dealien Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 gsx r600 are preferinte la o marca speciala de ulei pt motor?sau ceva mai bun cumva? vreau sa fac schimbul, ca sa fiu sigur.. Suzuki merge pe Motul...ai putea incerca Motul 10w40 300 v Full Sintetic parca ii zicea... mie mi-a placut la 750-u meu! see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Aprilie 23, 2007 Autor Share Postat Aprilie 23, 2007 pdf ca e mai simplu.daca vrei te rog sa mi-l trimiti pe mess: shogun24yo ms. Alta modalitate....are 98.1MB.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAD KAW Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 gsx r600 are preferinte la o marca speciala de ulei pt motor?sau ceva mai bun cumva? vreau sa fac schimbul, ca sa fiu sigur.. Suzuki merge pe Motul...ai putea incerca Motul 10w40 300 v Full Sintetic parca ii zicea... mie mi-a placut la 750-u meu! see YA pai..Motul sa fie!.. bafta multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAD KAW Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Manualul propietarului sau manualul de service ? Le am pe amandoua, prima in varianta scrisa si a doua in format pdf. Care o vrei ? Sal, Crazy_Frog, esti din Oradea? Pai de acolo am luat motorul, sambata trecuta...daca stiam, te invitam la o bere.. si rezolvam si cu manualul..poate ma ajuti si pe mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Aprilie 24, 2007 Autor Share Postat Aprilie 24, 2007 Sal, Crazy_Frog, esti din Oradea? Pai de acolo am luat motorul, sambata trecuta...daca stiam, te invitam la o bere.. si rezolvam si cu manualul..poate ma ajuti si pe mine.. Da sunt din Oradea Eu va ajut da pe mess nu cred ca merge pentru ca e prea mare...Eventual ceva hub de DC++? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 ms de manual........si apropo de plimbari cu motoru am descoperit azi pe pielea mea ca trebuie pastrata distanta regulamentara fata de de alte vehicule.descriu simplu ce am patit:mergeam in spatele unui taxi, iar acesta a intrat intr-o dacie.nu am mai apucat sa bag frana de motor sau sa ma gandesc macar la ea si nici sa apas frana de picior, deci am tras frana fata super tare si am intrat intr-un voblaj de toata frumusetea.deja ma vedeam pe jos, nu-mi venea sa cred cat de tare a inceput sa-mi tremure ghidonu iar cand am reusit sa ma opresc la 5 cm de bara taxiului nu-mi venea sa cred ca am scapat asa ieftin(doar cu sperietura),deci eu unu m-am invatat minte, nu trebuie sa mai citesc despre asta, ca am mai gasit sfaturi despre distanta fata de alte vehicule am fost deacord cu ele dar vad ca nu prea le-am respectat.......pastrati distanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 ms de manual........si apropo de plimbari cu motoru am descoperit azi pe pielea mea ca trebuie pastrata distanta regulamentara fata de de alte vehicule.descriu simplu ce am patit:mergeam in spatele unui taxi, iar acesta a intrat intr-o dacie.nu am mai apucat sa bag frana de motor sau sa ma gandesc macar la ea si nici sa apas frana de picior, deci am tras frana fata super tare si am intrat intr-un voblaj de toata frumusetea.deja ma vedeam pe jos, nu-mi venea sa cred cat de tare a inceput sa-mi tremure ghidonu iar cand am reusit sa ma opresc la 5 cm de bara taxiului nu-mi venea sa cred ca am scapat asa ieftin(doar cu sperietura),deci eu unu m-am invatat minte, nu trebuie sa mai citesc despre asta, ca am mai gasit sfaturi despre distanta fata de alte vehicule am fost deacord cu ele dar vad ca nu prea le-am respectat.......pastrati distanta E bine ca ai scapat doar cu atat!!! Asfalt uscat!!! see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 cunoaste cineva motorul a lui adi viteza de pe forum? ca vreau sa-l cumpar..m-am inteles cu el la pret..dar beleaua este ca..are 40mii de mile..cam 65mii km.. oare e dus motoru la kilometrii astia?..sunt sanse sa ma mai tina si pe mine macar 40 de mii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 cunoaste cineva motorul a lui adi viteza de pe forum? ca vreau sa-l cumpar..m-am inteles cu el la pret..dar beleaua este ca..are 40mii de mile..cam 65mii km.. oare e dus motoru la kilometrii astia?..sunt sanse sa ma mai tina si pe mine macar 40 de mii ? Parerea mea sincera ,e sa crezi acei km si sa nu-ti faci probleme legate de km parcursi.Oare te incanta ca peste 90% din motoarele vandute la noi au kilometrii manariti???? ,Asculta motorul ,mergi cu el si daca e ok ,I-AL imediat.Repet ,e doar parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Parerea mea sincera ,e sa crezi acei km si sa nu-ti faci probleme legate de km parcursi.Oare te incanta ca peste 90% din motoarele vandute la noi au kilometrii manariti???? ,Asculta motorul ,mergi cu el si daca e ok ,I-AL imediat.Repet ,e doar parerea mea din ce m-am documentat..la km electronic nu prea se baga lumea sa-l dea inapoi..ma rog..nu stiu.. de auzit se aude bine..sa inteleg ca numarul kilometrilor n-ar trebui sa ma ingrijoreze?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 din ce m-am documentat..la km electronic nu prea se baga lumea sa-l dea inapoi..ma rog..nu stiu.. de auzit se aude bine..sa inteleg ca numarul kilometrilor n-ar trebui sa ma ingrijoreze?.. La kilometraje electronice nu se baga lumea?!?!?!.....hai ,ce naiba ,fii serios!....a fost si un reportaj cu camera ascunsa pe la tv cu cei care manaresc km electronice....fii serios ,sunt DESTUI care le maneresc ,indiferent cat de electronic o fi ,ce naiba. Deci ,nu te ingrijora de km parcursi ,asculta motorul ,vezi de zgomote ciudate si daca e ok ,I-AL!!! Dupa cum spuneam ,parerea mea si cum as proceda eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46 Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Ma ajuta si pe mine cineva sa-mi spuna ce fel de ulei sa bag in gsxr-u meu 600 k2?(10w....?). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAD KAW Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Da sunt din Oradea Eu va ajut da pe mess nu cred ca merge pentru ca e prea mare...Eventual ceva hub de DC++? Pai un Id de mess ar fi folositor k sa stabilim pt Dc++..ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46 Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 In sfarsit am primit si eu azi numaru dupa 3 saptamani de asteptare cu motoru in garaj.Acuma pot sa ma odihnesc si eu noaptea ca omu.Sunt ffff bucuros si va doresc la toti sa aveti asfalt curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 am o curiozitate...care e viteza maxima atinsa de voi? ma refer la motoarele de 600?chiar sunt curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 am o curiozitate...care e viteza maxima atinsa de voi? ma refer la motoarele de 600?chiar sunt curios Eu ,pe gsxr-ul 600(2005) am atins 271 ,nu cred ca era blana total ,dar mai mult de un 275 pana in maxim-maximorum 280(asta cu vantul de partea mea) nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 am si eu o panarama de SUZUKI ...o fi buna sau nu eu imi fac treaba dak ma poate ajuta cineva dintr-e voi cu o oglinda dreapta pt motorul meu k i-am facut un up grade ( am rupt oglinda) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 eu maxim maxim am dat 210, cu a 5-a blana aproape, daca bagam si a 6-a cred ca ducea 250, nu vreau inca sa testez top speed-ul Apropo, eu ma pis pe ea de injectie, 9.3 in oras ? am dus-o in ture mari intr-adevar dar totusi... voi cat aveti consumul in oras ? si ce benzina bagati (eu bag de la lukoil 98) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 eu maxim maxim am dat 210, cu a 5-a blana aproape, daca bagam si a 6-a cred ca ducea 250, nu vreau inca sa testez top speed-ul Apropo, eu ma pis pe ea de injectie, 9.3 in oras ? am dus-o in ture mari intr-adevar dar totusi... voi cat aveti consumul in oras ? si ce benzina bagati (eu bag de la lukoil 98) . Mie ,imi ia cam un 8% mediu ,cam asa imi lua si 600-le Ps:acum depinde cat de mari turele si cat de mult ai tinut-o acolo ,caci iti poate depasi si 10% ,dar la un mers nici prea prea ,nici foarte foarte ,eu zic ca un consum de 8% e super-ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 eu i-am dat maxim 200, si apropo de consum nu am idee cat imi ia.nu i-am facut consumul si nici nu stiu exact cum sa-l fac.de exemplu daca fac plinu si merg pana palpaie becul galben de benzina cat mai pot merge cu rezerva?care stie cum se face exact consumul sa-mi spuna si mie sa incerc apoi va zic rezultatul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 (editat) Ma la mine de cand se aprinde becul inseamna ca mai am vreo 5 L parca Fa-i plinul,pui trip1 pe 0, vezi cand se aprinde becul de la rezerva, fugi repede cu ea si vezi cati L intra in ea,si rezulta consumul tau pana atunci, vezi cati km ai facut de la ultima alimentare, de exemplu 150 km ... cu 13 L (ca 5 sunt rezerva) si faci regula de 3 simpla 150 ..... 13 100 .... X => 1300 / 150 = 8.6 % P.S. : socoteala cu 13 L si 5 Rezerva sunt pentru un rezervor de 18 L, asa are k2-ul meu, nu stiu restul ce capacitate au ! Editat Mai 1, 2007 de Cracky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 mersi....chiar o sa fac asta ca acum sunt la miercurea ciuc si tre sa ma intorc la bacau;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Mai 2, 2007 Autor Share Postat Mai 2, 2007 Manualul propietarului de srad spune : "Cand benzina din rezervor scade la 4 litri, becul galben palpaie. Cand nivelul scade sub 2.5 litri, becul sta aprins" 1. Mie in oras imi ia de obicei in jur de 9l insa pot sa il scad putin sau sa il urc... , in afara am ajuns cu consumul undeva la 5.8 si cu o viteza de 120km/h. 2. Viteza maxima atinsa de mine pe ceasul SRAD-ului este de 260km/h. 3.De obicei pun benzina de la Petrom fara PB 95. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 da..bun raspuns, dar nu e mai buna benzina fara plumb '99?eu tot la petrom alimentez da pun '99. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Eu am bagat de la petrom 99, MUCI, mi se misca in suturi(a mea e pe injectie) Si am inceput sa bag de la lukoil 98, merge bine @crazy_frog sorry nu stiu cum e la srad, la mine nu mai palpaie, la mine direct ROSU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate