todea Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 @Florin -v: Vezi daca nu citesti cu atentie? Ei au spus-o de mai multe ori, vor sa ajunga din urma topicul CBR-istilor la numarul de posturi. care topic mai Nicule?! abia daca aveti 200 pagini..900 rr nu se pune ca nu face fata nici unui gixxer de 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 (editat) Andrei, ce sa vorbim de 900RR cat timp cei cu 600F sunt peste voi? (15.000 posturi). Editat Martie 30, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Florine ... eu zic ca sunteti doi ..unul mai mare si unul mai mic adica mouse de la calculator... sau daca ai laptop ai si mouse ...cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Florine ... eu zic ca sunteti doi ..unul mai mare si unul mai mic adica mouse de la calculator... sau daca ai laptop ai si mouse ...cred. si acum sa fim pe topic ...o intalnire d-aia sexy facem si noi? ... si apropo ...care ai de vanzare o sirena ? sa o schimb pe aia la alarma? ..inca nu terorizez vecinii destul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Si daca ne intalnim despre ce vorbim, vorbim on topic ? Mesaj completat si acum sa fim pe topic ...o intalnire d-aia sexy facem si noi? ... si apropo ...care ai de vanzare o sirena ? sa o schimb pe aia la alarma? ..inca nu terorizez vecinii destul Frate ... o ti pe strada... Doamne.... mai bine ma culk afara decat sa stau cu teama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 eu zic ca daca ne intalnim sa vb despre CBR-uri (600/1000RRsi 600F)... ce ziceti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 pai pana una alta cred ca smaeb-ul reprezinta un bun loc de intalnire, de acolo mai vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Am mai avut o initiativa d-asta de intalnire si doar 1-2 au venit...bad ideea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Am mai avut o initiativa d-asta de intalnire si doar 1-2 au venit...bad ideea. Un nou sezon,o noua propunere de intalneala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 (editat) Un nou sezon,o noua propunere de intalneala ! BIG NO NO iar vine unu cu scuterul unu cu masina 2 vin efectiv cu gsx-rul - iar eu vin cu zzr-ul Editat Martie 31, 2011 de delu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Un nou sezon,o noua propunere de intalneala ! Tu oricum pleci - asa ca shush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Un bixenon pe 1000 rr 2005 cam cat ar costa, erau cativa oameni care aduceau si montau..imi puteti spune cum e pe 1000 rr si cine aduce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Un bixenon pe 1000 rr 2005 cam cat ar costa, erau cativa oameni care aduceau si montau..imi puteti spune cum e pe 1000 rr si cine aduce? poate daca ai intreba si la detinatorii de honda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 BIG NO NO iar vine unu cu scuterul unu cu masina 2 vin efectiv cu gsx-rul - iar eu vin cu zzr-ul eu vin cu honda, dar promit ca pun stickere de gsxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 eu vin cu honda, dar promit ca pun stickere de gsxr atunci esti acceptat - loganul a fost scuterul este de ce nu?! pustiu cred ca ai gresit topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 si acum sa fim pe topic ...o intalnire d-aia sexy facem si noi? ... si apropo ...care ai de vanzare o sirena ? sa o schimb pe aia la alarma? ..inca nu terorizez vecinii destul Bre' kidule,nu iti e mila sa lasi mobra-n ploaie? trec zilinic si o vad...chiar ma gandeam zilele trecute cand ploua..daca ai pus husa pe mobra poate ne vedem la smaeb...ca si anul trecut Mesaj completat BIG NO NO iar vine unu cu scuterul unu cu masina 2 vin efectiv cu gsx-rul - iar eu vin cu zzr-ul Daca mai are cineva vreo idee geniala sa mergem peste ceberisti,eu de-al drak ce sunt o sa demontez carenele scuterului si vin cu el la..intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Salutare,am si eu o problema la un K1,are relantiul cam mic si as vrea sa il mai maresc un pic pe la 1000 sau 1200 rpm si apelez la bunatatea voastra sa imi spuneti si mie de unde se regleaza turatia. Va Multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Salutare,am si eu o problema la un K1,are relantiul cam mic si as vrea sa il mai maresc un pic pe la 1000 sau 1200 rpm si apelez la bunatatea voastra sa imi spuneti si mie de unde se regleaza turatia. Va Multumesc!!! Ridici rezervorul si in partea stanga o sa vezi un surubel...dai de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Un bixenon pe 1000 rr 2005 cam cat ar costa, erau cativa oameni care aduceau si montau..imi puteti spune cum e pe 1000 rr si cine aduce? Nu inteleg nimik. U ai r1,intrebi de honda si postezi pe suzuki?!?!?!??cum e asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 in fan clubul nostru este mai multa intelegere si caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 "Nu inteleg nimik. U ai r1,intrebi de honda si postezi pe suzuki?!?!?!??cum e asta?" Spuse KAWASAKIMANN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 buna asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Am avut R1, voi avea in cateva zile 1000RR si da am primit mai multa caldura aici ...ce sa fac ...pun intrebari unde lumea mai si raspunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 "Nu inteleg nimik. U ai r1,intrebi de honda si postezi pe suzuki?!?!?!??cum e asta?" Spuse KAWASAKIMANN da mati prins voi repede... eu am facut de 2 luni cerere de schimbare id dar nu baga nimeni de seama....suzukimann Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 stai linistit ca nu cred ca schimba careva id-urile pe aici... ca si eu stau de ceva timp sa imi puna alecs_k5 dar degeaba;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate