b86dtm Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 super tare! o sa vin si eu la voi la primavara cu jentile de pe auto sa le tragi o fata ca au oxidat. cat ma costa treaba? Ieftin de tot,vorbim la primavara in perioada asta nu mai primesc lucrari pentru ca este nebunie mare..toti au jantele de vara la reparat/reconditionat imi lucreaza baietii 10 ore pe zi si tot nu fac fata. TNG am fost sa masor discurile si au 4,8mm masurate cu micrometrul...mai merg vara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 Super! Felicitari pentru lucrare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 Ieftin de tot,vorbim la primavara in perioada asta nu mai primesc lucrari pentru ca este nebunie mare..toti au jantele de vara la reparat/reconditionat imi lucreaza baietii 10 ore pe zi si tot nu fac fata. TNG am fost sa masor discurile si au 4,8mm masurate cu micrometrul...mai merg vara asta. nenea,nu ma ajuti si pe mine cu janta fata(indreptat)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 nenea,nu ma ajuti si pe mine cu janta fata(indreptat)? Nu te pot ajuta,jantele moto le pot prinde doar pe masina de roluit la cald si se distruge vopseaua in momentul indreptarii.Cauta prin vulcanizari poate gasesti pe cineva care indrepta jante moto la rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 Am inteles.Pe unde am intrebatde roluit jante moto mi-au spus ca nu se baga la asa ceva,doar jante auto intreptau cat te-au costat garniturile de la pistonase,ca as vrea sa le schimb si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Daca vrei sa indrepti janta, fa-o numai la cald!!! Eu lucrez cu cei de la 23 august de 20 ani si n-am avut niciodata probleme. Ulterior o revopsesti si aia e. Te duce cu totul max 100euro... Merita cu tot cu echilibrat si ce mai trebe. Daca vrei sa indrepti janta, fa-o numai la cald!!! Eu lucrez cu cei de la 23 august de 20 ani si n-am avut niciodata probleme. Ulterior o revopsesti si aia e. Te duce cu totul max 100euro... Merita cu tot cu echilibrat si ce mai trebe. Daca vrei sa indrepti janta, fa-o numai la cald!!! Eu lucrez cu cei de la 23 august de 20 ani si n-am avut niciodata probleme. Ulterior o revopsesti si aia e. Te duce cu totul max 100euro... Merita cu tot cu echilibrat si ce mai trebe. Daca vrei sa indrepti janta, fa-o numai la cald!!! Eu lucrez cu cei de la 23 august de 20 ani si n-am avut niciodata probleme. Ulterior o revopsesti si aia e. Te duce cu totul max 100euro... Merita cu tot cu echilibrat si ce mai trebe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Ieftin de tot,vorbim la primavara in perioada asta nu mai primesc lucrari pentru ca este nebunie mare..toti au jantele de vara la reparat/reconditionat imi lucreaza baietii 10 ore pe zi si tot nu fac fata. TNG am fost sa masor discurile si au 4,8mm masurate cu micrometrul...mai merg vara asta. K , e bine ,asa la mine este invers, le vreau pe cele de iarna!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Daca vrei sa indrepti janta, fa-o numai la cald!!! Eu lucrez cu cei de la 23 august de 20 ani si n-am avut niciodata probleme. Ulterior o revopsesti si aia e. Orice meserias care a lucrat cu aluminiu stie ca se indreapta numai la cald pentru a evita microfisurile care apar in structura.In atelierul meu au fost indreptate peste 1000 de jante fara sa se fisureze nici macar una,in schimb au venit o gramada sa le sudam jantele care au fost fisurate in urma indreptarii la rece, la autosoft si alte vulcanizari.Am si eu masina de indreptat la rece care are comparator,la care se fac micile retusuri dupa ce au fost indreptate la cald in prealabil. Dar mi se pare enorm pretul de 100 euro pentru repararea uni jante,noi luam 100 euro pentru un set intreg de jante auto,in unele cazuri si mai putin,indreptat,grund anticoroziv,vopsit,lac+intaritor...este prima data cand aud de pretul ala practicat de cineva. Uite cateva poze in care se vede gradul de incalzire a jantei in functie de cat de indoita a fost,doua din jante au fost fisurate in momentul in care masina a lovit groapa prin care a trecut..jantele fiind pe 20inch si o masina de peste 2 tone.Dupa indreptarea la cald se face sudura,pe urma micile retusuri pe masina de indreptat la rece si pe urma celelalte operatiuni. Scriu posturile doar in scop stiintific sa inteleaga si cei care nu se pricep cum se lucreaza cu aluminiul nu imi fac reclama de nici un fel deoarece nu am nevoie si nici nu primesc lucrari decat de la anumite persoane de care ma pot lovi si eu la un momentdat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Foarte foarte bun pretul. Incredibil de bun as spune. Daca detii toata respectiva tehnologie atunci inteleg pretul. Eu nu indrept jante ci le duc la indreptat, la sablat, si execut vopsitoria, montajul si echilibratul. Daca sustii respectivul pret (si imi poti da un PM cu nr de contact) atunci imi mut respectivul departament la tine. Suna fenomenal de bine. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Nu te pot ajuta,jantele moto le pot prinde doar pe masina de roluit la cald si se distruge vopseaua in momentul indreptarii.Cauta prin vulcanizari poate gasesti pe cineva care indrepta jante moto la rece. Ideea e ca trebuie sa vopsesc si janta la baza,asa ca nu e mare bai Pana in aprilie nu o sa scot mobra din casa lu bunica-mea,dar cred ca o sa te caut dupa ce aduc mobra in bucale Cat au costat garniturile de la pistonasele etrierilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Salutare tuturor! Sunt proaspat detinator de GSX-R600 si am cateva intrebari: 1. ce ulei folositi? 2. ce benzina merita sa bag si de la ce furnizor? 3. de unde achizitionati accesorii pentru motor? Daca aveti si alte recomandari, sfaturi le primesc cu placere Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 Salutare tuturor! Sunt proaspat detinator de GSX-R600 si am cateva intrebari: 1. ce ulei folositi? 2. ce benzina merita sa bag si de la ce furnizor? 3. de unde achizitionati accesorii pentru motor? Daca aveti si alte recomandari, sfaturi le primesc cu placere Multumesc! 1- 10w40 sau 10w 50<daca are mai multi km si mergi f mult in oras> 2-musai benzina fara apa sau alti solventi<depinde de raza de actiune unde stai care peco sunt bune care nu<toate firmele fac manevre>> 3-cel mai avantajoase sun cele luate de pe net<ca bani si iti vin direct acasa> apropo ce an e motorul tau<f important> si cati km are in bord? oricum s-o stapanesti sanatos si multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 E din 1999, are momentan 25160 km. Multumesc de sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 Uite ce face pasiunea din om !! de doua zile ma chinui sa personalizez bicicleta !! Urmeaza curatenia !! Acum am doua gsxr !!! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 E din 1999, are momentan 25160 km. Multumesc de sfaturi! pai la 25 de mii e ca noua , inseamna ca nu sa prea sa dat nimeni cu ea , probabil a fost a unei babe care o folosea sa mearga cu ea doar la farmacie dupa medicamente . Uite ce face pasiunea din om !! de doua zile ma chinui sa personalizez bicicleta !! Urmeaza curatenia !! Acum am doua gsxr !!! ... nu te supara ca te intreb :de cat e motorul pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 pai la 25 de mii e ca noua , inseamna ca nu sa prea sa dat nimeni cu ea , probabil a fost a unei babe care o folosea sa mearga cu ea doar la farmacie dupa medicamente . De fapt a fost chiar a unui mecanic ( auto ) care nu a folosit-o decat in oras sa mearga de acasa pana la lucru ( asta doar vara, cand si cand ) ... nu a fost la intruniri, nici nu cred ca a vazut alt asfalt decat cel din Alba motorul asta, din 2009 pana acum ... dar se rezolva Intr-adevar motorul e impecabil d.p.d.v mecanic si asta ma bucura foarte tare Hai cu vara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 asteptam poze cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 Revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 salut,aveti idee de unde pot cumpara tank pad cu suzuki la un pret omenesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 salut,aveti idee de unde pot cumpara tank pad cu suzuki la un pret omenesc? Nu stiu, mai cauta si tu ... Vezi si aici poate iti place ceva: Tank pad-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 salut,aveti idee de unde pot cumpara tank pad cu suzuki la un pret omenesc? Multumesc mult pentru ajutor,acum astept sa-mi raspunda la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 (editat) Bai theo pai a mea este din 2008 si are 25 mii km si merg normal ..peste 6 ani are sigur 80000 km si daca o pun la 5000km nu se prinde nimeni ca arata tipla, adica nu cred niciodata in viata asta ca o motocicleta din 99 are 25 de miute, sunt dar foarte rare.. mai ales la astea care vin de afara.. cifrele alea din bord care indica asa zisul numar de km al motorului este o mare minciuna.. foarte rar este real, este exact ca una care cica a venit fatamare din Japonia.. !! Cine nu a vazut motocicleta noua nouta in magazin nu poate sa spuna ca are km reali .. niciodata !! EU am vazut-o nou nouta, mirosea a plastic cand se incalzea !! Cat despre bianchi gsx R are un magar putere (adica eu) !! Mai am una cu care ma dau zilnic.. bianchi o tin in casa ca pe un bibelou !! am uitat sa spun ca nu exista vitezana cu 120000 km in bord sau 90000km toate au pana in 30000 chiar daca sunt din 1988..(foarte foarte mare minciuna) UNDE SUNT ALEA CU 70- 60 90 DE MII KM CA AR TREBUII SA EXISTE PE PIATA ? .. Cum dracu au motociclete de 15 ani cate 35 mii km cand unii fac pe vara si 15 -20000 km. mai ales strainii !! Sunt vitezane aduse de afara tipla, vopsea originala.. care au peste 100000 de km lejer .. stie toata lumea despre ce vorbesc !! Editat Ianuarie 22, 2012 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Sa ai parte de ea si multi kilometrii! Acuma na .. ce sa zic ... nu bag mana in foc ca sunt reali, la cate metode sunt de a da inapoi kilometrajul, sau schimbat bordul complet sau cate si mai cate ... Intr-adevar "Sunt vitezane aduse de afara tipla, vopsea originala.. care au peste 100000 de km lejer .." (si care pe bord au 25-35mii km ) eu ma bucur ca nu sunt suruburile tocite, motorul nu zornaie, se vede ca a fost intretinuta ( nu exclud ca au fost schimbate anumite piese dar na .. oricum le schimbam eu ) iar din punct de vedere mecanic totul e ok. Estetic iar e ok desii nu exclud ipoteza schimbarii carenelor ( care sunt originale cu vopseaua originala ); -rezervorul de asemenea are vopseaua originala. Nu stiu ce sa mai zic ... eu ma bucur ca e in starea asta si ca nu am prea multi bani de bagat in el . Hai cu vara !!! Multumesc mult pentru ajutor,acum astept sa-mi raspunda la telefon. Tank pad De curiozitate zi-ne si noua la cat ti-a lasat pretul si daca ai gasit model pentru Suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Asta cam asa este ,dar de exemplu eu sezonul trecut am facut decat 1000 de km. Teoretic daca mi-as lua una nouo si raman cu acelasi stil de mers peste 10 ani o sa am 10k si daca as vrea sa o vand nimeni nu m-ar crede. PS: A mea e din 2000 si are 27k. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Eu anul trecut am facut cu una din motorete 4000 km,am vandut-o la jumatatea sezonului si a mai facut si noul proprietar aproape 6000..=10.000km intr-un singur sezon.Nici eu nu cred in km afisati la cumpararea unei motociclete...dar este placut cand o cumperi si vezi ca are in bord 14000km "reali" Cu o alta mobra am facut intr-o singura zi 1080km,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate