Vizitator little wayne Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Vand urmatoarele piese de suzuki gsxr600 k1-k3 Furca fata completa normal nu USD: jug superior+infeior,semighidoane,jambe 250e sau schimb cu USD doar jambele si cu sau fara juguri!! Cadru codita: 50e Bord cu 32K: 50e Ram-air-uri: 50e Parbriz original: 150lei Schimb cu un capac motor stanga stator!!! Tel:0760828833 id: speed_damon01 Cadru codita sa dat!!! Restu valabil!!! ma intereseaza ramul drept daca e oem...replica din fibra nu pe gustul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 ma intereseaza ramul drept daca e oem...replica din fibra nu pe gustul meu Nu sunt din fibra!!! se dau numai la pereche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Un surub de 10 hexagon pe far... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabaRab Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Se vinde o Suza Gixer: /index.php?/topic/683436-suzuki-750-k5/ Daca stiti pe cineva interesat, dati mesaju mai departe. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) Vand urmatoarele piese de suzuki gsxr600 k1-k3 Furca fata completa normal nu USD: jug superior+infeior,semighidoane,jambe 250e sau schimb cu USD doar jambele si cu sau fara juguri!! Cadru codita: 50e Bord cu 32K: 50e Ram-air-uri: 50e Parbriz original: 150lei Schimb cu un capac motor stanga stator!!! Tel:0760828833 id: speed_damon01 Cadru codita sa dat!!! Furca sa dat!! Restu valabil!!! ma intereseaza ramul drept daca e oem...replica din fibra nu pe gustul meu Daca vrei ti le dau pe amandoua la 150lei!! Daca vrei ti le dau pe amandoua la 150lei!! se mai adauga un stop spate si un monopost!!! Restul valabil!!! Editat Septembrie 5, 2012 de SpEeD_DaEmOn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Daca a pierdut cineva din buc cheia de la mobra,o gaseste aici: Gasit cheie motor Suzuki zona parc tribunalul mare.....da-ti share poate gasim proprietarul......0723515083 nr de tel unde pot fi gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 (editat) my gixxer @ bikepics.com - photo of the day http://www.bikepics.com/pictures/2451687/ Editat Septembrie 6, 2012 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hybridteory2000 Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 (editat) Vand releu incarcare Suzuki GSXR 600 k2. Releul e nou, din nefericire problema era cu statorul. Cei interesati, au mai jos numarul meu. Multumesc, Andreea 0729 827 172 Editat Septembrie 6, 2012 de hybridteory2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 my gixxer @ bikepics.com - photo of the day http://www.bikepics.com/pictures/2451687/ congrats, merita xD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 congrats, merita xD multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 (editat) Toba full system Yoshimura cu galerii cu tot pentru suzuki gsx-r 600/ 750 k6 - k9/ cred ca si 1000 k6 -k9 200e URGENT! (foarte putin uzata e aproape noua) 0741044237 Editat Septembrie 6, 2012 de Nate4u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Pacat ca nu e comparibila pentru K3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 a iesit bine theos ,bravo ,e frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 a iesit bine theos ,bravo ,e frumoasa multam cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Frumoasa combinatie de culori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 ma bucur ca va place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 cat face 300gr verde dat unde trebuie Felicitari este foarte frumoasa si motocicleta si poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Dezmembrez Suzuki GSX-R 600 2001 Vand Cadru GSX-R 750 - 2002 cu actele necesare inmatricularii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Daca vrei ti le dau pe amandoua la 150lei!! se mai adauga un stop spate si un monopost!!! 200lei Restul valabil!!! Accept schimb cu capac stator de suzuki gsxr k1-k3 !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Se merita sa imi iau gume noi sau sh ceva mai bunicele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 cat face 300gr verde dat unde trebuie Felicitari este foarte frumoasa si motocicleta si poza. dap, pata de culoare multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 (editat) Se merita sa imi iau gume noi sau sh ceva mai bunicele? NU exista senzatie mai sigura decat gumele noi, bunicele sau chiar cu abtipildul pe ele dar vechii asta insemnand peste 2-3 ani,, indiferent de nivel,, mers de o vara sau zecii de mii de km gumele noi te ajuta la maxim, se uzeaza dupa stilul tau de mers, UNEORI OASELE TALE DEPIND DE UN SCUIPAT ARUNCAT DINTR-O GURA DE COCALAR. Gumele noi sunt foarte importante la "inceput de drum" sa zic asa. Cand esti la un anumit nivel de experiente culese de pe toate drumurile batute, realizezi cat de mult inseamna caucioacele. Daca tinem motociclete super sport doar pentru terasa sau sa stie lumea ca avem motocicleta, este o cheltuiala "prosteasca". Editat Septembrie 9, 2012 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 va dau un copy/paste de pe un site al detinatorilor de s1000rr,baietii vorbesc mult/bine/fara arogante si nu stiu de problema $ + testeaza frecvent diferite cauciucuri atat pe pista cat si pe strada ,parerea mea ca le spun pe bune "I tried the Power One on the road and I think it is one of the best tires for the road.I tested them on the track and they are simple OK.They are sticky for the road but grease for the track.I also tried the Power One Dot (A front/B rear).They are better than the street compound but not as good as the D211 GP Ntec.I also tried Pirelli Superbike SC2/SC3 and Pirelli Superbike Pro which are also good (SC compounds are better) but still D211 GP Ntec are better in my opinion.So since tires are a matter of personal preference my conclusions are: Track 1.Dunlop D211 GP Ntec 2.Pirelli Superbike SC slick 3.Michelin Power One DOT (A/B) 4.Pirelli SuperBike Pro 5.Metzeler Racetec Interact K3 6.Michelin Power One (road) Road Exactly the opposite and this is common sense: 1.Michelin Power One (road) 2.Metzeler Racetec Interact K3 3.Pirelli SuperBike Pro 4.Michelin Power One DOT (A/B) 5.Pirelli Superbike SC slick (silly but yeap I tried them on the road) 6.Dunlop D211 GP Ntec Actually the D211 GP is the only tire that I had cold tear on the ROAD on a really cold day. Track tires and road tires operate at very different temperature ranges, and as such, they typically far better at one then the other." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Deaici lipsesc notele pt Bridg BT R10. Eu zic ca sint peste Supercorsele SC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 NU exista senzatie mai sigura decat gumele noi, bunicele sau chiar cu abtipildul pe ele dar vechii asta insemnand peste 2-3 ani,, indiferent de nivel,, mers de o vara sau zecii de mii de km gumele noi te ajuta la maxim, se uzeaza dupa stilul tau de mers, UNEORI OASELE TALE DEPIND DE UN SCUIPAT ARUNCAT DINTR-O GURA DE COCALAR. Gumele noi sunt foarte importante la "inceput de drum" sa zic asa. Cand esti la un anumit nivel de experiente culese de pe toate drumurile batute, realizezi cat de mult inseamna caucioacele. Daca tinem motociclete super sport doar pentru terasa sau sa stie lumea ca avem motocicleta, este o cheltuiala "prosteasca". eram in dubi ca pana acum nu am mai luat sh si nu stiam ce sunt de capul lor, nici gume extra bune nu imi permit ca pnm cred ca 2ct-urile sunt destul de bune pe drumurile noaste, nu ma duc cu ele sa ma dau ca rossi,merci de sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate