cmd Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 LA MULTI ANI Georgica tot ce-ti doresti ,sanatate multa si sa ne traiesti 100 de ani ! P.S pe seara iti parchez mobra fac special asta ca sa nu lucrezi de ziua noastra la ea ,e sarbatoare doar,tin la tine !!! La multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 LA MULTI ANI Georgica tot ce-ti doresti ,sanatate multa si sa ne traiesti 100 de ani ! P.S pe seara iti parchez mobra fac special asta ca sa nu lucrezi de ziua noastra la ea ,e sarbatoare doar,tin la tine !!! La multi ani ! Multumesc mai Georgica.La multi ani si tie si la toti cei care poarta numele sfantului Gheorghe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapp Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Ms frumos ... La Multi Ani TNG ... si La Multi Ani tuturor sarbatoritilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 La Multi Ani tuturor gixxeristilor care poarta numele sfantului Gheorghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 La multi ani si grija mare cu bautura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Multumim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 La multi ani Cmd,TNG si celor care poarta numele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 si-a schimbat cineva discurile de frana? (gsxr k1) ati gasit vreo oferta rezonabila?(nu chinezarie de pe ebay) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silsilviu85 Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 salutare la toti : Am si eu o intrebare am un suzuki k1 750 2000/2001 si as vr sa ai schimb becurile deoarece sunt cu lumina galbena si nu ami plac dar nu styu ce fel de becuri sa iau h4 sau h7 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 H7 faza scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Va salut Am o intrebare si eu: De ce imi palpaie un bec rosu in bord cu un simbol de cheie. Palpaie doar cand e oprit motorul. Motorul e un K7 1000. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Va salut Am o intrebare si eu: De ce imi palpaie un bec rosu in bord cu un simbol de cheie. Palpaie doar cand e oprit motorul. Motorul e un K7 1000. Multumesc Asta inseamna ca functioneaza imobilizatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Ohh, deci e ok Si inca ceva: Cum imi dau in seama in ce mod de dosare a puterii sunt ? A B C? Nu exista nici un martor in bord care sa arate? Multumesc inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Scoate borna de plus de la baterie si nu mai palpaie becul....si poti atunci sa dormi linistit:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Ohh, deci e ok Si inca ceva: Cum imi dau in seama in ce mod de dosare a puterii sunt ? A B C? Nu exista nici un martor in bord care sa arate? Multumesc inca o data Daca tii apasat pe unul dintre butoane jos sau sus o sa apara pe diplay litera.Din start el pleaca pe modul A. Sa inteleg ca nu stii ce ti-ai cumparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 )) Cam da L-am luat doar azi Initial am cautat altceva, dar cand l-am vazut nu m-am putut abtine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) )) Cam da L-am luat doar azi Initial am cautat altceva, dar cand l-am vazut nu m-am putut abtine. Felicitari! Ai grija de el ca este o supermotocicleta.Sper fin tot sufletul ca nu este prima ta motocicleta... Cand ai saua jos citeste ce cod ai pe ECU...21H00 sau 21H50? Daca este 21H00 undeva,candva... ne vom cunoaste mai bine. Editat Aprilie 24, 2014 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Am sa iti dau de stire ce cod are ECU Si nu, nu e prima moto ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Ai cumparat gixxerul lui crash? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Nu Al lui e K8 si nu e al lui ci al nevestei lui ) Asa zicea in anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Ai cumparat mobra nevestei? cica a vandut o ..ieri.oare cui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 ) Nu am cumparat nimic de la crash si nici de la nevasta lui Nici pt mine nici pt nevasta mea Sa se inteleaga ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 atunci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Am luat un K7 1000 Ieri l-am plimbat prima data vreo 20 - 30 km Prea devreme sa imi dau cu parerea Oricum, venind de pe K1 750, m-a impresionat ( sa nu se inteleaga : speriat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate