mandibula Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 un link de unde pot descarca manualul pt K2 600cc stie careva ??? shi daca poate cineva sa-mi dea o schita cu dimensiuni pt crash-uri, ca sa mi le pot face la un strung ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rramses Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 (editat) un link de unde pot descarca manualul pt K2 600cc stie careva ??? shi daca poate cineva sa-mi dea o schita cu dimensiuni pt crash-uri, ca sa mi le pot face la un strung ??? daca bagi pe google sigur gasesti... eu unul mi-am gasit pt a mea dar a mea e din 98 Editat Septembrie 27, 2007 de rramses Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 un link de unde pot descarca manualul pt K2 600cc stie careva ??? shi daca poate cineva sa-mi dea o schita cu dimensiuni pt crash-uri, ca sa mi le pot face la un strung ??? ia la tata ! Tanga Moteurs - Manuale de Reparatie si Service --- Mesaj completat în 27 Sep 2007 20:42 ------------- desfa si tu baia de ulei . pariu ca ai pilitura de cupru in ea ? de la ce ? ia ghici ce piesa din motor contine cupru ? cuzinetii . bingo .. motor capsat. ALTU' ! ARE CINEVA MANUAL PT K4-K5 de sase sute cmc cubi ? Ai incercat si aici? Tanga Moteurs - Manuale de Reparatie si Service la rubrica Service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Scuze ca ma bag in grupul vostru dar am si eu o intrebare pentru posesorii de GSXR 750. Eu am Brutale. Asta cica care motor de GSXR 750 putin modificat. Intrebarea e cat va consuma voua motocicleta in oras ca mie imi ia 13-14 si baietii de la service spun ca asa e normal dar mie nu mi se pare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Scuze ca ma bag in grupul vostru dar am si eu o intrebare pentru posesorii de GSXR 750. Eu am Brutale. Asta cica care motor de GSXR 750 putin modificat. Intrebarea e cat va consuma voua motocicleta in oras ca mie imi ia 13-14 si baietii de la service spun ca asa e normal dar mie nu mi se pare. Hohohooooo dar papa nu gluma. Nu poate fi normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Scuze ca ma bag in grupul vostru dar am si eu o intrebare pentru posesorii de GSXR 750. Eu am Brutale. Asta cica care motor de GSXR 750 putin modificat. Intrebarea e cat va consuma voua motocicleta in oras ca mie imi ia 13-14 si baietii de la service spun ca asa e normal dar mie nu mi se pare. Mai mult de 10% un Gixxer de 750 nu ar trebui sa iti ia in oras, oricat de tare ai da in ea... cat de turat mergi, nu cumva stai in rand la semafor de iti ia atata ? Se pare ca asa consuma modelul asta... Ia uite ce zic oamenii pe afara: "The raised issue on the Brutale is caused by excessive fuel consumption due to a very poor mapping of the motormanagement. I heard rumours that MV is aware if this problem and will send out a new chip. I know several dealers who were able to solve the problem by replacing the chips by an own mapping. The Brutale should consume the same as a F4 this means 6 to 7 liters per 100 km. The Brutale is well known for its fuel consumtion. The unburnt Gas sprays all over the rear end of the bike. On my Brutale a Dynojet Powercommander III is fitted, without excessive Tuning on the Map. Just reducing the fuel consumption. It's working like before, but consuming a 3L/100kms less. Now it's running with 8L/100kms." Pentru alte detalii ia si cauta topicurile cu Brutale de aici: http://www.greenspun.com/bboard/q-and-a.tc...ic=MV+Agusta+F4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 OK, merci de lamuriri. Deci electronica asta... bat-o vina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rramses Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 http://www.repairmanualclub.com/index.php?cid=9 aici gasiti manuale de reparatii... trebuie doar sa va inscrieti! ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 merci. am descarcat manualu. am nevoie de un sfat vreau sa schimb uleiul fostul proprietar mi-a recomandat 5W-40 vreau sa-i pun un motul sau un castrol 10W-40, pe care ei il recomanda pt acest tip de motor. sfaturi ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 merci. am descarcat manualu. am nevoie de un sfat vreau sa schimb uleiul fostul proprietar mi-a recomandat 5W-40 vreau sa-i pun un motul sau un castrol 10W-40, pe care ei il recomanda pt acest tip de motor. sfaturi ???? Castrol Superbike 10W50 sau Motul 300V 15W50 ! Eu folosesc Motul ! Mai sunt si altele, insa daca tragi de ea astea doua sunt bune-bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rramses Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 merci. am descarcat manualu. am nevoie de un sfat vreau sa schimb uleiul fostul proprietar mi-a recomandat 5W-40 vreau sa-i pun un motul sau un castrol 10W-40, pe care ei il recomanda pt acest tip de motor. sfaturi ???? si eu merg tot pe motul 5100 ester 10w40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata MCMLXXXVII Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 urmeaza sa ii fac schimbul de ulei motorului meu si daca fabricantul zice 10W-40... atunci din asta ii pun (motul, uleiul oficial Suzuki). Recomand urmarirea specificatiilor tehnice. Probabil ca se bazeaza ei pe ceva cand spun ca asta e vascozitatea optima. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 (editat) Am nevoie de un sfat profesionist in urmatoarea problema.Astazi,mi-a scapat motoreta pe partea dreapta cu viteza mica pe linia de tramvai.Urmarile nu sunt grave,carena dreapta zgariata.Acum,nu stiu ce sa fac,sa o vopsesc,si sa fac rost de autocolant?Imi este teama ca nu v-a iesi ca originalul,iar potentialul client,sa creada ca a fost tavalita rau,sau carena rupta.In primavara vreau sa o vand...si nu stiu ce sa fac.Pun aici o poza,sa va dati cu parerea! Editat Octombrie 9, 2007 de classalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Daca chiar te deranjeaza poti s-o faci si ai pozele ca dovada ca n-a fost facuta praf. Asta in cazul in care se va observa ca a fost vopsita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 (editat) daca o vopsesti, sa-mi trimiti shi mie vreo 200g de vopsea alba sa vopsesc gentile.... io am cumparat motoru zgariat, cam cum e al tau acum.... nu m-a deranjat, pt ca am vazut ca nu a fost tavalit rau. probabil ca o sa-l tavalesc si eu, deci nu o sa-l vopsesc deocamdata. o mana buna cred ca o sa-ti ia vreo 100 euro cu vopsea cu tot, si autocolantele originale cam tot atata cred ca te costa. as vrea sa-mi pun niste crash-uri... am intrebat daca poate sa-mi dea cineva niste dimensiuni pt "ciuperci" , pt distantiere si pt suruburi, dar n-a raspuns nimeni. sa le cumpar....n-am bani, prefer sa mi le fac la un strung Editat Octombrie 11, 2007 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Da,asa cred ca o sa-l las,mai ales ca nu este grav...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Are cineva o carena frontala de gsxr 600 - 2002 ? Am inteles ca s-ar potrivi si de la 1000/750/600 - 2001/2003 LE : pt @alexutzzz Din pacate da, pentru asta imi trebuie, bine ca nu sa intamplat mai rau .. fiecare ne-o luam macar odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Are cineva o carena frontala de gsxr 600 - 2002 ? Am inteles ca s-ar potrivi si de la 1000/750/600 - 2001/2003 pentru ce iti trebuie ma? cred ca nu la ce ma gandesc eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexc Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Salut, Are cineva schema electrica la un 2002 gsxr 1000 ? Sau un manual de folosire ? --- Mesaj completat în 19 Oct 2007 15:28 -------------Nimeni ? Nimic ? Vreau sa instalez o alarma si nu vreau sa incurc firele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Salut, Are cineva schema electrica la un 2002 gsxr 1000 ? Sau un manual de folosire ? <small>--- Mesaj completat în 19 Oct 2007 15:28 -------------</small><br/>Nimeni ? Nimic ? Vreau sa instalez o alarma si nu vreau sa incurc firele vezi ca sunt puse pe forum , sunt 2 thread-uri! cauta cu atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GhostRider83 Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un sfat? Sunt un proaspat detinator al unui GSX-R 1000 K1....problema mea este la punerea contactului se aude un carait si am si o eroare in bord...din cate am inteles si din cate am vazut, caraitul se aude de la EXUP (asa am inteles ca se cheama - chestia care vine pe galeria de evacuare cu doua sufe actonata de un motoras ), care cred ca e blocat si tot odata cred ca s-a stricat si motorasul. Intrebarea mea este sa il repar sau sa il scot? Din cate am inteles nu este foarte folositor, chiar ar fi mai bine fara el, e folositor doar in turatii mici. Acum parerea mea personala e ca nu e pus degeaba acolo...Va multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Salut! Am si eu un SRAD de 600, din 97 si sunt mai mult decat incantat de el, mai ales de cand l-am dus la "doctor" si i s-au reglat si curatat carburatoarele, trage ca nebunul. As avea nevoie de un capac monopost, astept ofertele voastre pe PM sau mail, scara_211084@yahoo.com. Toate cele bune si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 eu ma despart de suza.. gata . .migrez pe supermoto deci ..care vrea un gsx-r 2005 di sasi suti ...eftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 eu ma despart de suza.. gata . .migrez pe supermoto deci ..care vrea un gsx-r 2005 di sasi suti ...eftin Zi si tu mai multe....pret, kilometri alea,alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Zi si tu mai multe....pret, kilometri alea,alea http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...2005-64204.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate