Vizitator little wayne Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Azi suza mea a primit un cauciuc Pilot Power 2ct...din pacate second dot 2012, putin folosit...zic eu bun pentru inca un sezon. Imi recomandati si mie o vulcanizare unde sa il schimb...si tot odata un spray de lant. Merci frumos. Daca(mai) stai in crangasi mergi la vulcanizarea de pe virtutii,cea de langa reprezentanta honda sau la sama service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Am adus si eu buburuza de 600 de la buzau si mi.au inghetat gladiolele..inca nu e vreme de motor...si peste o sapt cica ninge@ unde sudez si eu o scarita de r1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Va chinuie talentul sa iesiti cu mobrele pe vremea asta.Daca nu ma simt in largul meu pe mobra,nu ies..imi bag pwula-n ea de plimbare De craciun in 2009 ma plimbam cu motorul pe strada,mi-a trecut,acum nu mai ies daca nu sunt temperaturi constante de 15grade toata saptamana Nici pe scuterul ala pe care nu ma bate vantul nu imi place sa ies la plimbare daca e frig afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Nu ma chinuie nici un talent dar le aduc in bucuresti sa ma apuc de ele..gixu meu trebuie refacut conplet..aia de 600 trebuiesc facute franele si r1 l.sm luat ieri de la kawa si trebuie sa ii sudez scaritele..si cand vine caldura atunci ies sa ma plimb..pana atunci le "aranjez"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Nici de-al drak nu bag cheia in contact Si eu trebuie sa ii verific ambreiajul,dar e frig si poate sa mai astepte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 astazi a ajuns costumul vine perfect marimea 50 ,ma simt in el cel putin ca un mic alien ,e super aerisit,protectiile sunt speciale ,e FIT si lamaie pe picior sunt super mega incantat zilele urmatoare ma trag in poza cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 rupe b1k35hop`ul si celelalte de specialitate !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 se rezolva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 astazi a ajuns costumul vine perfect marimea 50 ,ma simt in el cel putin ca un mic alien ,e super aerisit,protectiile sunt speciale ,e FIT si lamaie pe picior sunt super mega incantat Photo0324.jpgPhoto0326.jpgPhoto0323.jpgPhoto0328.jpg Photo0327.jpg zilele urmatoare ma trag in poza cu el Felicitari pentru costum cmd-ule! sa il porti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Mersi ,hai sa te vedem cu ce te intorci >< ,FIR INTINS SI BAFTA MULTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Mersi ,hai sa te vedem cu ce te intorci > < ,FIR INTINS SI BAFTA MULTA! Astept sa plec inspre gixerica, stau cu inima ghem. Din pacate ma tine in loc o firma de curierat X( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 (editat) Smiorc! Alooo, fetele, pai asa se cumpara o motoreta? Editat Martie 7, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Da cum se procedeaza fata la achizitia unei motorete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Cesarus, nu vine frate prin curierat rapid cu ramburs la destinatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 (editat) gixerica, stau cu inima ghem Mai nene, astea-s vorbe de baieti? Editat Martie 7, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 (editat) Mai nene, astea-s vorbe de baieti? Ma, nu sunt emotiv de fel. Ba chiar mi se reproseaza ca as fi mai degraba robot decat om. Dar uite ca fiecare om are slabiciunile lui Editat Martie 7, 2013 de biancocelleste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Of of.... Sa aud eu smiorc smiorc dupa prima tranta Tot suzuki dulap iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Mai bun un dulap decat 'onda cea nemuritoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Of of.... Sa aud eu smiorc smiorc dupa prima tranta Tot suzuki dulap iti iei? Aloooooo, Brailaaaa ? Care tranta ? Da, bre, d'ala de care ii zice SRAD, nu stiam ca au scos astia de la suzuki si varianta DULAP. Renuntasi la 900RR ca nu ma simteam bine pe el. Cam matahalos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Nu e brand name inregistrat, si ZX7 si 900rr ala vechi, fara nici o jignire, tot motorete dulap poate fi considerate Tranta - nu ma refeream la motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Nu e brand name inregistrat, si ZX7 si 900rr ala vechi, fara nici o jignire, tot motorete dulap poate fi considerate Tranta - nu ma refeream la motoreta Azi vorbesti in dodii. Ti-ai baut cafeaua ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 E vorba doar de gusturi, cand e vorba sa alegi intre trei-patru variante de look asemanator, toate "dulap". Acum sper ca e mai clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Tot suzy e mai frumoasa, parerea mea. Eu n-am dibacit faza cu tranta. Ziceai ca nu se refera la motoreta ..... Dar nici nu mai conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 "ca cand cazi", o sa faci smiorc tot pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate