Alex_gsxr Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 mai bine la cele de sus, la mine problema e ca bate prea sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 are cineva pe acasa una din prinderile din poza care sa meraga la un k5 1000??? sau o maneta intreaga? ca am reusit sa rup plasticul ala care tine turul si returul cablului de acceleratie. daca aveti ziceti ce bani vreti pe ele . am nevoie cat mai urgent. ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 alecs eu am de la zx6r daca doresti...toata acceleratia...nu stiu daca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 (editat) are cineva pe acasa una din prinderile din poza care sa meraga la un k5 1000??? sau o maneta intreaga? ca am reusit sa rup plasticul ala care tine turul si returul cablului de acceleratie. daca aveti ziceti ce bani vreti pe ele . am nevoie cat mai urgent. ms mult Hahaha! Exact asta am patit si eu cand am schimbat mansoanele. Norocul meu a fost ca amicul meu cu 954 si-a pus acceleratie rapida si l-am luat de la el. Are o alta cursa, dar pana imi gasesc unul merge asa. Editat Aprilie 30, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 survolaj... ms mult de tot dar la toata acceleratia ai cumva si piesa aia din poza 2? sau e maneta completa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 cine are piese de SRAD , rog un PM , ma intereseaza partea din fata, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 survolaj... ms mult de tot dar la toata acceleratia ai cumva si piesa aia din poza 2? sau e maneta completa? Suna-ma cred ca te pot ajuta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 geo ms mult de tot raman dator.. dar am facut rost. iti dai seama ca nu puteam sa pierd ziua de azi pe amkart . ca de maine vad ca vine vremea rea:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 geo ms mult de tot raman dator.. dar am facut rost. iti dai seama ca nu puteam sa pierd ziua de azi pe amkart . ca de maine vad ca vine vremea rea:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 mai bine la cele de sus, la mine problema e ca bate prea sus cine ? blonda ? Mesaj completat mai bine la cele de sus, la mine problema e ca bate prea sus cine ? blonda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Am nevoie de butonul de avarie pentru al meu. Se potriveste de pe Suzuki GSXR 600/750 04-05 sau GSXR 1000 05-06. Daca nu e disponibil doar butonul, cumpar toata comanda stanga. Pe microfise vad ca apare cu tot cu comanda, nu merge separat luat. sorin@spit-ct.ro 0721463444 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 uite aici sorin anunt piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 uite aici sorin anunt piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 uite aici sorine http://www.pro-bike.ro/forums/topic/80440-...ese-gsxr-k4-k5/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 L-am sunat pe baiat dar nu mai are comenzile. Pana la sf verii trebuie sa apara piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 acum incerc si eu sa gasesc o aripa fata si un undertail pt k5-ul meu daca reusesc prin bucale... daca nu iar apelez la ebay. stie cineva vreo aripa fata sau un undertail la preturi omenesti de vanzare??? aripa fata se potriveste si de la k6-k7 600/750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 scuze pt posturi repetate IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 cine ? blonda ? Mesaj completat dupa cat ma batut vantul pe 1 mai si ploaia de ieri ar trebui minim 2 blonde, cu tatele mari:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ONU22 Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 Salut, are cineva idee de unde pot cumpara o sa spate pt un GSX-R 600 K5? Nu ma intereseaza in ce stare e. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ONU22 Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 Salut, are cineva idee de unde pot cumpara o sa spate pt un GSX-R 600 K5? Nu ma intereseaza in ce stare e. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 acum incerc si eu sa gasesc o aripa fata si un undertail pt k5-ul meu daca reusesc prin bucale... daca nu iar apelez la ebay. stie cineva vreo aripa fata sau un undertail la preturi omenesti de vanzare??? aripa fata se potriveste si de la k6-k7 600/750 Lol cat imi plac astea cu preturi omenesti la piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 @ alex 1000rr & ONU22 si pentru cine mai are nevoie de piese Am avut si eu nevoie de piese, anul trecut si dupa ce am intrebat pe la mai multi cu anunturi de pe forum am ajuns la Speedmotor Ceilalti nu au avut. Nu ne cunoastem, nu suntem rude, primul contact a fost cand am intrebat pe mail de piese, asa cum i-am intrebat pe toti ceilalti, apoi am vorbit si la telefon. Baiatul a fost foarte serios si il recomand cu caldura. Livrarea nu a fost de pe azi pe maine (am inteles ca le comanda si el de afara fie de la dezmembrari fie noi), cu plata ramburs. Si mie mi-a trebuit undertail si, ca idee de pret, second-hand, a fost 50 de euro. Cel mai bine intrebati, ca o intrebare nu costa si nici nu strica. Gasiti toate datele de contact pe: http://www.speedmotor.ro/ "Succesuri" Mesaj completat Aripa fata era 80 de euro sh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 nu mai am nevoie... mi-am comandat rezervor+undertail+aripa fata de pe ebay toate cu tot cu shipping m-au dus 170$. asta da pret omenesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 cum vad si io posturile ? greu nene cu interfata asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate