Vizitator little wayne Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Am ,, luat'' un gropan de 25cm din cauza unui bmw care avea full xenon,cel putin proiectoarele mi-au rupt ochii si nu am mai vazut nimic.nu am cazut din simplul fapt ca gixxerul e destul de stabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 SRAD-urile sunt motociclete robuste, rezistente si destul de fiabile. La ora actuala nici nu sunt extrem de scumpe insa probabilitatea de a gasi o motocicleta cu mentenanta facuta corect sunt relativ mici. Motoarele sunt robuste si rezistente si se strica foarte greu. Sasiul si suspensile sunt la un nivel OK chiar si la standardele zilelor noastre. Pozitia si geometria (ciclistica) sunt chestiuni de gust si de obisnuinta. Eu de exemplu nu ma impac cu constructia oferita de Suzuki la modelele sport nici pana in ziua de azi. Dar asta e o chestiune subiectiva. Franele nu sunt stralucite - etrierii trebuiesc inspectati cu atentie si servisati complet daca garniturile sunt umflate sau, mai rau, pistonasele corodate. Un test de compresie ar trebui sa spuna in ce stare este motorul. O servisare a sistemului de alimentare ar trebui sa fie obligatorie, parerea mea. Verifica de asemenea daca rezervorul nu e ruginit, avand in vedere varsta pe care o are motoreta. Daca nu stii exact istoricul de service al motocicletei, n-ar fi rau sa ii verifici distributia si jocul la supape ca sa nu ai surprize neplacute. Verifica si sistemul de incarcare electric, la fel pt a nu a avea neplaceri. O imbunatatire substantiala ciclisticii o poti aduce daca inalti spatele motocicletei si scazi ampatamentul (te joci din pinioane si numarul de zale ale lantului de transmisie). si ce becuri are maestre sradu din fabrica?ce h-uri ma refer pe faza scurta si lunga?se gasesc pe oriunde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 google... suzuki 600 srad light bulbs... greu tare... sau scoti dracului becu' din far si te duci cu el la magazin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 google... suzuki 600 srad light bulbs... greu tare... sau scoti dracului becu' din far si te duci cu el la magazin! ioi unde erai tu...google nu am gasit poate esti tu mai destept ca mn iar legat de bec xenonul nu cred ca este acelasi bec cu becu orig...deci 2 stai jos(numa destepti pe aici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Haoleu,deci poti sa pui xenon H4 pe soclu de bec H7,Ce fraier am fost ca am pus xenon h7 si nu h4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 ideea e ca se poate merge lejer noaptea, atata timp cat adaptezi viteza la conditiile de trafic, la vizibilitatea pe care o ai si daca iti acorzi mai mult timp de reactie decat ziua... intr-adevar, cel mai enervat si periculos gasesc noaptea farurile celor de pe contra-sens (daca viziera ti-e zgariata ff putin) sau daca e aburita/umeda....deja e un chin. Insa pe un drum pustiu, sincer pt mine e placere sa merg noaptea, daca n-am masini de pe sens opus. O ard la un 80-90 maxim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 (editat) are cineva pe aici de vanzare 2 semnalizatoare originale de gixxer 2001? Editat Decembrie 4, 2013 de Ashtray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 google... suzuki 600 srad light bulbs... greu tare... sau scoti dracului becu' din far si te duci cu el la magazin! Ce poza mistoaca avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 si ce becuri are maestre sradu din fabrica?ce h-uri ma refer pe faza scurta si lunga?se gasesc pe oriunde? Daca ai instalatie de xenon montata evident trebuiesc becuri cu xenon. Vorbeste cu l.u.v ca are becuri de calitate pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Daca ai instalatie de xenon montata evident trebuiesc becuri cu xenon. Vorbeste cu l.u.v ca are becuri de calitate pe stoc. demontata instalatia xenon caut becuri normale...dar ce tip sunt asta este nelamurirea mea...spre supararea altora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 (editat) Daca nu ma insel, pe instalatia originala ai H7. Soclul are doua slot-uri deci si becul va avea doua picioruse care intre in soclu. La H4 sunt 3 picioruse. Editat Decembrie 4, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Daca nu ma insel, pe instalatia originala ai H7. Soclul are doua slot-uri deci si becul va avea doua picioruse care intre in soclu. La H4 sunt 3 picioruse. un bec are 2 picioruse este in genul la H1 dar cu 2 picioruse si celalalt este cu 3 picioruse in slot...deci un H4..in fine am taiat din fire am pus o masa si totul este functional acu...ms frumos de rasp stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 are cineva pe aici de vanzare 2 semnalizatoare originale de gixxer 2001? motonetro.ro sau adalmotors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 merci, dar voiam ceva sh nu nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 H4 are doua faze.Ti-am spus ca srad are H1 si h7 Beleste ochii intr-un manual de utilizator,ce e asa greu? sau userul keloo 265 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 merci, dar voiam ceva sh nu nou... Am eu,fa o oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 in lipsa cashului pentru un x12,cumparata-m un rpha 10+....cica e foarte laudata pe afara.acum astept primavara sa o testez,daca e ok imi scot xr1000 la pensieO casca la mana 2 cum este cea luată de tine nu ii poti evalua adevarata valoare. Interiorul are deja formatul primului proprietar iar sistemele mobile in timp isi pierd din functionalitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Aha.Din ce apui mataluta castile sh sunt bune de aruncat iar tu incerzi sa vinzi doua astfel de casti,pai e corect cea ce faci tu? Stai chill,coaja imi sta bine pe bostan iar sistemele mobile functioneaza perfect.Un interior complect costa 180roni,asta daca imi duci mie grija Am xr1000 din 2009 si nu am probleme cu garniturile sau sistemul de inchidere al vizierei,ori ventilatia De ce nu bagi soparle pe topicul deschis de pizzaru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Aha.Din ce apui mataluta castile sh sunt bune de aruncat iar tu incerzi sa vinzi doua astfel de casti,pai e corect cea ce faci tu? Stai chill,coaja imi sta bine pe bostan iar sistemele mobile functioneaza perfect.Un interior complect costa 180roni,asta daca imi duci mie grija Am xr1000 din 2009 si nu am probleme cu garniturile sau sistemul de inchidere al vizierei,ori ventilatia De ce nu bagi soparle pe topicul deschis de pizzaru? Nu am zis ca nu sunt bune, am spus doar ca nu iti poti face o impresie 100% corectă. Ca vand doua casti purtate este adevarat, insa cine doreste sa le cumpere este dexizia lui asa cum a fost si a ta. Nu comentez nimic pe niciun topic am renuntat sa ma obosesc cu prostiile debitate. Sa nu ma intelegi greșit. Nu te condam de alegerea facuta de tine. Eu am mentionat strict ca nu iti poti face o parere 100% exacta despre ceva la adevarata valoare daca nu este noua. Sa iti dea Dumnezeu sa o folosești doar impotriva muștelor si nu pentru scopul ei real Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Silit de o conjunctura nu tocmai favorabila mie(financiar) in perioada asta,am cumparat hjc ul asta de la amicul tau Cristi(an) feelingul,la o casca il simt la greutate si zgomot,prima impresie care e hotaratoare in achizitia unei casti,e atunci cand o pun pe cap si stiu daca o cumpar sa nu Crede-ma ca stiu 100% daca vreau ceva si pot sa imi fac o parere corecta chiar daca acel lucru nu e nou.Nu o cumparam daca nu imi statea bine pe bostan,banuiesc ca nu si-a schimbat aerodinamica in 6 luni,sa regret in primavara achizitia P.S daca nu esti ipocrit sa dai copy la postul matale de aici si pune paste pe topicurile in care iti vinzi castile Nu ma intelege gresit,nu te condamn.Vreau doar sa ne arati ca ai caracter Sper doar sa nu te mai obosesti cu prostiile debitate si sa nu mai comentezi nimic,pe nici un topic Am inteles perfect primul tau post pe pagina asta...impartialitatea ta bagatoare de soparle bag-o pe topicurile tale de vanzare.Vrei tu sa ma faci de rahan,dar nu reusesti.Mai incearca Eu unul mi-am dat seama de caracterul tau dupa episondul cu donatia tobei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Nu te am facut eu de rahan ci părinții tai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 gogule.esti un mare ipocrit.daca taceai filozif ramaneai...am sa dau paste pe topicurile in care iti vinzi castile.caracter mare ce ne esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Si uite asa incepe bataia ... ca la rusi . FRATEEE , CE-I ATATA VRAJBA INTRE VOI ?!? Are cineva rams air pentru gsxr 750 srad an 99 ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin-Dorian Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 (editat) Salut gagii! Daca satiti peste jignirile inutile ce e posigil sa urmeze,imi spuneti si mie cum setez din nou bordul in km? Am scos bateria,dar nefiind in stare sa nu ies la o plimbarica...am pus-o la loc si acum imi arata mile in loc de km . E vb de un gsxr 1000 k4 Editat Decembrie 8, 2013 de Costin-Dorian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 (editat) Pui contactul si mentii apasate cele doua butoane timp de aprox 2-3 sec . Sper sa nu ma insel si sa dau informatie eronata , dar in lipsa alteia ........ buna si asta . Editat Decembrie 8, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate