suzukilifeanddanger Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 nu vreau sa contrazic dar la 750 k7 nu mia aparut niciodata f1 si am facut cu el 25.000 km , iar la un prieten cu 600 k6 tot undeva la 25.000 km iara nu a avut aceasta problema de care se vb. ....amandoi cu tobele originale ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Baga man si tu o poza cu tl -ul...sa vad si eu cine mai are mostru..... pac pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Merci tuturor pentru raspunsuri si ajutor... concluzia: maine schimb toba (imi propusesem asta de ceva timp) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 O intrebare, pentru cei care au sau au avut GSX R 600 mai vechi, La ce probleme sa ma astept de la un GSX R600 din 97 cu 62000Km la bord, eu il am de la 48000Km, de cand la-m luat am schimbat uleiul la 4000-4500km. Daca mai sunt posesori de "vechituri" si pot sa-mi impartaseasca si mie din problemele aparute la ele, poate reusesc sa le previn pe cat posibil. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 O intrebare, pentru cei care au sau au avut GSX R 600 mai vechi, La ce probleme sa ma astept de la un GSX R600 din 97 cu 62000Km la bord, eu il am de la 48000Km, de cand la-m luat am schimbat uleiul la 4000-4500km. Daca mai sunt posesori de "vechituri" si pot sa-mi impartaseasca si mie din problemele aparute la ele, poate reusesc sa le previn pe cat posibil. Multumesc. sal cred ca cel mai indicat pt inceput ar fi sa-i ei o compresie sa-ti faci o idee despre motor; si eu am o ''' vechitura''''' cu care pana acum in cei 20000km facuti de cand o am nu am avut nici o problema<decat consumabile><in consumabile includ si distributia deoarece km din bord 100% nu erau reali cand am luato<in 10 ani 18000, iar eu in 2 ani 20000> numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutu Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 pe langa consumabile, am mai schimbat discurile de ambreaj cu tot si cablu mi se parea ca nu trage bine....turometrul a cazut nu stiu dc...s-a dat 1 data peste cap si asa a ramas....in rest nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 salcred ca cel mai indicat pt inceput ar fi sa-i ei o compresie sa-ti faci o idee despre motor; si eu am o ''' vechitura''''' cu care pana acum in cei 20000km facuti de cand o am nu am avut nici o problema<decat consumabile><in consumabile includ si distributia deoarece km din bord 100% nu erau reali cand am luato<in 10 ani 18000, iar eu in 2 ani 20000> numai bine distributia incepuse sa faca galagie sau ai schimbat-o din prudenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Baga man si tu o poza cu tl -ul...sa vad si eu cine mai are mostru.....pac pac Parerile sunt impartite despre acest model , putini stiu de existentza lui si mai putini sunt aceia stiu cate ceva despre el ! http://i709.photobucket.com/albums/ww96/so...ze/P1040151.jpg http://i709.photobucket.com/albums/ww96/so...ze/P1040099.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) sal...urmeaza sa achizitionez primul meu gsxr ....si acela este un k4 1000 an 2004...ce parere aveti despre el ? o sa ma dezamageasca?...am nevoie de motocicleta pentru drumuri lungi dar si pentru oras...de ex kawa are probleme cu cutia..gsxr are o buba care apare la toate modelele ?...trebuie sa ma uit la ceva anume la motorul asta ?..nu am mai avut suzuki dar as vrea sa sa fac parte si din grupul de gixeri ....kawa honda yamaha am tot avut..am zis sa fac si pasul asta la suzuki....deci o sa ma dezamageasca ?...este diferenta mare intre k4 ,r1 si honda 1000rr ?acelasi an 2004 Editat Mai 13, 2009 de oxigen72000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 sal...urmeaza sa achizitionez primul meu gsxr ....si acela este un k4 1000 an 2004...ce parere aveti despre el ?o sa ma dezamageasca?...am nevoie de motocicleta pentru drumuri lungi dar si pentru oras...de ex kawa are probleme cu cutia..gsxr are o buba care apare la toate modelele ?...trebuie sa ma uit la ceva anume la motorul asta ?..nu am mai avut suzuki dar as vrea sa sa fac parte si din grupul de gixeri ....kawa honda yamaha am tot avut..am zis sa fac si pasul asta la suzuki....deci o sa ma dezamageasca ?...este diferenta mare intre k4 ,r1 si honda 1000rr ?acelasi an 2004 Daca as fi in locul tau as mai strange ceva banuti si as lua Gixxerul de 1000 din 2005-2006... Best Gixxer Ever!