CrashTestPilot Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 vand suzuki gsxr k1 600 modificat look gsxr 1000 2008 mai multe detalii la telefon sau private Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 sa tot fie soare si sarbatori legale L-am vazut pe cel albastru saptamana trecuta pe strada subcetate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 sa tot fie ! mi-a placut tot timpul combinatia negru/galben sa mai privesti "Bikerboys" Mersi,vreau sa schimb un pic schema de culoare dar mai prin iarna asa. Catalin, unde te-ai ascuns? Se lega la tenesi :-)) Nu pupa motociclism.ro... L-am vazut pe cel albastru saptamana trecuta pe strada subcetate Pai stam prin zona,3 strazi mai sus spre chitila. Daca esti de pe aici da un semn,poate iesim la joaca candva L-am vazut pe cel albastru saptamana trecuta pe strada subcetate Pai stam prin zona,3 strazi mai sus spre chitila. Daca esti de pe aici da un semn,poate iesim la joaca candva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Rev Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 niste ornamente pt k8 600 Astea ar fi cele mai de calitate si iti vin si repede din Bulgaria. Tipul are si cateva filme de prezentare pe youtube in care te invata cum sa le pui, ca sa nu iti beleshti decal-ul sau carena. http://moto-sticker.com/web/suzuki-decal-kits-and-graphics/gsx-r-600-stickers/2008-2010-gsx-r-600 Pentru alte variante e-bay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 (editat) Care ati fost la intrunire la Drobeta, la Moto Sapiens week-endul asta? Am vazut destule gixxere pe acolo, cateva chiar superbe... a mai fost toxiqman cu k7 600 + inca una cam la fel alb/albastru tu ai fost cu k7 600 alb/albastru ? Mersi,vreau sa schimb un pic schema de culoare dar mai prin iarna asa. si eu vreau s-o vopsesc la sfarsitul anului negru cu verde, monster look Editat Iunie 6, 2012 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 sunt curios cum o sa iasa un gsx-r frumos cu verde , nu cred ca am vazut pana acum live asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 (editat) sunt curios cum o sa iasa un gsx-r frumos cu verde , nu cred ca am vazut pana acum live asa ceva abia astept, sper sa nu iese un kitsch Editat Iunie 6, 2012 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 un k5 care-mi place foarte mult cum a iesit este a lui Tokyo Joe's MotoGP-replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cuky Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 salut...au si eu o preblema la motocicleta.cum spune si tutlul se aude un zgomot ciudat la ambreiaj.nu are treaba dak apas ambreiajul sau nu.se aude in oorice situatie.parca fosneste ceva acolo...de curand am desfacut ambreiaju pt k se desfacuse surubul de la rotita care schimba vitezele apoi dupa c am montat la loc a inceput sa aiba zgomotul asta.intre timp am schimbat si uleiul castrol 10 40 filtrul si bujiile...toate in germania.are cineva vreo idee c poate fi?ceva interesant am auzit azi k ar face zgomot din cauza k lam desfacut si face cateva sute km asa apoi isi revine...astept pareri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 tu ai fost cu k7 600 alb/albastru ? Da, eu eram, cu numere de HD Asta e motorul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 salut...au si eu o preblema la motocicleta.cum spune si tutlul se aude un zgomot ciudat la ambreiaj.nu are treaba dak apas ambreiajul sau nu.se aude in oorice situatie.parca fosneste ceva acolo...de curand am desfacut ambreiaju pt k se desfacuse surubul de la rotita care schimba vitezele apoi dupa c am montat la loc a inceput sa aiba zgomotul asta.intre timp am schimbat si uleiul castrol 10 40 filtrul si bujiile...toate in germania.are cineva vreo idee c poate fi?ceva interesant am auzit azi k ar face zgomot din cauza k lam desfacut si face cateva sute km asa apoi isi revine...astept pareri... Ai raspuns la sectiune "service" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Da, eu eram, cu numere de HD Asta e motorul: mi-a placut. trebuia sa stam la un pahar de bere si vorba. next time ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 (editat) mi-a placut. trebuia sa stam la un pahar de bere si vorba. next time ! Oricand, cu placere! Editat Iunie 7, 2012 de shackalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Astea ar fi cele mai de calitate si iti vin si repede din Bulgaria. Tipul are si cateva filme de prezentare pe youtube in care te invata cum sa le pui, ca sa nu iti beleshti decal-ul sau carena. http://moto-sticker.com/web/suzuki-decal-kits-and-graphics/gsx-r-600-stickers/2008-2010-gsx-r-600 Pentru alte variante e-bay eu am nevoie de ornamente(din plastic) nu de stikere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 gixxer negru cu galben , ca zisesem mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 gixxer negru cu galben , ca zisesem mai devreme nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 (editat) una e cu galben si alta ce ziceai tu cu verde arata bine gixerul Editat Iunie 7, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 (editat) mi-a placut tot timpul combinatia negru/galben Mersi,vreau sa schimb un pic schema de culoare dar mai prin iarna asa. si eu vreau s-o vopsesc la sfarsitul anului negru cu verde, monster look una e cu galben si alta ce ziceai tu cu verde arata bine gixerul saian are mobra negru cu galben. Editat Iunie 8, 2012 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 nu am mai tinut minte postul tau de pe 5 ...sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 gixxer negru cu galben , ca zisesem mai devreme dragutza blonda Si gixxerul meu e galben-negru... si cu o blonda si o bruneta in dotare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 nu am mai tinut minte postul tau de pe 5 ...sorry nu face nimic bro am mers ieri cu cbr 1000 rr din 2009 cu abs. a dat pe ea 8000 euroi, este destul de manevrabila, la fel de grea parca dar trage la turatii mari. bine, toba stock si filtru stock. el a ramas impresionat cum trage k6-le : "ce bine trage moticicleta, chiar de la 4000 de ture !" ... cand le spunem noi, ei nu cred, "batman, batman" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Saian nu locuiesc in zona,ma trimit aia de la job.acum ne-am mutat birourile langa piata 16 februarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Saian nu locuiesc in zona,ma trimit aia de la job.acum ne-am mutat birourile langa piata 16 februarie Am inteles,urata zona aia de la piata,ai grija daca vi cu mobra pe unde o lasi,e plin de brazilieni Oricum ramane valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 nu face nimic bro am mers ieri cu cbr 1000 rr din 2009 cu abs. a dat pe ea 8000 euroi, este destul de manevrabila, la fel de grea parca dar trage la turatii mari. bine, toba stock si filtru stock. el a ramas impresionat cum trage k6-le : "ce bine trage moticicleta, chiar de la 4000 de ture !" ... cand le spunem noi, ei nu cred, "batman, batman" cbr'u este mai usor sau asa iti da impresia dar k5 k6 exceleaza la putere.my next bike vreau sa cred ca v-a fi zx10r 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 belea motocicleta zx10`le Andrei si mie-mi place mult modelul,cred ca este unul reusit cu toate ca mai mereu abandoneaza la BSB cate un concurent care alearga pe asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate