tariwattaryl Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Eu am pe gsxr-ul meu guma de 180/55 ZR 17 73w si este pus pe janta originala si intra fara probleme, nu trebuie modificat nimic. Mulțumesc pentru răspuns....sa notat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Salut!Imi spune si mie cineva un cod de filtru de ulei la un gixer de 750 din 2000-2001!(e la mine in s emnatura pe bikeshop)Vreau sa-l pregatesc pentru sezon si nu as desface de doua ori carenele!Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 MDA...In timp ce stateam la semaf in conserva la BIG a trecut o "trupa"de 5 motoare 4 Suzi si un r6 de m-au bagat in boala...imi venea sa musc din volan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 se mai intampla ..eu numai ce m'am intors dintr'o tura cu baietii desi timpul nu a fost cel mai frumos posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Da,azi cred ca am fost vreo 15 insi impreuna.A rasunat toata Romana aia,au sarit sinele de tramvai in sus.Asa da....,cu toate ca la un moment dat,te doare capu ca trebuie sa fi f atent in permanenta in oglinzi,si pot sa iasa accidente stupide intre noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_tuning Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Care imi spune si mie unde gasesc un capac monopost pt un suzuki gsxr 750 w din 1994 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Salut!Imi spune si mie cineva un cod de filtru de ulei la un gixer de 750 din 2000-2001!(e la mine in s emnatura pe bikeshop)Vreau sa-l pregatesc pentru sezon si nu as desface de doua ori carenele!Multumesc anticipat! Salut , Iata coduri de filtru (pe original) 411244-999 sau 16510-06B00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Da,azi cred ca am fost vreo 15 insi impreuna.A rasunat toata Romana aia,au sarit sinele de tramvai in sus.Asa da....,cu toate ca la un moment dat,te doare capu ca trebuie sa fi f atent in permanenta in oglinzi,si pot sa iasa accidente stupide intre noi... Confirm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
printzul_motoarelor Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 sal la toata lumea! ptr gsx-r 2001 a-si avea si eu nevoie de sticker carena dreapta si,shea pasager sa scot monopostu . poate ma rezolva si pe mine cineva !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 sal la toata lumea! ptr gsx-r 2001 a-si avea si eu nevoie de sticker carena dreapta si,shea pasager sa scot monopostu . poate ma rezolva si pe mine cineva !? Ce combinatie de culori ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 beton ,dar intra putin pe www.hardracing.com, si ai sa vezi acelasi preturi poate putin mai bunicele si in dolari nu in euro Si-a comandat cineva de-acolo ca vad ca doar daca esti din State sau Canada poti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 salut, vreau si eu niste informatii despre suzuki gsx-r 600-le meu din 2000, 100 cai Nu am gasit deloc pe internet si de aceea va cer voua informatiile 1) cat timp dureaza de la 0 la 100 Km/h ? 2) viteza de croaziera in a 6-a, echilibrul dintre viteza maxima si consumul cel mai mic 3) turatia de consum cel mai mic in fiecare viteza 4) eu cand merg "incet" o tin de obicei la 3000 rpm, e subturata ? are ceva ? voi la cat o tineti ca sa nu rod motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
printzul_motoarelor Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Ce combinatie de culori ai ? partea de sus e albastra iar baza carenelor e neagra --- Mesaj completat în 06 Feb 2008 20:14 -------------"mariusoco jo" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Am o Toba Leo&Vince Titanium pentru Suzuki GSX-R k1-k5 DE VANZARE ! (prindere in 4 puncte) nejulita,neindoita, 200 E neg - pun alt sistem de evacuare si nu mai am nevoie de acesta care are nevoie : id mess:blue_nightwish sau 0723 681 109 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Cine imi zice unde gasesc si eu niste arcuri ambreiaj pentru un SRAD din '97? Vreau sa fie noi, nu second hand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Cine imi zice unde gasesc si eu niste arcuri ambreiaj pentru un SRAD din '97? Vreau sa fie noi, nu second hand. Nu le gasesti decat la suzuki la reprezentata.Eu vand ambreiaje ferodo si lucas si nu au decat placutele de frictiune.Arcuri nu au.Salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Am o mica problema, pe libera la relantiu e oki, dar in primele doua trepte, la relanti, se aude un clantzanit . de la ce poate fii ? e grav ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 dar in primele doua trepte, la relanti, se aude un clantzanit . Cum adica???? In primele doua trepte esti deja in viteza ,motorul e in sarcina nu pe liber... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Nu le gasesti decat la suzuki la reprezentata.Eu vand ambreiaje ferodo si lucas si nu au decat placutele de frictiune.Arcuri nu au.Salut. Merci de raspuns. Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p_vio46 Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 va salut pe toti , am un srad de 600/97 , si o mica problema : am pierdut de la far de la becul de pe dreapta "adaptorul" acela care prinde becul de instalatia electrica , nu stiu cum sai spun ( firele de curent se termina cu o mufa in care intra un fel de adaptor ceva cilindric putin si apoi becul ) care ma poate ajuta cu el fac cinste sau macar de unde il pot lua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Am o Toba Leo&Vince Titanium pentru Suzuki GSX-R k1-k5 DE VANZARE ! (prindere in 4 puncte) nejulita,neindoita, 200 E neg - pun alt sistem de evacuare si nu mai am nevoie de acesta care are nevoie : id mess:blue_nightwish sau 0723 681 109 am si eu doua tobe carbon (un acerbis si un hurric) de GSX-R da model mai vechi (prindere in 3 suruburi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 am si eu doua tobe carbon (un acerbis si un hurric) de GSX-R da model mai vechi (prindere in 3 suruburi) da-mi si mie un pret ptr ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tatsorin Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 salutare la toata lumea.abia astept sa se faca vreme frumoasa si aici.momentan numai zapada si nu ma risc la o iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 salut, vreau si eu niste informatii despre suzuki gsx-r 600-le meu din 2000, 100 cai Nu am gasit deloc pe internet si de aceea va cer voua informatiile 1) cat timp dureaza de la 0 la 100 Km/h ? 2) viteza de croaziera in a 6-a, echilibrul dintre viteza maxima si consumul cel mai mic 3) turatia de consum cel mai mic in fiecare viteza 4) eu cand merg "incet" o tin de obicei la 3000 rpm, e subturata ? are ceva ? voi la cat o tineti ca sa nu rod motorul? 1) Aprox. 3.5 secunde pe dragstrip, dar tu n-o sa obtii niciodata o lansare de genul ala. 2) si 3) Consumul e undeva intre 5.5 - 7.5 in functie de condus. Totusi ti-ai luat vitezana sa mergi la consum? Iar viteza de croaziera ar trebui sa fie data de conditiile de drum, trafic, etc. 4) 3000 e cam putin mai ales daca mai vrei acceleratii pentru depasiri sau altceva de la turatia aia. Efectele subturarii asupra unui motor e un subiect destul de complex, gasesti insa articole cuprinzatoare pe net. Eu o tin in minim 4000 la plimbari lejere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Azi am spalat-o,si i-am pus si crash-urile!Defapt mi le-a pus colegul nostru Mariusica:)Multam mult,si raman dator,vorba ta,sper sa nu ajung sa le folosesc;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate