Rufus2q Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 PROBLEMA mobra.Salut la toata lumea! Detin un gsxr k2 si in ultima vreme ( cam max 1 luna) ma confrunt cu o problema la mobra mea. In timpul mersului la o viteza mica (undeva pe la 50-60 km/h) cand trag ambreiajul(acu depinde de caz:ba apas frana si trag maneta ambreiaj sau invers) iar apoi apas/trag frana ptr a opri in coloana sau la semafor motorul se opreste inexplicabil ( rar folosesc frana de motor ptr ca nu prea e indicat in bucurestiu nostru "frumos" circulat). Tot ce mi a trecut prin cap e sa i maresc relantiul foarte putin( era pe la 1000 de ture pe liber iar acu l am marit undeva pe la 1200-1300 rot/min) dar aceeasi problema...motorul oprit in timpul mersului! Acu ma mai gandesc la o chestie : sa fie oare de vina benzina iar pompa sa nu si mai faca bine treaba ? ...in ultimul timp am bagat doar de la Agip! A si inca o chestie ... pe un "asfalt" denivelat motorul da tendinta ca se ineaca si simt o mica smucitura ( stiti voi expresia aia daca pot sa i zic asa: " gal gal ")! Va multumesc ptr timpul acordat celor care mi dau un sfat/idee in rezolvarea acestei probleme!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 PROBLEMA mobra.Salut la toata lumea! Detin un gsxr k2 si in ultima vreme ( cam max 1 luna) ma confrunt cu o problema la mobra mea. In timpul mersului la o viteza mica (undeva pe la 50-60 km/h) cand trag ambreiajul(acu depinde de caz:ba apas frana si trag maneta ambreiaj sau invers) iar apoi apas/trag frana ptr a opri in coloana sau la semafor motorul se opreste inexplicabil ( rar folosesc frana de motor ptr ca nu prea e indicat in bucurestiu nostru "frumos" circulat). Tot ce mi a trecut prin cap e sa i maresc relantiul foarte putin( era pe la 1000 de ture pe liber iar acu l am marit undeva pe la 1200-1300 rot/min) dar aceeasi problema...motorul oprit in timpul mersului! Acu ma mai gandesc la o chestie : sa fie oare de vina benzina iar pompa sa nu si mai faca bine treaba ? ...in ultimul timp am bagat doar de la Agip! A si inca o chestie ... pe un "asfalt" denivelat motorul da tendinta ca se ineaca si simt o mica smucitura ( stiti voi expresia aia daca pot sa i zic asa: " gal gal ")! Va multumesc ptr timpul acordat celor care mi dau un sfat/idee in rezolvarea acestei probleme!! Conexiuni electrice ,mufele de sub carena dreapta,injectie verificata gresata,filtru aer curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus2q Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Conexiuni electrice ,mufele de sub carena dreapta,injectie verificata gresata,filtru aer curat. Ok..am sa fac asta maine! app injectia cum o verific...la service ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 Iar la mers afara la ce turatie e bine sa o tii ?Mersi frumos man asta e subiect de scandal. la cam toate modelele de SS cred ca cel mai bine e sa incerci sa-l tii la viteza legala<daca reusesti>decat sa-ti faci grijii de turatia ideala. de multe ori merg la 60km/h in tr6, iar pe autostrada merg de multe ori cursiv cu -00 daca deabia ai luat-o cel mai bine fai o revizie si o verificare completa<indiferent de ce ti-a spus vanzatorul>dupa care apucate si fa km fara griji?<doar asa capeti si experienta si iti vei cunoaste si mai bine motorul> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 (editat) man asta e subiect de scandal. la cam toate modelele de SS cred ca cel mai bine e sa incerci sa-l tii la viteza legala<daca reusesti>decat sa-ti faci grijii de turatia ideala. de multe ori merg la 60km/h in tr6, iar pe autostrada merg de multe ori cursiv cu -00 daca deabia ai luat-o cel mai bine fai o revizie si o verificare completa<indiferent de ce ti-a spus vanzatorul>dupa care apucate si fa km fara griji?<doar asa capeti si experienta si iti vei cunoaste si mai bine motorul> Ok mersi , am facut decat 220 de km cu ea si doar in Bucuresti. Planuiam sa ies si in afara si deaia eram curios cu turatia. Editat Iulie 17, 2011 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Ene Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-vand+amortizor+ghidon+stock+de+suzuki+gsxr+600+2001-2003+in+stare+buna+si+alte++-137170.html MULTUMESC pt informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Ok mersi , am facut decat 220 de km cu ea si doar in Bucuresti. Planuiam sa ies si in afara si deaia eram curios cu turatia. Ce ai vrut sa spui tu se scrie corect in doua feluri: "Ok, merci, am facut doar 220 km cu ea..." sau "Ok, merci, nu am facut decat 220 km cu ea..." Observa, te rog, ca "decat" in acest context se foloseste intotdeauna cu negatie, ca asa e frumos. In felul asta sper ca ai invatat doua lucruri: 1) ca, avand in vedere motocicleta pe care o ai (de viteza, nu chopper), intrebarea relevanta este "ce viteza", nu "ce turatie"; si 2). cum sa scrii corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 din cauza astora ca tine incep sa intru din ce in ce mai rar pe aici. ai mai facut un post, bravo<dar tot pe langa subiect> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 (editat) In felul asta sper ca ai invatat doua lucruri: 1) ca, avand in vedere motocicleta pe care o ai (de viteza, nu chopper), intrebarea relevanta este "ce viteza", nu "ce turatie"; ... hai ca asta-i super tare...... kelule eu zic sa mai intri...ca "ne mai radem".. Editat Iulie 18, 2011 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 stimati colegi ... vand sau dezmembrez gsx-r-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 (editat) din cauza astora ca tine incep sa intru din ce in ce mai rar pe aici. ai mai facut un post, bravo<dar tot pe langa subiect> Nu cred ca ne cunoastem, asa ca observatiile tale sunt gratuite. Sa inteleg ca a ajuns sa fie "fita" sa scrii corect in limba romana? Cum se face ca aia mai batraiori stiu sa scrie si sa vorbeasca corect - in orice situatie, pe forum sau la piata - iar astia de astazi se declara vexati cand cineva scrie o chestie de bun simt? Am si eu nevoie de o informatie, k5-ul de 1000 exista din fabrica si cu coloritul Alstare Corona? e o editie speciala? Danke Din ce stiu eu, modelul Alstare a aparut doar pe mobrele de 600 si numai in anul 2003, la fel cum Movistar Telefonica nu a fost facut decat pentru 600-le din 2002. Editat Iulie 18, 2011 de droom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 (editat) Nu cred ca ne cunoastem, asa ca observatiile tale sunt gratuite. Sa inteleg ca a ajuns sa fie "fita" sa scrii corect in limba romana? Cum se face ca aia mai batraiori stiu sa scrie si sa vorbeasca corect - in orice situatie, pe forum sau la piata - iar astia de astazi se declara vexati cand cineva scrie o chestie de bun simt? Din ce stiu eu, modelul Alstare a aparut doar pe mobrele de 600 si numai in anul 2003, la fel cum Movistar Telefonica nu a fost facut decat pentru 600-le din 2002. Multumesc pt info Kelu cam are dreptate,nu consider necesar sa stam sa cautam erori de exprimare si greseli gramaticale. In restu toate cele bune Editat Iulie 18, 2011 de saian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 droom fratiorul meu cu suzuki... eu te vad putin nebun fratioare.. pe bune, ai facut o obsesie din limba romana si ai pretentia ca toti analfabetii ca mine sa scrie corect, ce dreacu ne facem daca toti suntem destepti si perfecti, spre ex cine te stia pe tine drept mare observator daca userul ala nu "gresea", macar baga si tu un multumesc, eu te inteleg ca pui placa.. ca este normal sa scrii corect, dar nu uita ca traim intr-o lume dementa rau de tot, mai de graba te bagi observator la chestii legate de moralitate.. si sa nu intelegi gresit postul meu. si intelege pe toata lumea ca nu toti am facut o pasiune din limba romana !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 pana la urma ce te-ai hotarat ? vreau sa imi iau si eu pentru k2 nu m-am hotarat la acelea, o sa caut crash-uri dintr-o singura bucata, ele isi fac bine datoria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 te astept cu un review dupa ce ai facut investitia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 droom fratiorul meu cu suzuki... eu te vad putin nebun fratioare.. pe bune, ai facut o obsesie din limba romana si ai pretentia ca toti analfabetii ca mine sa scrie corect, ce dreacu ne facem daca toti suntem destepti si perfecti, spre ex cine te stia pe tine drept mare observator daca userul ala nu "gresea", macar baga si tu un multumesc, eu te inteleg ca pui placa.. ca este normal sa scrii corect, dar nu uita ca traim intr-o lume dementa rau de tot, mai de graba te bagi observator la chestii legate de moralitate.. si sa nu intelegi gresit postul meu. si intelege pe toata lumea ca nu toti am facut o pasiune din limba romana !!! Hai ca bag multumescul repejor, desi nu aveam nici o intentie sa ma afirm. Am trecut de varsta aia. La moralitate nu ma bag, las pe altii cu expertiza sa se exprime. Pasiune pentru scris nu am facut, ma uit insa in jur si vad ca tot ce ar