ctrad Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 (editat) Am fost la o spalatorie renumita ca ar avea nu stiu ce solutie miraculoasa ptr motor auto (am vazut motorul masinii = foarte curat dupa spalare ) , dar la lant imbacsit......absolut nimic notabil . Editat Iunie 9, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu221 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Salut. Pana reusesc sa imi iau un k6, stie careva daca se potriveste codita de la gsxr 600 k6 la k4? Merita sau sa stau linistit pana ii vine vremea lui k6 ? Multumesc si o zi buna!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Unde pot sa comand si eu un set de sei aftermarket bune pentru un GSXR 750 2009? Sau macar o sa pentru pasager daca nu....de undeva din europa preferabil. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviurau_lippi Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 cine stie unde gasesc rulmenti de la bascule spate k am observant un mic joc acolo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 cine stie unde gasesc rulmenti de la bascule spate k am observant un mic joc acolo!! http://www.motonetro.ro/magazin-online/motocicleta/suzuki/750/gsx-r-750/2002/?good_detail=32635 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviurau_lippi Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdyys Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Servus, Doresc sa cumpar evacuare finala pentru un K4, second dar in stare perfecta Multumesc anticipat, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 schimb piese k1 k3 600 cu piese srad 750 - 0721602721 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 facem ma si noi o intalneala de gsxr`isti!? O victoriei...academie, casa poporului ...vedem noi!! vineri seara ca e frumos...e toata lumea libera! ...deci?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Hai sa bag si io o zazanie d-asta de gsxr-isti. A avut cineva probleme cu modelele K5-K6 referitor la ruperea cadrului? In America a fost recall clar, in Europa nu stiu ce s-a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 eu am k6 de 1000 "cel cu probleme la cadru" ...dar din fericire motoreta mea nu face parte din lotul de motociclete cu problema la suduri! Suzuki monteaza gratuit niste bratari speciale pe cadru! si cica nu mai au probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 eu am k6 de 1000 "cel cu probleme la cadru" ...dar din fericire motoreta mea nu face parte din lotul de motociclete cu problema la suduri! Suzuki monteaza gratuit niste bratari speciale pe cadru! si cica nu mai au probleme! Dar te-ai interesat daca fac asta si in Romania? Am vazut acele "bracing"-uri, cam ciudatzele, dar nah, poate fi o solutie - macar nu se rupe sub tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 daca sunt folosite cum trebuie nu au probleme!mi-am cumparat unu cu toata inima si va doresc si voua sa aveti parte de unu cel putin cum este al meu si cate satisfactii aduce acest model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Nu se rup cind mergeti, se rup la un accident (mai mare, mai mic,...) .In loc sa se indoaie cadrul, se rupe, se fisureaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 (editat) cat ai dat pe albastrica?am vrut sa o cumpar si eu dar inainte sa ajunga la baiatul de unde ai luat tu motocicleta ,detectorul de radar tin sa te anunt ca nu cred ca mai merge pe noile mcv`uri decat foarte tarziu eu zic pt QS mergi la TNG,motocicleta trage foarte bine si sus numai sa fie in mintile ei,mergi sa-i egalizezi injectoarele ,resoftare ECU si o faci mult mai racheta brembo rcs 19 (18x20) si placute xbk5 schimba 2ct`urile!!! FELICITARI Editat Iunie 15, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Momentan pe k5/6 nu se poate scrie functia de QS este in dezvoltare si acest aspect..in rest se poate scrie softul cu harti fuel si aprindere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 (editat) asa sunt franele de k5 net inferioare chiar si celor de pe r1 2005 ,eu am ameliorat treaba aceasta cu xbk5 si in viitor daca o sa fie nevoie pt linistea mea sufleteasca o sa pun un rcs mergi la George cu ea si scoate backfire`ul + ce mai ai de facut Editat Iunie 15, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 salutare. se potrivesc furtunele de frana fata de 750 k1 la 1000 k4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Vand k6 de 600 4200 negociabil http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-suzuki-gsxr-din-2006-521442.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Am mers cu gsxr-ul de 1000 K7 al lui Okay, resoftat de curand de TNG. Wow, ce rachetutza! Motoreta e tzipla, merge impecabil totul pe ea, iar comportamentul motorului mi s-a parut cam cel mai bun fata de tot ce am mers pana acum. Putere instantanee, liniara de jos pana sus, fara balbaieli, fara hop-uri de putere, IMPECABIL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 sunt excelente motoare!cu putin upgrade @ frane iese super motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 am montat toba si am tras o poza in graba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 (editat) unde ai facut toba Theo ? da ok pe motocicleta Editat Iunie 18, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 unde ai facut toba Theo ? da ok pe motocicleta am comandat-o aici, la Evacuari Moto Romania. este ca-n reclamele bila (sau ce o fi) - "ieftin si bun !" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 mi-am dat seama e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate