classalex Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Eu am facut aceeasi miscare ca si tine....am trecut de la Srad din 98 la un K2...diferentele sunt cam asa : K2 are cu 10 cai in plus( Srad-u avea 105 si K2 are 115) si 10 kile in minus(Srad-u avea 199 si K2-u are 188) iar top speed-ul pot sa ti-l spun numai la Srad(un pic peste 260 ), la K2 nu am mai avut curiozitatea sa il aflu( desi mergea mai sus de 250, pana acolo am mers )...Consumul este ca si la Srad poate cu cateva sute de grame mai putin...iar ca aspect este mult mai reusit K2. Eu am simtit mai mult diferente la manevrabilitate la K2 decat acei 10 cai in plus(sunt un simplu motociclist nu un raiser )... Bafta! P.S K2 meu e de vanzare Multumesc de raspuns Crazy frog.Deci diferenta mare,este la manevrare...Am crezut ca doar mi se pare,dar asa este.Dragutz K2-ul tau.Imi poti da un pm cu pretul ei,si alte detalii,ca sa nu impodobim topicul aici;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46 Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Mi-am vandut SRAD-ul de 600,si o sa achizitionez modelul mai nou un pik,cel din 01.As vrea sa-mi spuneti si mie,care ati mai trecut prin schimbarea asta,care sunt diferentele tehnice majore.Am inteles ca are 5cp in plus,si 11kg in minus,fata de Srad.Top speedul este cu vreo 10 km peste?Consumul,ar trebui sa fie mai mic,nu?Fiind pe injectie totala...nu?Astept un raspuns din partea voastra,multumesc frumos.! Apropo,si eu imi vand k2-ul meu cu 4000 euro.daca te intereseaza mai vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Ianuarie 8, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2008 Multumesc de raspuns Crazy frog.Deci diferenta mare,este la manevrare...Am crezut ca doar mi se pare,dar asa este.Dragutz K2-ul tau.Imi poti da un pm cu pretul ei,si alte detalii,ca sa nu impodobim topicul aici;) /index.php?...=151881&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 salut,cred ca am citit cam toate paginile de la detinatorii de suzuki,honda,yamaha,cert este ca m-am decis asupra ei : sunt chiar incantat de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 foarte frumoasa sa o stapanesti santos daca e a ta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 (editat) tare de tot...si eu vreau una.da ma vad nevoit sa mai astept Editat Ianuarie 8, 2008 de shogun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 salut,da,am cumparat-o de vreo luna,multumesc,si voi sa va bucurati de motocicletele voastre si fara nici o zgarietura nici pe carene , nici pe propria piele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Apropo,si eu imi vand k2-ul meu cu 4000 euro.daca te intereseaza mai vb. Da,pai am vb la telefon acum cateva zile.Ti-am zis,astept o oferta de la cineva,care in proportie de 80 % o sa o accept,iar daca intervine ceva din directia aia,ceea ce nu prea cred,(dar nu se stie niciodata)o sa apelez la tine.Doar ofertele astea doua le am in vizor,a ta,si a respectivului:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 (editat) am o toba de gixxer la semnatura daca stiti pe careva interesat...... (prindere bolt on 3 suruburi) Editat Ianuarie 9, 2008 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 (editat) salut,cred ca am citit cam toate paginile de la detinatorii de suzuki,honda,yamaha,cert este ca m-am decis asupra ei : sunt chiar incantat de ea S-o stapanesti sanatos, vecine. E frumoasa foc ! De-abia astept sa vii cu ea la sala, sa marim parcul moto din parcare La cat mai multi kilometrii frumosi, sa ai grija de ea ca si ea va avea grija de tine. Si sa dea Dnu sa ne vedem in cat mai multe drumetii ( si sa nu uiti prosopelul, in caz ca intalnim vreo masa de pp pe acolo ) Inca o data , felicitari si .......gogogooo dupa echipament , pronto! Editat Ianuarie 10, 2008 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Multumesc vecino n-am putea sa bagam in coburi o masa de ping-pong ? o facem bucati si apoi unde gasim cate o parcare, o asamblam si jucam , singura problema este ca nu pot juca daca nu am majorete in preajma , ne trebuie un microbuz pt asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upsalla Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 r1 din 1998 pana azi arata identic....in schimb la gsxr anul 2002 a fost anul unei schimbari majore de atunci a inceput dominatia celei mai frumoase motociclete super-sport......cred ca nu trebuie sa ma mai repet...cea mai frumoasa dupa zx7r corectamente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Arunca-ti o privire pe aici pt piese http://www.pieces-suzuki.com/E o reprezentanta Suzuki ca ori care alta in Franta(langa Lorient) dar cu site internet Pretul pt transport e de la 30 eur in sus si se calculeaza automat in functie de dimensiuni si greutate. Site-u e bine pus la punct si pare usor de comandat. A mai facut cineva comanda la ei, cred ca o sa incerc, preturile sunt destul de mari dar daca sunt piese originale suzuki ar fi ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 imi vand gixerul de la semnatura doritori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Salutare tuturor gixxeristilor! Care aveti un capac monopost pentru un k4? Imi modific coditza la mobra mea, si imi lipseste acest capac. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Salutare tuturor gixxeristilor! Care aveti un capac monopost pentru un k4? Imi modific coditza la mobra mea, si imi lipseste acest capac. Multumesc! si eu as avea nevoie, macar cat sa imi fac matrita din fibra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 (editat) Proaspat posesor de K2,600 cmc.In comparatie cu Srad-ul ,tot de 600,pot spune ca este mult mai manevrabila,usoara,mai fasneatza si fotogenica.M-a cucerit f repede,si a promis ca o sa ma iubeasca,si o sa aiba grija de mine.Am facut un legamat cu ea,si la fel i-am promis si eu.Nasol cu alb-ul de pe jante,care necesita ingrijire multa,si bibileala.Am apucat sa dau cateva ture cu ea in Timisoara,si acum ma uit la ea,cum cere plimbata.Simt ca innebunesc pana in martie..sau cand o veni sezonul. <small>--- Mesaj completat în 17 Jan 2008 13:01 -------------</small><br/>PS.De unde fac si eu rost de un surub de la carena stanga?O sa pun o alta poza,cu zona de unde lipseste.Si inca o intrebare,motoreta are doar un crash pad,pe partea dreapta,se poate cumpara doar unul singur,ptr partea stanga?Sau trebuie sa i-au set de 2 bucati?Multumesc frumos. Editat Ianuarie 17, 2008 de classalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluconul Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Proaspat posesor de K2,600 cmc.In comparatie cu Srad-ul ,tot de 600,pot spune ca este mult mai manevrabila,usoara,mai fasneatza si fotogenica.M-a cucerit f repede,si a promis ca o sa ma iubeasca,si o sa aiba grija de mine.Am facut un legamat cu ea,si la fel i-am promis si eu.Nasol cu alb-ul de pe jante,care necesita ingrijire multa,si bibileala.Am apucat sa dau cateva ture cu ea in Timisoara,si acum ma uit la ea,cum cere plimbata.Simt ca innebunesc pana in martie..sau cand o veni sezonul. <small>--- Mesaj completat în 17 Jan 2008 13:01 -------------</small><br/>PS.De unde fac si eu rost de un surub de la carena stanga?O sa pun o alta poza,cu zona de unde lipseste.Si inca o intrebare,motoreta are doar un cras pad,pe partea dreapta,se poate cumpara doar unul singur?Sau trebuie sa i-au set de 2 bucati?Multumesc frumos. si piloata f draguta are betelia alba aia se murdareste usor??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 cazzo ...zapada pe la voi aici sunt 10 grade minim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 De unde fac si eu rost de un surub de la carena stanga?O sa pun o alta poza,cu zona de unde lipseste.Si inca o intrebare,motoreta are doar un crash pad,pe partea dreapta,se poate cumpara doar unul singur,ptr partea stanga?Sau trebuie sa i-au set de 2 bucati?Multumesc frumos. Surubul vezi la vanzari care dezmbreaza sau vand motoare accidentate ca suruburile de carena se potrivesc intre ele la multe modele. Si la crash pad depinde de producator, se vand si in set si la bucata dar nu cred ca vrei sa ai unu de-un fel si unu de alt fel asa ca mai bine iti iei set. Daca is de ceva firma cunoscuta s-ar putea sa gasesti identic si la bucata ca aia vand replacement-uri. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Proaspat posesor de K2,600 cmc.In comparatie cu Srad-ul ,tot de 600,pot spune ca este mult mai manevrabila,usoara,mai fasneatza si fotogenica.M-a cucerit f repede,si a promis ca o sa ma iubeasca,si o sa aiba grija de mine.Am facut un legamat cu ea,si la fel i-am promis si eu.Nasol cu alb-ul de pe jante,care necesita ingrijire multa,si bibileala.Am apucat sa dau cateva ture cu ea in Timisoara,si acum ma uit la ea,cum cere plimbata.Simt ca innebunesc pana in martie..sau cand o veni sezonul. <small>--- Mesaj completat în 17 Jan 2008 13:01 -------------</small><br/>PS.De unde fac si eu rost de un surub de la carena stanga?O sa pun o alta poza,cu zona de unde lipseste.Si inca o intrebare,motoreta are doar un crash pad,pe partea dreapta,se poate cumpara doar unul singur,ptr partea stanga?Sau trebuie sa i-au set de 2 bucati?Multumesc frumos. Frumoase amandoua ..si mobra si fata ...sa le stapanesti sanatos si fara incidente cu nici una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Da,intre timp poate gasiti voi un surub ptr carena,iar crash-pad-ul,nu ma intereseaza ,decat sa fie negru.:)Am observat,ca neavand surubul acela,carena s-a deplasat un pik,ascunzand locul unde trebuie sa stea crash-padul.Multumesc frumos;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 s-o calaresti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Da,intre timp poate gasiti voi un surub ptr carena,iar crash-pad-ul,nu ma intereseaza ,decat sa fie negru.:)Am observat,ca neavand surubul acela,carena s-a deplasat un pik,ascunzand locul unde trebuie sa stea crash-padul.Multumesc frumos;) negre gasesti lejer, daca erai din tm stiam unde sa te trimit. vezi si tu prim magazinele moto din buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluconul Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Frumoase amandoua ..si mobra si fata ...sa le stapanesti sanatos si fara incidente cu nici una s-o calaresti sanatos mobra ori fata ?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate