wippy Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 salutare , imi cam patineaza ambreiajul la un suzuki gsxr750 k1 ... stie cineva o marca mai buna de discuri ? o recomandare ceva ? stima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 stie careva de unde pot sa cumpar capace carbon cu plata la livrarea produselor? vad ca astia de la carbonadi vor plata in avans ... are careva scarite de k8 1000 de vanzare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 scarite greu sa gasesti raport calitate/pret,am ridicat scaritele stock ale prietenului cu k7'le maxim si in spate ,a mers perfect ,atingi momentan macar cu pintenii de jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 salutare , imi cam patineaza ambreiajul la un suzuki gsxr750 k1 ... stie cineva o marca mai buna de discuri ? o recomandare ceva ? stima !EBC.Dar pana atunci regleaze corect actionarea ambreiajului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 degeaba sunt ieftine pepsi daca nu sunt macar ca cele de la carbonadi ,am primit si eu informatia aceasta buna de la Bogdan despre ele,intariturile-si fac treaba cred is de acord intrebam deoarece urmeaza sa-mi cumpar un set de la carbonadi, dar daca as gasii vreun producator local sa faca aceasi produs la pret mai mic ar fii super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 daca o sa gasesti alt producator care sa faca acelasi produs inseamna ca e carbonadi sub alt nume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 (editat) E un Bulgar care le face foarte faine, dar au un singur strat de Kevlar pe interior. Sint groase dar au fibra de sticla. Carbon exterior, fibra de sticla si Kevlar. La 2-3 seturi iese ieftin transportul din Bulgaria.Undeva la 100euro setul de 2 capace st-dr.La 954 am avut 2 capace bulgaresti, si-au facut treaba 100%, e cunscuta pb la 954 ca au capacele prea expuse in exterior si ating asfaltul foarte usor. Am trimis azi un email sa aflu pretul exact. Editat Iulie 1, 2014 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Nu vinde nimeni un gixxer? Preferabil k6..k7 600 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wippy Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 EBC. Dar pana atunci regleaze corect actionarea ambreiajului. am observat ca imi cam patineaza de la a 3-a in sus , undeva pe la 8k rpm ... o sa incerc sa mai reglez acrionarea ambreiajului ! multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 E un Bulgar care le face foarte faine, dar au un singur strat de Kevlar pe interior. Sint groase dar au fibra de sticla. Carbon exterior, fibra de sticla si Kevlar. La 2-3 seturi iese ieftin transportul din Bulgaria.Undeva la 100euro setul de 2 capace st-dr.La 954 am avut 2 capace bulgaresti, si-au facut treaba 100%, e cunscuta pb la 954 ca au capacele prea expuse in exterior si ating asfaltul foarte usor. Am trimis azi un email sa aflu pretul exact. Sa ne tranzmiti terog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 (editat) unde as putea sa imi refaca urechea din cadru! cand am cazut mi s-a rupt urechea de jos!scarita se mai tine doar in urechea de sus! ms Editat Iulie 1, 2014 de Eusebiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 http://www.sudura-aluminiu.ro/ am vazut ca a recomandat Cesar pe un alt topic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Daca are nevoie cineva, vand un Power Commander III USB + Ignition Module pentru GSXR http://olx.ro/oferta/power-commander-iii-usb-ignition-module-305-410-305-411-ID22der.html?action=show&id=30080195&utm_source=serviceletterAdModerated&utm_medium=email&utm_campaign=link#xtor=EREC-50-[id1]-20140625-[link]-6110555@1-20140625204809 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hnd46 Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Daca intereseaza pe cineva, monopost Corona Alstare . http://olx.ro/oferta/monopost-alstare-corona-suzuki-gsxr-600-srad-ID1uQWd.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 90 ron? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Daca are nevoie cineva, vand un Power Commander III USB + Ignition Module pentru GSXR http://olx.ro/oferta/power-commander-iii-usb-ignition-module-305-410-305-411-ID22der.html?action=show&id=30080195&utm_source=serviceletterAdModerated&utm_medium=email&utm_campaign=link#xtor=EREC-50-[id1]-20140625-[link]-6110555@1-20140625204809 Salutare, ce face dispozitivul ala la motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Salut! Gasesti mai multe detalii aici: http://www.powercommander.com/powercommander/Products/PowerCommander/powercommander_iii_usb.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Da-i si un link cu dictionar englez-roman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Da-i si un link cu dictionar englez-roman. Nu e cazul sa faci misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Nu e cazul sa faci misto Subscriu. Haideti sa pastram atmosfera de inmormantare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 In caz ca ma poate ajuta cineva as avea nevoie de cateva piese pentru un Suzuki gsx-r 750 k8 (am inteles ca unele repere coincid cu 600-750 intre anii 2008-2010). Ar fi vorba de urmatoarele componente: Carena fata si dreaptaPrize si conducte de aerPedala frana cu suport si pedala dr pasagerCadru bord si farManer dreaptaCarena dreaota partea superioaraAripa roata fata Tel 0723112150 sau 0755262401 sau pe PM astept oferte... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wippy Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 stir cineva daca functioneaza un releu de incarcare dupa un kawasaki gpz500 pe gsxr k1 ? are acelasi numar de fire si aceleasi culori . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 100% da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Deci..vineri seara in urma unei actiuni a pulitiei rutiere in colaborare cu arr, al vostru coleg a ramas fara talon. Motivul actiunii a fost ca cetatenii s-au revoltat din cauza zgomotului produs de motociclete seara tarziu. De aceea am nevoie de putin ajutor. As avea nevoie de o toba stock de gsx-r, este cea in flansa cu 3 prezoane, si de un cauciuc de 180/55...fix cel din carte. As vrea sa termin rarul in perioada de 15 zile cat tine dovada, ca daca nu ijmi va trimite talonul in BZ acolo unde este inmatriculata mobra. Cine are si ma poate ajuta cu toba si cauciuc....contracost, as fii tare recunoascator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wippy Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 daca e in trei suruburi inseamna ca e srad ! daca e in 4 suruburi te servesc eu ! am una cazuta , e lovita dar nu au ei treaba ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate