Emppu Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 @LaurBalaur: aici au zis baietii chestii interesante de Gixxaru 750 pe carburatie si pe injectie. /index.php?...=59254&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 S-a discutat mai in urma de relanti in primele secunde; si mie imi face la fel... Probabil senzorul de temperatura nu da informatii ECM-ului sau ceva asemanator. Oricum, este o problema insignifianta, mobra merge brici cu exceptia unei furci curse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
syserror Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Tre sa ai doar GSX ca sa vorbesti aici? Sau tre sa ai SUZUKI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 S-a discutat mai in urma de relanti in primele secunde; si mie imi face la fel... Probabil senzorul de temperatura nu da informatii ECM-ului sau ceva asemanator. Oricum, este o problema insignifianta, mobra merge brici cu exceptia unei furci curse faina jucarie , l-ai de la unu de pe forum? ca parca am vazut motoru la sectiunea vanzari, are o groaza de accesori after market pe el nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeman Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Pana la urma ce placute sa imi iau?? Nu ferodo.uzeaza discurile la un mers mai agresiv Nu goldfren.sunt moi si elastice la franari progresive Ce altceva a a mai ramas Astea nu sunt numai parerile mele,ci a mai multor posesori de moto care mananca franele Mecanicii recomanda totusi goldfren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Tre sa ai doar GSX ca sa vorbesti aici? Sau tre sa ai SUZUKI? Pai, esti la categoria Moto de viteza iar in descrierea topicului scrie gixxer 600, 750, 1000. Dar cum rgv nu e enduro.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Nu ferodo.uzeaza discurile la un mers mai agresiv Nu goldfren.sunt moi si elastice la franari progresive Ce altceva a a mai ramas Astea nu sunt numai parerile mele,ci a mai multor posesori de moto care mananca franele Mecanicii recomanda totusi goldfren Lucas sau nissin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeman Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Lucas sau nissin Corect. Lucas sau nissin. goldfren este recomandat doar in legatura cu,clasicul raport calitate pret. in rest nissin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 faina jucarie , l-ai de la unu de pe forum? ca parca am vazut motoru la sectiunea vanzari, are o groaza de accesori after market pe el nu? Are cam toate accesoriile posibile, lipseste totusi o alarma pt sufletul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 sa o stapanesti sanatos duminica am trecut prin Alexandria pacat ca nu erai pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 sa o stapanesti sanatos duminica am trecut prin Alexandria pacat ca nu erai pe acolo Ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Need help prieteni gixxeri!! Frumosul meu gixxer s-a prabisit si nu am apucat sa ii fac inspectia la asigurari pentru casco. Am o mare rugaminte la voi, pentru cine poate sa ma ajute.. S-a spart capacul la alternator si costa ceva plus ca e zgariata carena. M-a prins intr-un moment nasol financiar ca altfel o faceam eu. Este vorba despre un GSXR 750 din 98'. Rugamintea mea este sa imi imprumutati capacul de alternator pentru 2 ore (daca nu aveti incredere mergeti cu mine la asigurari) ca sa ii faca aia inspectia si apoi sa o bag pe casco. Pls Help! Fac cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Stii ca te poti duce la puscarie pentru asa ceva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Ce sa fac? Am o intrebare pt tine: ai depasit vreodata viteza legala? Raspunsul va fi DA si asta inseamna ca ai facut o ilegalitate.... Ai dat vreodata spaga? Raspunsul va fi DA si asta inseamna ca ai facut o ilegalitate.... Lista poate continua.... V-am rugat sa ma ajutati nu sa ma criticati si sa imi spuneti ca ajung la puscarie sau eu stiu ce... cine vrea sa ma ajute ii multumesc enorm de mult, cine nu vrea mai bine sa scuteasca comentariile. no ofence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 intrebarea mea era alta, fii mai atent ..... ba da, dar nu am latrat pe forumuri ca vreau sa dau spaga si sa dau goneta pe autostrada.... ps: offence cu doi F....fudulule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 Need help prieteni gixxeri!! Frumosul meu gixxer s-a prabisit si nu am apucat sa ii fac inspectia la asigurari pentru casco. Am o mare rugaminte la voi, pentru cine poate sa ma ajute.. S-a spart capacul la alternator si costa ceva plus ca e zgariata carena. M-a prins intr-un moment nasol financiar ca altfel o faceam eu. Este vorba despre un GSXR 750 din 98'. Rugamintea mea este sa imi imprumutati capacul de alternator pentru 2 ore (daca nu aveti incredere mergeti cu mine la asigurari) ca sa ii faca aia inspectia si apoi sa o bag pe casco. Pls Help! Fac cinste Ai putea macar sa spui din ce oras esti...capacul este acelasi ca si la motorul de 600?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Sunt din Bucuresti. Capacul se potriveste si la 600 din 96-99'. Crezi ca poti sa ma ajuti? Am nevoie de el doar 1 ora, atat. Ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 Sunt din Bucuresti. Capacul se potriveste si la 600 din 96-99'. Crezi ca poti sa ma ajuti? Am nevoie de el doar 1 ora, atat. Ms frumos Te-as ajuta cu placere, dar sunt din Oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Offf.....chiar nu poate nimeni sa ma ajute? Nu dureaza mai mult de 1 ora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 stie cineva de unde pot lua o sha de pasager pt un GSX R 600 K1??? ....recent mi-am luat un gsx r 600 2001...inainte am avut o kawa zx7r 1999...gixxeru` este mult peste el...pãrerea mea ...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Ca putere ma indoiesc ,dar ma rog...reclama e binevenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 ye...are cu 7 cai mai putin...asta pe foaie...da` e mai usor cu vreo 40-45kg.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Si vreo 150cmc in minus ,asta face ca motorul kawa-ului sa fie mai usor de utilizat ,nu trebuie turat in draci ca cel de 600. Referitor la celelalte aspecte ,iti dau perfecta dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Nu imi vine sa cred ca nu are nimeni din bucuresti un 600 sau un 750 din 96-99', sau poate nu vrea sa ma ajute nimeni..... azi e urat afara si nu cred ca va plimbati cu motoru, puteti sa faceti un sacrificiu de 1 ora?? E chiar asa greu? Va rog, chiar nu am acum 300 Euro sa scot pt reparatie, si am mai si platit casco degeaba.... Ms frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 te-ai gandit vreodata ca poate nu vrea nimeni sa se implice in ce vrei tu sa faci?! ca poate daca nu erai asa insistent chiar te ajuta cineva?! .....daca asta se poate numi ajutor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate