Kostin Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 @SabinRace, politia nu are ce cauta cu mana pe motoreta nu sunt abilitati sa constate ei asa ceva....nu sunt de la RAR si nu stiu ei cum trebe sa fie un suport de numar. Daca sunt si cu RAR-ul atunci da dar cand mergi in oras strangi piulitele si nu se mai rabateaza. Il rabatezi cand iesi din oras si ai drum bun si nu te poti abtine sa mergi legal. eu il am de 3 ani asa si m-au oprit destui militieni si nu au zis nimic de el...ba din contra mi-au luat talonul pt toba neomologata si era cu cea stok din fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Daca intereseaza pe cineva un combinezon moto. Dimensiunile aproximative sunt trecute pe foto. Eu am 1.70m si 74kg si imi este mareeeee ...... deci pentru cineva cu masuri mai mari .... cred ca indepand cu 1.80 si 90kg. Este marimea L. Este foarte putin purtat, estetic nota 9,9/10. Daca e cineva interesat da-ti un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 motocicleta cu poza aia lucioasa de pe b1k3sh0p mai e valabila ?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 este...atata timp cat anuntul e acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 (editat) @SabinRace, politia nu are ce cauta cu mana pe motoreta nu sunt abilitati sa constate ei asa ceva....nu sunt de la RAR si nu stiu ei cum trebe sa fie un suport de numar. Daca sunt si cu RAR-ul atunci da dar cand mergi in oras strangi piulitele si nu se mai rabateaza. Il rabatezi cand iesi din oras si ai drum bun si nu te poti abtine sa mergi legal. eu il am de 3 ani asa si m-au oprit destui militieni si nu au zis nimic de el...ba din contra mi-au luat talonul pt toba neomologata si era cu cea stok din fabrica. Eu nu opresc cand imi fac semn militienii deoarece nu ii vad,ma uit in jos sa nu dau in gropi si nu am vedere periferica buna...a si numarul este indoit,murdar si se afla sub codita,il vezi doar daca stai culcat pe spate cu capul intre spitele de la roata spate...m m lor de rendĂľrsĂŠgi romani. Editat Martie 7, 2012 de b86dtm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 De o luna ma gandesc sa schimb motorul K3-ului(600) cu unul de K4-k5 care are 5cai in plus.Stiu ca motoarele sunt identice,diferenta o face doar supapele din titan de la 04-05 Intrebarea e,prinderile motorului sunt identice? nu as vrea sa cumpar un motor si sa nu il pot monta pe cadrul motoretei La rar pot sa am probleme cu modificarea in cartea de identitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 motocicleta cu poza aia lucioasa de pe b1k3sh0p mai e valabila ?)) asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 alta Cristi mai HOT!!)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 asta? nop.asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 am si eu o intrebare, a anulat cineva senzorul de inclinare(TOS) la un k1/k3? vreau sa stiu daca trebuie pus vre-un condensator sau pur si simplu doar tai firele si le leg intre ele (sincer sa fiu nici nu am apucat sa ma uit sa vad daca are 3 fire sau 2 (eu tind sa cred ca are doar 2) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 (editat) am si eu o intrebare, a anulat cineva senzorul de inclinare(TOS) la un k1/k3? vreau sa stiu daca trebuie pus vre-un condensator sau pur si simplu doar tai firele si le leg intre ele (sincer sa fiu nici nu am apucat sa ma uit sa vad daca are 3 fire sau 2 (eu tind sa cred ca are doar 2) are 3 fire ,dar de ce vrei sa il anulezi? nu poti taia doar firele ,nu va merge . Editat Martie 8, 2012 de hannspree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 (editat) De o luna ma gandesc sa schimb motorul K3-ului(600) cu unul de K4-k5 care are 5cai in plus.Stiu ca motoarele sunt identice,diferenta o face doar supapele din titan de la 04-05 Intrebarea e,prinderile motorului sunt identice? nu as vrea sa cumpar un motor si sa nu il pot monta pe cadrul motoretei La rar pot sa am probleme cu modificarea in cartea de identitate? nu poti ca nu are acelasi cod de motor. asa mi-au spus si mie cand am schimbat motorul si eu am pus acelasi motor. " Prietene daca nu e acelasi cod poti sa te apuci sa o demontezi" asta a fost ultima replica Editat Martie 8, 2012 de ionut_86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 am si eu o intrebare, a anulat cineva senzorul de inclinare(TOS) la un k1/k3? vreau sa stiu daca trebuie pus vre-un condensator sau pur si simplu doar tai firele si le leg intre ele (sincer sa fiu nici nu am apucat sa ma uit sa vad daca are 3 fire sau 2 (eu tind sa cred ca are doar 2) il poti desface, are 4 suruburi, si blochezi mecanismul din el. in "senzor" e o bila care culiseaza pe un suport din plastic, care in momentul in care motocicleta e inclinata peste un anumit unghi inchide un circuit si opreste motorul. posi sa il blochezi si cu banda izoler. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 (editat) Va multumesc pt parereri si m-am hotarat la cea de-a 2-a varianta... este si un pic dif de restul si este si 90% colorit original (asta ca sa ma impac si pe mine ca nu e inca una intr-o multime si pe posibilul viitor cumparator ca de ce nu e stoc) si inca o treaba... daca pe cineva dintre voi intereseaza un Ford Mondeo 2008 dati-mi de stire . Uitati si anuntul aici. Masina este impecabila din toate punctele de vedere (estetic si motor) Nu are nici o problema ascunsa si este o masina destul de rara pe la noi pe aici. http://www.autovit.ro/ford-mondeo-C23227653.html Editat Martie 8, 2012 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Sau poti pune niste mastic siliconic,iar bila ramane fixa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Stimati Domni, De ieri sunt fericitul posesor al unui K8 de 750. A fost motorul care m-a tinut treaz noaptea cand a iesit in 2008 si in sfarsit am pus mana pe el. In schimb trebuie sa mai muncesc putin la el, as avea nevoie de cateva piese. -suport aluminiu cluster bord (asa cum e indicat in poza) practic asta tine toata fata, inclusiv carena. -informativ ma intereseaza carena fata De asemenea, motocicleta este alb-albastra, de unde as putea face rost de codurile de culoare pt ambele nuante? Va multumesc anticipat pentru sprijin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 (editat) Stimati Domni, De ieri sunt fericitul posesor al unui K8 de 750. A fost motorul care m-a tinut treaz noaptea cand a iesit in 2008 si in sfarsit am pus mana pe el. In schimb trebuie sa mai muncesc putin la el, as avea nevoie de cateva piese. -suport aluminiu cluster bord (asa cum e indicat in poza) practic asta tine toata fata, inclusiv carena. -informativ ma intereseaza carena fata De asemenea, motocicleta este alb-albastra, de unde as putea face rost de codurile de culoare pt ambele nuante? Va multumesc anticipat pentru sprijin. codul pentru alb este YBD(SPLASH WHITE) ,albastru este YKY (PEARL VIGOR BLUE) acum nu stiu cine iti va face vopseaua ,iti recomand o reprezentanta palinal. Editat Martie 8, 2012 de hannspree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Va rog sa imi spuneti si mie pe unde pot sa dau drumul la lichidul de racire din motor? Gsxr 750 K1 In afara de radiator si vasul de expansiune, mai este ceva buson care sa permita curgerea lichidului din blocul motor? Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Stanga motorului,furtunul cel mai jos la pompa de apa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Stanga motorului,furtunul cel mai jos la pompa de apa! Ok, multumesc. Ma gandeam ca poate este ceva surub special care permite scurgerea lichidului din motor (gen buson ulei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Suzuki tau nu are asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/350283952046?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#ht_2211wt_1270 astia va fac ce culori vreti voi..binenteles vb de culorile de fabrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 (editat) Stimati Domni, De ieri sunt fericitul posesor al unui K8 de 750. A fost motorul care m-a tinut treaz noaptea cand a iesit in 2008 si in sfarsit am pus mana pe el. In schimb trebuie sa mai muncesc putin la el, as avea nevoie de cateva piese. -suport aluminiu cluster bord (asa cum e indicat in poza) practic asta tine toata fata, inclusiv carena. -informativ ma intereseaza carena fata De asemenea, motocicleta este alb-albastra, de unde as putea face rost de codurile de culoare pt ambele nuante? Va multumesc anticipat pentru sprijin. salut pretenas .. daca vrei sa umbli cu lipituri adica sa repari "cardul" de bord vezi ca se poate repara de nu se vede nimic la un adevarat meserias care sudeaza in argon cu electrozi speciali facand cateva probe sa vada ce material foloseste nu cu sarma de aluminiu folosita la cablaje.(este un nene la mine in aras super priceput.. te face din aluminiu..si este super decent la preturi.. ce ai tu acolo nu cred ca depaseste 100 lei poate 30-50 habar nu am) Aceias problema am avut eu cand am luat motociceta si am dat pe cadru de bord 160 de euro pentru ca nu aveam bucata lipsa.. daca te poate ajuta cu ceva.. am eu cadrul vechi care este complet pe partea dreapta care tu o ai rupta.. daca ai bucata lipsa si ai unde sa-l sudezi(nu la toti ametiti betivi) sau ceva de genul ma ofer sa ti-l pun la posta gratis .. il tin exact pentru cineva care are nevoie.. sa ma ajute si pe mine Dumnezeu in viata sti tu ... legea compensatiei.. blah blah blah eu in locul tau il sudam decat sa dau 160 si ceva de euro.. dai un semnal daca vrei sa ti-l pun la posta daca ai bucata lipsa din el!! Editat Martie 9, 2012 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 (editat) salutare, ma tot bate un gand sa ma intorc un pic pe vitezane sezonul ce se arata asa ca intreb toti detinatorii de gixere k1,k2,k3 de 600 : -care sunt principalele bube ale acestui model? -cum e intretinerea? -cum se preteaza la consum? numai bine si hai cu primavara ! Editat Martie 10, 2012 de ScoRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 salutare, ma tot bate un gand sa ma intorc un pic pe vitezane sezonul ce se arata asa ca intreb toti detinatorii de gixere k1,k2,k3 de 600 : -care sunt principalele bube ale acestui model? -cum e intretinerea? -cum se preteaza la consum? numai bine si hai cu primavara ! -nu are bube<dar asta nu inseamna ca o iei cu ochii inchisi> -intretinera e la fel ca la celelalte<revizie la 5000km> -consumul variaza f mult de stilul de mers. pleaca de la 4.5L/100km si cred ca se poate oprii si la 8si ceva in regim de autostrada in mare viteza<mie in bucuresti in plin trafic ziua imi ia numai 6.5> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate