sandu07 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Mai baeti..are si eo o intrebare,care v-ati ,,facut suspensia'' pe DINO JET? /index.php?...=534982&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Mai primiti inca unu? Nou posesor de GSXR 1000 k6. Pozne maine, ca merge forumul varza si nu uploadeaza nimic..... Ne auzim pe curbe! Ta Ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Mai baeti..are si eo o intrebare,care v-ati ,,facut suspensia'' pe DINO JET?/index.php?...=534982&hl= cred ca vb prostii baiatu ..dar totusi al meu dupa ce a iesit dp dyno mi-a zis baiatu ca trebe reglata suspensia Survolaj bravo ai facut alegerea perfecta.pune si tu ceva poze si detalii km,pret,accesori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) Sper sa mearga de data asta Motoreta e stoc - pret ( nu zic - dar e bun ) motoreta are aproape 17.000 km - inca cu kitu de lant din fabrica, are xenon pe faza scurta, cauciucuri schimbate BT 016 2009 ( nu prea sunt ok eu cu ele dar n-am ce sa fac ), filtru de aer BMC si cam atat...or sa vina o gramada ca ce iau de pe dezmembrarea ZXului cumpar PC3 - si evacuare full...aici nu stiu ce evacuare - a little help. Mai intai sa ma obisnuiesc cu ea asa stoc. Oricum in weekend o asteapta furtunele race. Nu mai umblu pe furtunele din fabrica neam. + Bujii noi iridium. Editat Iunie 2, 2010 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) marfa Editat Iunie 2, 2010 de metoxil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 poate baiatul vorbea de suspensii si se referea ca are "SAG'ul" facut frumoasa motoreta,felicitari care a fost pretzul corect? , baiatul parca cerea 6k mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) Survolaj@ un sistem full akra evo gasesti intre 200-300,yoshi intre 300-500 ti-as recomnda daca pui pc3 si full sistem sa faci harta pe dyno.cele download nu is precise 100% al meu a scos 165,3 pe dyno..cu un sistem full trebe sa sari de 170 Editat Iunie 2, 2010 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 @todea Poate vrei sa zici 1200-1300, vorbim de evacuare full, nu finala. @Survolaj Daca pui PC3 ai unde sa mergi pentru Dyno, iese bine garantat. S-o stapanesti sanatos, imi place ca e "curata". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 cred ca vb prostii baiatu ..dar totusi al meu dupa ce a iesit dp dyno mi-a zis baiatu ca trebe reglata suspensia Survolaj bravo ai facut alegerea perfecta.pune si tu ceva poze si detalii km,pret,accesori Cat de tare te chinuie ,,talentul'' Imi dai si mie definitia la cuvantul DINOJET? sau daca ai motor pe injectie nu stii ce e aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 @todea Poate vrei sa zici 1200-1300, vorbim de evacuare full, nu finala. second nu e asa mult,sunt si mai ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 honda-i honda ... kawa-i ninja ... asaa ca mi-am luat SUZUKI !!!! sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) apropo nu are nimeni niste discuri de frana,fata, pt un k1 1000? Editat Iunie 3, 2010 de hunter2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 honda-i honda ...kawa-i ninja ... asaa ca mi-am luat SUZUKI !!!! sa o stapanesti sanatos ! In 4 ani de cand ma dau si mai fac una alta pe la alte motorete, am observat ca orice motor e bun DACA ESTE INTRETINUT CA LA CARTE!! Asa ca nu conteaza producatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 apropo nu are nimeni niste discuri de frana pe un k1 1000? s-ar putea sa ti se potriveasca si cele de la S-rad gasisem unele la HORIA acum un an, vroia 5 mil pe el. dar acum HORIA nu e de gasit, am inteles ca-l cauta multa lume .... si nu e indicat sa faci bisnisuri cu el daca nu sunt ovalizate, incearca sa le pui pe un strung sa le mai iei din santuri daca ti se misca rau din niturile flotante , cauta o presa pt discuri. io nu am gasit, si le-am strans cu menghina, unul cate unul. nu te sfatuiesc sa faci ca mine, sau sa-mi urmezi sfaturile .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 s-ar putea sa ti se potriveasca si cele de la S-radgasisem unele la HORIA acum un an, vroia 5 mil pe el. dar acum HORIA nu e de gasit, am inteles ca-l cauta multa lume .... si nu e indicat sa faci bisnisuri cu el daca nu sunt ovalizate, incearca sa le pui pe un strung sa le mai iei din santuri daca ti se misca rau din niturile flotante , cauta o presa pt discuri. io nu am gasit, si le-am strans cu menghina, unul cate unul. nu te sfatuiesc sa faci ca mine, sau sa-mi urmezi sfaturile .... se misca din nituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 In 4 ani de cand ma dau si mai fac una alta pe la alte motorete, am observat ca orice motor e bun DACA ESTE INTRETINUT CA LA CARTE!! Asa ca nu conteaza producatorul mare adevar graiesti. multi isi iau cine stie ce motoare ca au auzit ei ca sunt cele mai bune , se dau fara ulei si cand le crapa plang pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 toata lumea spune ca un pic de joc, aproape insesizabil, tb sa aiba, dar la mine unul se misca rau de tot. presa are bogdan padure, dar nu a vrut sa mi-l faca. mi-a zis ca daca e pt mine, sa-l schimb. am mers asa cu el un an de zile, si singura chestie care o facea, ca-mi dadea niste socuri in furca cand franam la viteza mica si cu roata bracata. si daca tot dadusem discurile jos sa vopsesc janta am luat discul, am pus doua seibi sanatoase pe nit, una pe-o parte, alta pe cealalta, astfel incat cand strangeam menghina sa nu se imprime modelul pe nit. sfat: foloseste o menghina mare, io am folosit una mica, si i-am strambat manivela. de strans...le-am strans la ochi, nit cu nit, si deocamdata e oki, nu am simtit nimic nasol deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 toata lumea spune ca un pic de joc, aproape insesizabil, tb sa aiba,dar la mine unul se misca rau de tot. presa are bogdan padure, dar nu a vrut sa mi-l faca. mi-a zis ca daca e pt mine, sa-l schimb. am mers asa cu el un an de zile, si singura chestie care o facea, ca-mi dadea niste socuri in furca cand franam la viteza mica si cu roata bracata. si daca tot dadusem discurile jos sa vopsesc janta am luat discul, am pus doua seibi sanatoase pe nit, una pe-o parte, alta pe cealalta, astfel incat cand strangeam menghina sa nu se imprime modelul pe nit. sfat: foloseste o menghina mare, io am folosit una mica, si i-am strambat manivela. de strans...le-am strans la ochi, nit cu nit, si deocamdata e oki, nu am simtit nimic nasol deocamdata asa patesc si eu la franare..socuri...ma tot gandeam ce are ce are...a pus un prieten mana pe el si zice schimbale...dc mai?...pai uite cum joaca...aaaa...da.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 asa patesc si eu la franare..socuri...ma tot gandeam ce are ce are...a pus un prieten mana pe el si zice schimbale...dc mai?...pai uite cum joaca...aaaa...da.... da...e cel mai indicat dar cand te f... cu criza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 asa patesc si eu la franare..socuri...ma tot gandeam ce are ce are...a pus un prieten mana pe el si zice schimbale...dc mai?...pai uite cum joaca...aaaa...da.... mda asa e ...e greu cu banii si eu am aceasi problema,vorbisem cu un baiat de aici de pe forum sa iau niste discuri second dar nu am mai avut $$$ daca te intereseaza omu cerea 100euro pe ele ,il gasesti aici Mad Max bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 salut. sunt proaspat posesor de k7 600 cmc, nu credeam ca sunt asa de manevrabile, urmeaza o toba micron (am gasit-o second 250 euro, sper ca nu dau mult) si discul drept de pe fata are joc in nituri (sus/jos nu in lateral). revin cu fotografii dupa ce fac pentru mine a fost alegerea optima deoarece este singura de pe care ajung cu picioarele jos, eu fiind mai scund Mesaj completat l.e: micronul ala este de pe gsx-r 1000 deci are prinderea diferita (la scarita). prinderea o pot adapta/modifica dar ma intereseaza daca ar fi toba de aceleasi dimensiuni sa nu ma incurce cand pun genunchiul drept jos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 @todea Poate vrei sa zici 1200-1300, vorbim de evacuare full, nu finala. @Survolaj Daca pui PC3 ai unde sa mergi pentru Dyno, iese bine garantat. S-o stapanesti sanatos, imi place ca e "curata". sper sa mai merga linkul http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...e=STRK:MEDWX:IT Sandu07@ mersi pt aprecieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Sorry, eu gandeam la preturi de noi, nu second-hand. Pe ebay sigur bunghesti ceva la pret foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) Atat de fascinat am fost de ea ca am uitat sa schimb a doua la 90 la ora Finally nu mai frec cutia Editat Iunie 3, 2010 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Daca are cineva nevoie de manusi noi marimea M sa ma strige pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate