mac Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 imi trebuie cadrul de spate k4-k5 (600 si 750 ) daca'l are cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pedala Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Salut, sunt nou venit in clubul vostru .Ieri mi-am achizitionat un Gsx-R 750 si sunt super multumit de el.Am venit calare pe el tocmai din Galati.Primul drum a fost super, am avut si ghinion de ploaie dar m-am descurcat ok si am ajuns intreg in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Foarte misto, sa-l stapanesti sanatos ! si sa aveti parte unul de celalalt ! Baieti, nu uitati ca exista un site dedicat noua, celor cu gsx-r ! ( www.gsxr.ro ) Daca credeti ca-l putem face mai de Doamne ajuta , dati cu parerea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upsalla Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 (editat) salutare gixxeristi. am de vanzare cel mai frumos gixxer din romania. k5 1000 12000km. nu o zic eu ci ff multa lume. o sa raman fan gixxer dar la inaltimea mea nu prea merge asa ca aceasta e o ocazie unica. poate este unicul gixxer din romania care a facut upsalla-stockolm ( 4 minute in plus) tel meu este 0742231285 Editat Octombrie 27, 2007 de upsalla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Baga poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 salut de 2 zile sunt mandrul posesor al unui gsx-r din 2000 ...toate bune si frumoase...incerc sa ma acomodez dar..intrebare intrebatoare....cum dau jos capacul aripei spate ca sa pot sa pun a 2.a Âşa, deocamdata e monopost. I-am desfacut suruburile alea 2 din laterale dar se mai tine in ceva si nu imi dau seama. multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Salut! Capacul monopost il desfaci cu cheia.Pe partea stanga are o incuietoare, daca e SRAD atunci incuietoarea se gaseste pe partea stanga, undeva pe lateral, sub codita.Se descuie si astfel se ridica de capac si poti pune saua. Toate cele bune si sa il stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 m-am uitat si rasuitat...o sa ma mai uit iar cand scap de la munca, alte locatii unde mai poate fi incuietoarea sunt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Incuietoarea este chiar sub codita, pe margine, pe partea stanga, undeva la jumatatea distantei .Trebuie sa te apleci putin si o vezi , e imposibil.Nu trebuie desfacut nici un surub, doar cheia de la contact iti trebuie.Hai pe mess ptr mai multe discutii: scara_211084@yahoo.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 pe partea stanga si la K-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 salutare gixxeristi. am de vanzare cel mai frumos gixxer din romania. k5 1000 12000km. nu o zic eu ci ff multa lume. o sa raman fan gixxer dar la inaltimea mea nu prea merge asa ca aceasta e o ocazie unica. poate este unicul gixxer din romania care a facut upsalla-stockolm ( 4 minute in plus) tel meu este 0742231285 Pune si tu niste poze sa vedem si noi minunea. Eu unul sunt tare curios cum arata "cel mai frumos gixxer din romania" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
profimotor Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Motor Team srl ANUNT PENTRU CEI INTERESATI ! Modelele 2007 au incepand de azi o reducere semnificativa ,si anume: GSX-R 1000 K7 11.563 EUR CU TVA INCLUS GSX-R 600 K7 8.892 EUR CU TVA INCLUS GARANTIA PENTRU SUZUKI ESTE DE 2 ANI FARA LIMITA DE KM LA TOATE COMPONENTLE MOTOCICLETEI,INCLUSIV AMORTIZOARE. ECHIPA Motor Team va ureaza multa BAFTA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 asta e un lucru bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upsalla Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 (editat) asa arata <small>--- Mesaj completat în 01 Nov 2007 20:55 -------------</small><br/>asa arata Editat Noiembrie 1, 2007 de upsalla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Smecherie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Are cineva niste vopsea alb-metalizat.... imi tb sa vopsesc capacul monopost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 motocicleta e luata de la artur? defapt sigur e de la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upsalla Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 upsalla=artur sincer ma tot uit ce as putea sa-mi iau si ...sincer nu prea gasesc. voi dk ati renuntza la gix ce v-ati lua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 ah, sorry tot gix logic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 voi dk ati renuntza la gix ce v-ati lua? CBR 600 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli33 Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Confirm, motocicleta aia neagra e cea mai adevarata din Romania. ps. Sunt fooooaaaaarte curios cu ar arata Artur (2m,29 cm) pe un 600... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 upsalla=artur sincer ma tot uit ce as putea sa-mi iau si ...sincer nu prea gasesc. voi dk ati renuntza la gix ce v-ati lua? Ai renuntat la ideea ZX10?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upsalla Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 multumesc n-am renuntat, sincer vreau oricare motoreta din motogp sau sbk. chiar si 250 cc. poate si 125 cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 multumesc n-am renuntat, sincer vreau oricare motoreta din motogp sau sbk. chiar si 250 cc. poate si 125 cc. ce sa faci cu ea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upsalla Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 era un mod de exprima puterea si usurintza celor doua clase sbk si 250 cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate