amortizorul de ghidon are ulei. Dupa demontare constat ca mai avea aprox 20% suficient si ala sa faca ceva dar nu in cazul meu, Ne stiind ca este normal sa se umezeasca putin la un interval de... am decapsat capacele alea(conf. o keie la urgenta) si am mai strans simeringurile alea mici si pretentioase; am montat tot la loc cu ulei hidraulic dsigur( am dat o tura fara amortizor si kiar se simtea diferenta). Mentionez aici ca din cauza voblajului un prieten sa lipit de o masina, a scapat cu viata dar sa lasat,(cauza fiind span pe drum plin de gauri , naspa) Amortizorul de ghidon nu trebuie ignorat deloc, un "nimic" acolo unde trebuie te scape de la necaz cand trebuie) ca si tot ce tine de intretinere defapt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Sal.. simt ca ma privesti de undeva de sus ,,,, cam de la 15 metri, ceva de genul tu esti desteptul si eu prostul, nu vreau sa discutam prea mult pe teme asta, vreau doar sa sti ca nu a incercat nimeni sa rada de nimeni, am incercat doar sa-l determin sa o curete putin si sa skimbe rigipsul din carena atata tot.(nu cred ca este da rau)Asa ca nu te lega tu de cat de jmeker sunt, in ce vreau eu sa pozez, cat de prost merg cu motocicleta, ... este penibil nu suntem niste copii, si indoielile poti sa le pastrezi pana te intreba cineva de ele . asfalt uscat men Mesaj completat Vad ca nimeni nu spune nimic de modestul Todea, frate esti tare ... ce sa mai ... mai terminat cu pozele alea. Pt. baiaul cu amortizorul de g. atotstiutorul de mine (zeul intelepciuni) am bagat ulei hidraulic in el, si iarna? SURPRIZA !!! a congelat si nu mai puteam sa misk furca decat goarte greu, deci trebuie atentie mare ce pui acolo stai linistit..e ceva normal pt zona din care provii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Motoreta mea dupa o spalare si cu Stompgrip, furtune frana Hel, semnalizari si scarite vopsite. 11 mii de km and counting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 OFFTOPIC ON TOPIC : ADMIN , DC IMI APARE O PAGINA ROSIE CU MESAJUL DE MAI JOS , CAND ACCESEZ ACEST TOPIC ???? SI NUMAI LA ACEST TOPIC Warning: Visiting this site may harm your computer! The website at www.motociclism.ro contains elements from the site smokefreequitmeter.com, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer. For detailed information about the problems with these elements, visit the Google Safe Browsing diagnostic page for smokefreequitmeter.com. Learn more about how to protect yourself from harmful software online. I understand that visiting this site may harm my computer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 @doctoroo meserie si eu am pus semnale fumurii dar vreau sa schimb si stopu' acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 superba doctore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 OFFTOPIC ON TOPIC : ADMIN , DC IMI APARE O PAGINA ROSIE CU MESAJUL DE MAI JOS , CAND ACCESEZ ACEST TOPIC ???? SI NUMAI LA ACEST TOPIC Warning: Visiting this site may harm your computer! The website at www.motociclism.ro contains elements from the site smokefreequitmeter.com, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer. For detailed information about the problems with these elements, visit the Google Safe Browsing diagnostic page for smokefreequitmeter.com. Learn more about how to protect yourself from harmful software online. I understand that visiting this site may harm my computer. da si io sunt curios ce inseamna si cum putem scapa de ea Mesaj completat Motoreta mea dupa o spalare si cu Stompgrip, furtune frana Hel, semnalizari si scarite vopsite. 11 mii de km and counting o ai cumva la vanzare?oricum superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate