Sari la conținut

Detinatori de Suzuki GSX-R

crazy_frog
 Share

Postări Recomandate

Wow. :) Merci frumos!!!

Faza e ca sincer nu prea inteleg... Am 9 placi de ferodou, dintre care 1 mai mica si 8 metalice, dar cred ca unu e mai groasa. Din pacate nu am toate placile metalice la mine ca sa le masor. SRAD-ul e din 1998 de 600...model nu stiu care. Ma uit pe carte si in zice AD/GSX 600. Imi mai amintesc ceva de AD3112.

Oricum multumesc frumos!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pentru ce i-ai pune de la alt model senzor de viteza? Cauta unu original si pe model.

Daca nu stii cum sa-l ajuti,mai bine..

Pentru ce i-ai pune de la alt model senzor de viteza? Cauta unu original si pe model.

Salut.

Senzorul de viteza Suzuki la folosit pe foarte multe modele si anume:

This Suzuki 34990-35F00 SENSOR SPEED is used on these models and components:

Succes!

Link spre comentariu

Salut.

Senzorul de viteza Suzuki la folosit pe foarte multe modele si anume:

This Suzuki 34990-35F00 SENSOR SPEED is used on these models and components:

Succes!

Editat de TNG
Link spre comentariu

A patit cineva ca sa mearga perfect si dupa 9000 rpm sa se opreasca timp de 1sec-2? Numai in sarcina si foarte rar pe loc. Am o vaga idee ca e de la senzorul de neutral. Nu sta tot timpul aprins cand e pe liber. Problema electrica?

Editat de Kza
Link spre comentariu

A patit cineva ca sa mearga perfect si dupa 9000 rpm sa se opreasca timp de 1sec-2? Numai in sarcina si foarte rar pe loc. Am o vaga idee ca e de la senzorul de neutral. Nu sta tot timpul aprins cand e pe liber. Problema electrica?

Mai mult ca sigur daca iti face probleme cu afisarea neutru pe bord.

Pune un strap in mufa de la senzorul de cric si incearca o proba in felul acesta elimini din discutie senzorul de cric.

Editat de TNG
Link spre comentariu

Senzorul de cric l-am eliminat din discutie deoarece de acolo credeam si eu ca e problema si l-am schimbat. Acum ma duc iarasi la garaj sa mai holbez nitel la ea apoi incerc sa gasesc un electrician...

Link spre comentariu

Multumesc!

» Post actualizat in 28 Aug 2014 16:47

...avand in vedere ca la scuteristi nu raspunde nimeni,va rog sa ma ajutati si pe mine cu inca o mica problema :) . Am un leonardo de 150 si trebuie sa ii schimb distributie,care s-a slabit mult intre timp ...merge sa ii schimb doar lantul,sau trebuie kit nou? ...intreb pt ca nu am gasit kit-ul pe site-urile de specialitate,doar lant separat de pinion,intinzator,patine si ce mai trebuie. ...sa ma incumet oare sa cumpar una second,in cazul in care kit-ul complet e mult prea scump?

Link spre comentariu

Multumesc!

» Post actualizat in 28 Aug 2014 16:47

...avand in vedere ca la scuteristi nu raspunde nimeni,va rog sa ma ajutati si pe mine cu inca o mica problema :) . Am un leonardo de 150 si trebuie sa ii schimb distributie,care s-a slabit mult intre timp ...merge sa ii schimb doar lantul,sau trebuie kit nou? ...intreb pt ca nu am gasit kit-ul pe site-urile de specialitate,doar lant separat de pinion,intinzator,patine si ce mai trebuie. ...sa ma incumet oare sa cumpar una second,in cazul in care kit-ul complet e mult prea scump?

Trebuie demontat si evaluat ce anume este uzat la distributie.

Ordinea de uzura/schimbare ar fi:

1.intinzator

2.lant

3.patine

4.pinioane

In cele mai multe cazuri lantul si intinzatorul sunt componentele cu cea mai mare uzura.

Link spre comentariu

Am mai deschis un topic in care subiectul era o Yamaha R6 2007, am inteles din anumite comenturi ca au probleme cu cuzineti si vibrochen , am cercetat pe internet problema , m-am informat mai mult, dupa am fost sa vad motocicleta si sa realizez ca chiar problema aia o avea.

Mi-am scos din cap R6 2007 si mi-am bagat Suzuki K7 2007 , ce probleme au in general si la ce ar trebui sa ma uit ?

Multumesc pentru toate raspunsurile de pana acuma !

Link spre comentariu

De gsxr 600 k7 intreba... stiu ca am vazut topicul in alta sectiune a forumului, dar probabil a mutat un moderator mesajul sau aici.

Din cate cunosc, o problema comuna la modelul asta, e incarcarea (nu stiu exact ce anume... releu, stator, etc. Mai multe detalii, sunt convins ca stie TNG)

Editat de Jorge Lorenzo
Link spre comentariu

K 7 600.. probleme cu releul regulator,care se arde si poate distruge si alternatorul,eventual probleme la pompa de frana ...care are recal la suzuki.

Destul de rar probleme cu STV-ul si exup-ul

In rest nu stiu probleme dedicate. :peace:

Editat de TNG
Link spre comentariu