Sari la conținut

Detinatori de Suzuki GSX-R

crazy_frog
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

are cineva pe acasa una din prinderile din poza care sa meraga la un k5 1000??? sau o maneta intreaga? ca am reusit sa rup plasticul ala care tine turul si returul cablului de acceleratie. daca aveti ziceti ce bani vreti pe ele . am nevoie cat mai urgent. ms mult

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

are cineva pe acasa una din prinderile din poza care sa meraga la un k5 1000??? sau o maneta intreaga? ca am reusit sa rup plasticul ala care tine turul si returul cablului de acceleratie. daca aveti ziceti ce bani vreti pe ele . am nevoie cat mai urgent. ms mult
Hahaha! Exact asta am patit si eu cand am schimbat mansoanele. :blbl:

Norocul meu a fost ca amicul meu cu 954 si-a pus acceleratie rapida si l-am luat de la el. Are o alta cursa, dar pana imi gasesc unul merge asa. :P

Editat de Stau-De-6
Link spre comentariu

geo ms mult de tot raman dator.. dar am facut rost. iti dai seama ca nu puteam sa pierd ziua de azi pe amkart :blbl:. ca de maine vad ca vine vremea rea:))

Link spre comentariu

Am nevoie de butonul de avarie pentru al meu. Se potriveste de pe Suzuki GSXR 600/750 04-05 sau GSXR 1000 05-06. Daca nu e disponibil doar butonul, cumpar toata comanda stanga. Pe microfise vad ca apare cu tot cu comanda, nu merge separat luat.

sorin@spit-ct.ro 0721463444

Link spre comentariu

acum incerc si eu sa gasesc o aripa fata si un undertail pt k5-ul meu daca reusesc prin bucale... daca nu iar apelez la ebay. stie cineva vreo aripa fata sau un undertail la preturi omenesti de vanzare??? aripa fata se potriveste si de la k6-k7 600/750

Link spre comentariu

scuze pt posturi repetate

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here

..

Link spre comentariu

acum incerc si eu sa gasesc o aripa fata si un undertail pt k5-ul meu daca reusesc prin bucale... daca nu iar apelez la ebay. stie cineva vreo aripa fata sau un undertail la preturi omenesti de vanzare??? aripa fata se potriveste si de la k6-k7 600/750

Lol cat imi plac astea cu preturi omenesti la piese.

Link spre comentariu

@ alex 1000rr & ONU22 si pentru cine mai are nevoie de piese

Am avut si eu nevoie de piese, anul trecut si dupa ce am intrebat pe la mai multi cu anunturi de pe forum am ajuns la Speedmotor

Ceilalti nu au avut.

Nu ne cunoastem, nu suntem rude, primul contact a fost cand am intrebat pe mail de piese, asa cum i-am intrebat pe toti ceilalti, apoi am vorbit si la telefon. Baiatul a fost foarte serios si il recomand cu caldura. Livrarea nu a fost de pe azi pe maine (am inteles ca le comanda si el de afara fie de la dezmembrari fie noi), cu plata ramburs.

Si mie mi-a trebuit undertail si, ca idee de pret, second-hand, a fost 50 de euro.

Cel mai bine intrebati, ca o intrebare nu costa si nici nu strica.

Gasiti toate datele de contact pe:

http://www.speedmotor.ro/

"Succesuri"

Mesaj completat

Aripa fata era 80 de euro sh

Link spre comentariu

nu mai am nevoie... mi-am comandat rezervor+undertail+aripa fata de pe ebay toate cu tot cu shipping m-au dus 170$. asta da pret omenesc :huh:

Link spre comentariu