trebui sa fie normal nu mai e, de la scris la mersul pe strada, reactiile normale au disparut sau s-au atrofiat. Eaxt ca media de la bac. Sper ca intelegi si tu. In rest toate bune, am trecut de curand de pe Honda pe Suzuki , stiu ca nu merit o medalie pentru asta, dar, de cand mi-am luat Suzi, parca ma simt premiat in fiecare zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabaRab Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Sper ca stelele sa imi surada si destinul sa imi fie favorabil. Astazi ar trebui sa vina noua motoreta: GSX-R 750 K5. Voi reveni cu poze, ca doar trebuie sa ma laud cu ea corespunzator, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 asteptam pozele cat si impresiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Daca are cineva cazatoare si pune pe forum o schita de executie, am posibilitatea sa execut aceste repere la preturi competitive fata de ce exista pe piata ca pentru prietenii mei "suzukari". Atasati schita si in max 1 zi calculez si pretul pentru 1 set. Are cineva idee unde gasesc suruburi M10, lungime 120-130mm, pas filet 1,25 ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Hai ca bag multumescul repejor, desi nu aveam nici o intentie sa ma afirm. Am trecut de varsta aia. La moralitate nu ma bag, las pe altii cu expertiza sa se exprime. Pasiune pentru scris nu am facut, ma uit insa in jur si vad ca tot ce ar trebui sa fie normal nu mai e, de la scris la mersul pe strada, reactiile normale au disparut sau s-au atrofiat. Eaxt ca media de la bac. Sper ca intelegi si tu. In rest toate bune, am trecut de curand de pe Honda pe Suzuki , stiu ca nu merit o medalie pentru asta, dar, de cand mi-am luat Suzi, parca ma simt premiat in fiecare zi. Suzuki este baza !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Daca are cineva cazatoare si pune pe forum o schita de executie, am posibilitatea sa execut aceste repere la preturi competitive fata de ce exista pe piata ca pentru prietenii mei "suzukari". Atasati schita si in max 1 zi calculez si pretul pentru 1 set. Are cineva idee unde gasesc suruburi M10, lungime 120-130mm, pas filet 1,25 ???? Hornbarch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabaRab Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Sper ca stelele sa imi surada si destinul sa imi fie favorabil. Astazi ar trebui sa vina noua motoreta: GSX-R 750 K5. Voi reveni cu poze, ca doar trebuie sa ma laud cu ea corespunzator, nu? Nu mi-au suras stelele... probabil ca era ziua cand ma uitam la cer... Nu e bai... nu se moare din asta... doar daca bagi unghia in gat mult prea adanc... Vine si ea intr-un final... (spun ea, pentru ca ar fi cam gay sa zic "ma sui pe Gigi si plec la munte" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 (editat) Hornbarch Nu au decat cu pas normal de 1,5. Alte idei ? Editat Iulie 19, 2011 de c3h2o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 (editat) Nu mi-au suras stelele... probabil ca era ziua cand ma uitam la cer... Nu e bai... nu se moare din asta... doar daca bagi unghia in gat mult prea adanc... Vine si ea intr-un final... (spun ea, pentru ca ar fi cam gay sa zic "ma sui pe Gigi si plec la munte" ) Hai sa-ti surada si sa-ti ajunga cat mai curand. Eu m-am indragostit rau de mobra asta de cand o am, adica din 2005. Mai usoara decat mia, semnificativ mai puternica si mai nervoasa decat 600 ... dupa parerea mea un compromis perfect.... si frumooasa foc. Am repus-o si eu in functiune pe a mea, am schimbat furtunele, maneta si lichidul de frana, lantul, uleiul si antigelul asa ca maine o duc la plimbare pe Transalpina si ne intoarcem pe Transfagarasan. Mai am de curatat filtrul de aer, ceva retusuri de facut si cateva piese de asteptat, ca sa arate altfel, dar mai pot astepta o saptamana doua. Dupa aia pun si poze. Am un capac monopost, rosu, de GSXR 600/750 K5 si un suport de bagaje de la Renntec, pentru GSXR 750 K7, cu grab rail: http://www.renntec.co.uk/REN72961 Teoretic este destinat pentru un soft luggage de dimensiuni relativ reduse + grab rail pentru pasager, dar la nevoie si cu un pic de imaginatie .... https://picasaweb.google.com/dudus.dumitrescu/PeAcoperisurileEuropei#5507966850652197410 Daca intereseaza pe cineva astept un PM sa ne intelegem cumva. Editat Iulie 19, 2011 de Dudus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Plecare pe TransAlpin Simbata 23.07.2011 din Bucuresti Cine este interesat astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate