alinel2009 Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 eu am bagat semisintetic pentru ca m-am speriat dupa ce am vazut unde arata nivelul uleiului alboc gemuletul acela.O sa il schimb cat de curand dar sa fac prima data itpul si sa termin de inscris pe Suzy(motorul meu).) numa bine sa mai curata de uleiul ce o fost inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Eu nu mai inteleg nimic vis-a-vis de cauciucuri . Unii trag cu 180 , altii cu 190 . Eu ce sa pun pe-a mea ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 180/55 - strada, mers alert, sportiv chiar pe curbe 190/55 - strada, mers sportiv pe curbe si track days. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Am inteles ! Cred ca o sa le incerc pe amandoua , sa vad care se preteaza mai bine , urmand sa aleg una de viitor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Asta e motorul pe care l-am vazt sambata trecuta cu problemele acelea: http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=499028&selpic=1&zoom=1#foto Imi place ca in descriere a spus ca merge perfect :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Imi place ca in descriere a spus ca merge perfect :| Imi place ca l-ai crezut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Imi place ca l-ai crezut . Nu john, cand am vbit eu cu el nu avea mobra pe bikeshop si avea niste poze foarte mistoace ( pe una din ele am postat-o aici ). Ma rog, nu ma apuc eu acuma sa fac anunt pe bikeshop ca nu vreau sa ma cert cu nimeni dar ma dezgusta sa vad atata perversitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Nu john, cand am vbit eu cu el nu avea mobra pe bikeshop si avea niste poze foarte mistoace ( pe una din ele am postat-o aici ). Ma rog, nu ma apuc eu acuma sa fac anunt pe bikeshop ca nu vreau sa ma cert cu nimeni dar ma dezgusta sa vad atata perversitate sa inteleg ca nici de asta nu ai avut noroc? e ala care necesita cauciuc fata si sincronizare carburatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 sa inteleg ca nici de asta nu ai avut noroc? e ala care necesita cauciuc fata si sincronizare carburatoare? nu,asta este cel care l-a vazut prima data si era proprietar un samsar(colorat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 (editat) Nu john, cand am vbit eu cu el nu avea mobra pe bikeshop si avea niste poze foarte mistoace ( pe una din ele am postat-o aici ). Ma rog, nu ma apuc eu acuma sa fac anunt pe bikeshop ca nu vreau sa ma cert cu nimeni dar ma dezgusta sa vad atata perversitate De fapt eu vorbesc , care dupa ce am avut cateva discutii telefonice cu un marlan ( tepar ) din Iasi ptr vanzarea unei geci de piele Vanucci si "m-am convins" ca e corect omul , i-am trimis avans in cont ? Bine ca dau sfaturi altora ...... Se subintelege ca nu am primit geaca in pachet , nu ? Editat Februarie 21, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 (editat) Mi-am luat si eu teapa,da nu are rost sa detaliez Apropo de geaca vanucci.am una la vanzare.Primul lucru care sunt intrebat cand ma suna..daca e negociabil,le zic ca nu.altceva nu intreaba.Doar de pret Editat Februarie 21, 2013 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hitmanu Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 salutare eu am un srad de 600 din 2000 care l-as vinde daca e cineva interesat .... pm me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Mi-am luat si eu teapa,da nu are rost sa detaliez Apropo de geaca vanucci.am una la vanzare.Primul lucru care sunt intrebat cand ma suna..daca e negociabil,le zic ca nu.altceva nu intreaba.Doar de pret Si este negociabil ? Tine cont ca nici macar nu te-am intrebat cat costa , deci nu sunt "ca ceilalti" . ON : ma intereseaza doar daca este modelul preferat de mine , ceea ce ma-ndoiesc . Poti pune o poza sau un link ? Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Urmeaza sa-mi iau caucioace siiii ma gandesc la noul model pilot power3, Mai exista cineva cu geana pe ele, a citit cineva pe forumurile de afara? Ce se spune despre ele? Am inteles ca sunt disponibile din martie, oricum alternativa de rezerva sunt gp -urile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Si este negociabil ? Tine cont ca nici macar nu te-am intrebat cat costa , deci nu sunt "ca ceilalti" . ON : ma intereseaza doar daca este modelul preferat de mine , ceea ce ma-ndoiesc . Poti pune o poza sau un link ? Multumesc . ti-e mica,e marimea48, modelul art lX cu protectii duble din titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Un sfat, o părere... Interveniți, vă rog. /index.php?/topic/690764-caut-consultan-pentru-achiziionare-moto-adic-un-mecanic-s-i-dea-cu-prerea/&do=findComment&comment=3354178 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 De fapt eu vorbesc , care dupa ce am avut cateva discutii telefonice cu un marlan ( tepar ) din Iasi ptr vanzarea unei geci de piele Vanucci si "m-am convins" ca e corect omul , i-am trimis avans in cont ? Bine ca dau sfaturi altora ...... Se subintelege ca nu am primit geaca in pachet , nu ? eu pentru treaba asta faceam o vizita la iasi...si nu pentru banii pierduti...pentru a transmite un msg!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 (editat) ti-e mica,e marimea48, modelul art lX cu protectii duble din titan Deci mi-ai vazut anuntul Cumva este cea cu mov ? eu pentru treaba asta faceam o vizita la iasi...si nu pentru banii pierduti...pentru a transmite un msg!!! E preconceputa ideea cum ca daca nu iti bagi si-ti scoti (cuvant urat) pe forum , ascuns in spatele unui calculator , esti egal cu 0 ( nu esti "smecher" ) . Nu se stie niciodata cine se ascunde in spatele unei tastaturi si cum e vb aia din batrani " cainele care nu latra , musca tare " , asa se intampla si pe aici . Mai devreme sau mai tarziu se va rezolva cumva . P.S. : o sa ii pun numele si nr de telefon totusi pe forum , macar alti colegi sa se fereasca de el . Editat Februarie 22, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinel2009 Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Am scos ieri prima data pe suzy la o tura scurta. Mam am de pus doar carenele laterale si dupa la RAR cu ea. Suzy a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Te dai racing in garaj cu pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Atentie sporita in fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 scarita, unde-i scarita ? sa inteleg ca nici de asta nu ai avut noroc? e ala care necesita cauciuc fata si sincronizare carburatoare? nu nu , e teapa cu samsarul nu,asta este cel care l-a vazut prima data si era proprietar un samsar(colorat) De fapt eu vorbesc , care dupa ce am avut cateva discutii telefonice cu un marlan ( tepar ) din Iasi ptr vanzarea unei geci de piele Vanucci si "m-am convins" ca e corect omul , i-am trimis avans in cont ? Bine ca dau sfaturi altora ...... Se subintelege ca nu am primit geaca in pachet , nu ? asta e, shit happens. pe masura ce acumulam experienta ii vom putea simti pe manglitorii astia infecti Mi-am luat si eu teapa,da nu are rost sa detaliez Apropo de geaca vanucci.am una la vanzare.Primul lucru care sunt intrebat cand ma suna..daca e negociabil,le zic ca nu.altceva nu intreaba.Doar de pret nici pe PM ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Ce,iar vrei sa il vorbesc de bine pe skandal? Vreau un manual de reparatie pentru gsxr600 k3,de unde pot sa fac rost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinel2009 Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 ne distram si noi un pic dupa atata lucrat pe la el.) La sradul meu din 98 apas frana fatza si se aprinde stopul,apas frana spate de picior nu se aprinde stopul.Poate sa imi spuna cineva dc si sa primesc vreo schema a instalatiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 uitate si tu la senzorul de la pedala poate e defect sau a iesit mufa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate