sandu07 Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Sunt cel mai ciumec,circul legal fara placuta de inmatriculare Am fost sambata in orasul zimnicea sa fac o baie in dunare si de la bunica pana la zimnicea sunt 20km de drumuri infecte si pana in port am reusit sa pierd placuta iar acum am dreptul sa circul 30 zile pe baza la dovada emisa de politie...fara placuta de inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 da-i blana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Sunt cel mai ciumec,circul legal fara placuta de inmatriculareAm fost sambata in orasul zimnicea sa fac o baie in dunare si de la bunica pana la zimnicea sunt 20km de drumuri infecte si pana in port am reusit sa pierd placuta iar acum am dreptul sa circul 30 zile pe baza la dovada emisa de politie...fara placuta de inmatriculare la vreme dureaza 30 de zile sa iti dea alta placuta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forro_m Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 - cumpar Suzuki K1 sau K2 de 1000 in stare buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 un bec pentru faza scurta unde pot gasi? suzuki gsxr k2 Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 un bec pentru faza scurta unde pot gasi?suzuki gsxr k2 Multumesc anticipat H7 la orice peco sau mag de piese auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 un bec pentru faza scurta unde pot gasi?suzuki gsxr k2 Multumesc anticipat vezi ca sunt unele osram la vreo 45 lei care lumineaza f bine. eu am luat bec cu 7 lei dar nu lumina bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 un bec pentru faza scurta unde pot gasi?suzuki gsxr k2 Multumesc anticipat daca ai un Carrefour prin apropierea ta - la standul auto - ai sa gasesti becuri H7 Philips de la 23 pana la 55 lei bucata - cu ceva mai multa luminozitate fata de unul normal la 55 W Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 stiam ca este un sprei de curatare si unul pt ungere. ideea este ca filtru sport protejeaza motorul de muste si tantari, nu si de praf. normal este facut pt circuit nu pentru oltenia (praful din lume, nu degeaba i se mai zice pe aici sahara) + ca nu-mi trebuie performante ridicate, este suficient de rapida stock De unde stii tu ca nu protejeaza si la praf? Adu-mi ceva concret si te cred. Toata lumea numai din auzite face si se bazeaza. Vino cu argumente si exemple concrete inainte sa zici ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 la vreme dureaza 30 de zile sa iti dea alta placuta?! 30 zile e valabila adeverinta iar eu in astea 30 zile nu am de gand sa merg la politie sa cer alta placuta de inmatriculare,merg fara placuta pina expira acea dovada iar numarul stiu ca il primesc in vreo 2 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 ok, my bad eu credeam ca protejeaza si de praf dar mai putin din cauza ca motorul aspira aer mai usor cu un filtru sport, de aici si sunetul specific Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 vezi ca sunt unele osram la vreo 45 lei care lumineaza f bine. eu am luat bec cu 7 lei dar nu lumina bine Am mers pe mana ta si am luat un osram si abea astept sa vina seara dar spre ghinionul meu am luat un cui in anvelopa de pe spate si nu am nici 1000km cu ea e un bridgestone battlax bt023. Merge vulcanizat pe inerior sau trebuie cumparata alta anvelopa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Am mers pe mana ta si am luat un osram si abea astept sa vina seara dar spre ghinionul meu am luat un cui in anvelopa de pe spate si nu am nici 1000km cu ea e un bridgestone battlax bt023. Merge vulcanizat pe inerior sau trebuie cumparata alta anvelopa? du`te la o vulcanizare si baga un "siret" ...te tine ani buni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 du`te la o vulcanizare si baga un "siret" ...te tine ani buni! multumesc mult pentru sfat,o sa dorm linistit:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Salutare!! Stiti cumva cat ar costa second hand o furca ( cu sau fara juguri ) si un far de suzuki GSXR SRAD 600 1998 sau pe aproape ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Jolly Roger in prima faza dupa mult timp mancat la teama mobrei, intr-u nfinal am inceput sa o fac incet incet dupa cateva ore de munca intr-un final tema aleasa este "Jolly Rogers" 1967-1996 varianta Hi-Vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Jolly Roger in prima faza dupa mult timp mancat la teama mobrei, intr-u nfinal am inceput sa o fac incet incet dupa cateva ore de munca intr-un final tema aleasa este "Jolly Rogers" 1967-1996 varianta Hi-Vis meserie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 aoleu ce roti murdare super, imi place 'pista' aia si numarul, 202 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 (editat) aoleu ce roti murdare super, imi place 'pista' aia si numarul, 202 mda imi este teama sa o spal le spalam - dar zilnic prin pipera - in parcare praful de pe lume (de la constructiile din jur - de la cladirea inca netrminata in care e biroul) nu mai zic ca zilnic trebuie sa o iau pe pamant (e distractiv dimineata pe iarba cu roua) oricum ma gandam sa le revopsesc - in negru si sa pun niste chestii galben-revlectorizant pe ele - dar nu vreau sa o incarc aiurea! Editat August 26, 2010 de delu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 adevarul ca rim stripe-urile alea fac minuni. aveam rotile la fazer negre, fara rim st. si aratau exact cum arata o masina cu jante de tabla. dupa ce am pus rim st. s-a schimbat treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dtkmt Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Salutare A mai aparut inca unul cu gixx-an pe forum(totusi e mai vechi pe aici,da'si-a schimbat username) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 (editat) Propunere - doreste cineva sa ne intalnim saptamanal cum fac altii cu cbr etc etc...? Mai ne cunoastem, un suc, mai discutam de moto, mai furam o idee de la unu de la altu. Veniti cu propuneri. P.S. Cei din Bucuresti ofc Editat August 26, 2010 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 SalutareA mai aparut inca unul cu gixx-an pe forum(totusi e mai vechi pe aici,da'si-a schimbat username) pozeeeeee !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Propunere - doreste cineva sa ne intalnim saptamanal cum fac altii cu cbr etc etc...? Mai ne cunoastem, un suc, mai discutam de moto, mai furam o idee de la unu de la altu. Veniti cu propuneri. P.S. Cei din Bucuresti ofc Eu nu vreau mah ! Si asa iti vad moaca aia prea des ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Eu nu vreau mah ! Si asa iti vad moaca aia prea des ! Sentiment reciporc fufa mica ne vedem azi pe amc oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate