Sari la conținut

Detinatori de Suzuki GSX-R

crazy_frog
 Share

Postări Recomandate

Am fost la o spalatorie renumita ca ar avea nu stiu ce solutie miraculoasa ptr motor auto (am vazut motorul masinii = foarte curat dupa spalare ) , dar la lant imbacsit......absolut nimic notabil .

Editat de ctrad
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu am k6 de 1000 "cel cu probleme la cadru" ...dar din fericire motoreta mea nu face parte din lotul de motociclete cu problema la suduri! Suzuki monteaza gratuit niste bratari speciale pe cadru! si cica nu mai au probleme!

Link spre comentariu

eu am k6 de 1000 "cel cu probleme la cadru" ...dar din fericire motoreta mea nu face parte din lotul de motociclete cu problema la suduri! Suzuki monteaza gratuit niste bratari speciale pe cadru! si cica nu mai au probleme!

Dar te-ai interesat daca fac asta si in Romania? Am vazut acele "bracing"-uri, cam ciudatzele, dar nah, poate fi o solutie - macar nu se rupe sub tine.

Link spre comentariu

daca sunt folosite cum trebuie nu au probleme!mi-am cumparat unu cu toata inima

si va doresc si voua sa aveti parte de unu cel putin cum este al meu si cate satisfactii aduce acest model

Link spre comentariu

cat ai dat pe albastrica?am vrut sa o cumpar si eu dar inainte sa ajunga la baiatul de unde ai luat tu motocicleta ,detectorul de radar tin sa te anunt ca nu cred ca mai merge pe noile mcv`uri decat foarte tarziu :(

eu zic pt QS mergi la TNG,motocicleta trage foarte bine si sus numai sa fie in mintile ei,mergi sa-i egalizezi injectoarele ,resoftare ECU si o faci mult mai racheta

brembo rcs 19 (18x20) si placute xbk5

schimba 2ct`urile!!!

FELICITARI

Editat de cmd
Link spre comentariu

asa sunt franele de k5 net inferioare chiar si celor de pe r1 2005 ,eu am ameliorat treaba aceasta cu xbk5 si in viitor daca o sa fie nevoie pt linistea mea sufleteasca o sa pun un rcs

mergi la George cu ea si scoate backfire`ul + ce mai ai de facut

Editat de cmd
Link spre comentariu

Am mers cu gsxr-ul de 1000 K7 al lui Okay, resoftat de curand de TNG. Wow, ce rachetutza! Motoreta e tzipla, merge impecabil totul pe ea, iar comportamentul motorului mi s-a parut cam cel mai bun fata de tot ce am mers pana acum. Putere instantanee, liniara de jos pana sus, fara balbaieli, fara hop-uri de putere, IMPECABIL!

Link spre comentariu

unde ai facut toba Theo ? da ok pe motocicleta

am comandat-o aici, la Evacuari Moto Romania.

este ca-n reclamele bila (sau ce o fi) - "ieftin si bun !" :)

Link spre comentariu