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 dar modelul 2004 nu e reusit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Baga man si tu o poza cu tl -ul...sa vad si eu cine mai are mostru.....pac pac Un TL1000R avem si noi in Targoviste.A fost bagat si la curse la Serres si la Pannonia. E un motor extraordiar ....in momentul de fata negociez preluarea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Parerile sunt impartite despre acest model , putini stiu de existentza lui si mai putini sunt aceia stiu cate ceva despre el ! http://i709.photobucket.com/albums/ww96/so...ze/P1040151.jpg http://i709.photobucket.com/albums/ww96/so...ze/P1040099.jpg este superba motocicleta ffff frumoasa,sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 dar modelul 2004 nu e reusit ? aloo imi raspunde careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Parerile sunt impartite despre acest model , putini stiu de existentza lui si mai putini sunt aceia stiu cate ceva despre el ! http://i709.photobucket.com/albums/ww96/so...ze/P1040151.jpg http://i709.photobucket.com/albums/ww96/so...ze/P1040099.jpg Rosu ei man.........sa te vada lumea;))Frumoasa la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 (editat) dar modelul 2004 nu e reusit ? Si gixxerul pe 2004 e foarte reusit ! Am prieteni care au avut si au fost foarte multumiti de ele ! Probleme la ele nu au intampinat..decat consumabile schimbate la timp si mergeau fara probleme ! Spor la cumparaturi ! Editat Mai 14, 2009 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 aloo imi raspunde careva? Indiferent d model si marca si cc daca o intretii si ai grija de ea si o respecti nu o sa ai probleme asa ca nu este motor reusit sau nereusit.....depinde de tine! pac pac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 all ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Salutare Pe aici nu am mai intrat, asa ca o sa-mi prezint si eu motorul: K2 din 2002, tocmai am schimbat ulei si filtru, cauciucuri, lant. Mai are de la mama lui (italia) toba sport inox, oglinzi si cam atat. Sunt super multumit de el, are cel putin teoretic 30.000 Km, da si practic, ca-l stiu pe omu de la care l-am cumparat (direct din Italia). Asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 SalutarePe aici nu am mai intrat, asa ca o sa-mi prezint si eu motorul: K2 din 2002, tocmai am schimbat ulei si filtru, cauciucuri, lant. Mai are de la mama lui (italia) toba sport inox, oglinzi si cam atat. Sunt super multumit de el, are cel putin teoretic 30.000 Km, da si practic, ca-l stiu pe omu de la care l-am cumparat (direct din Italia). Asfalt uscat tuturor sa te bucuri de ea poate imi zici si mi e pe un pm cat te au costat ce ai aschimbat la ea cu tot cu cauciucuri bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Totusi de curiozitate uita-te cat consuma:))))) si daca merg toate pistoanele;))) nu am vrut sa fiu rau dar la inceput si eu ma credeam zmeu si am incercat sa fac singur......faceam 200 de km cu un plin:)))Pac pac ti se pare 200 de km putin cun plin? io rar scot 200 de km cun plin de obicei pe la 150 de km trag la pompa..plin insemnand 17 litri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 sa te bucuri de ea poate imi zici si mi e pe un pm cat te au costat ce ai aschimbat la ea cu tot cu cauciucuri bafta pai nu-i nici un secret: cauciucuri Pirelli Dragon Spercorsa folosite la o cursa pe Pannonia de un amic de-al meu - 80 euroi - stare ff buna lant (fara pinioane ca nu era cazul) - 280 lei schimb de filtru + ulei (MOTUL)....nu mai stiu , da spray pt gresat lantul Motul 50 lei telesop ghidon reconditionat 35 lei Cam atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristioffice Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Salutare tuturor Sunt posesor de GSXR 750 din 2000. Am o intrebare. Credeti ca se poate schimba masca fata cu cele 2 faruri cu masca ca de la modelele 2001> cel cu farul triunghiular? Merita efortul? Parca masca aia cu farul triunghiular erata mai furioasa Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Salutare tuturorSunt posesor de GSXR 750 din 2000. Am o intrebare. Credeti ca se poate schimba masca fata cu cele 2 faruri cu masca ca de la modelele 2001> cel cu farul triunghiular? Merita efortul? Parca masca aia cu farul triunghiular erata mai furioasa Multam Nu cred ca ti-e rentabil. Un far si o masca ajung cam la 350 euro (second bineinteles). No..banii aia mai bine ii folosesti + diferenta si-ti iei si tu 2001 in sus. Si nu stiu daca iti mai pusca si alte chesti gen ram-airuri,suport de bord..eo zic ca e inutil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 , dar sigur e 2000 ? Este din 99 si imatriculata in 2000 modelul la care te referi ! bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate