Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Băieți, aveți o răbdare rară dacă pierdeți atâta timp cu biker boy ăsta. La început a fost amuzant, dar a început să devină plictisitor. baicăre, ia-ți R1 Âşi dă-i 250 în oraÂş! Să pice toate gagicile în trenul de aterizare după tine! Să te alerge fanii pe stradă după autografe! Doar o mică rugăminte: fă-o în alt oraÂş. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 :-J :-J periculosule....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 @biker_boy_jr eu spun ca r1 e cea mai buna alegere pentru tine. mai tarziu daca mai apuci ia-ti busa pe bune!!! nu-i mai asculta pe astia ca sunt invidiosi toti. R.I.P poate merge psihologia inversa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLau_81 Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 E rai shi invidioshi cu totzii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Mi-e cam lene si sila sa m-apuc sa scriu in urma tipului in cauza. De multe ori in urma a multor posturi, in care unu de 16 ani se ia cu unu de20-30ani,mi-am dorit sa vad si eu sub profilul fiecaruia varsta.Asa sa stim si noi cu cine/ce vorbim. Spor la toata lumea. P.S "Remember rule no.6" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 (editat) biker_boy_jr bowule! EDIT: hai ma in regie sa te sui pe cbr de 900! sa te vad daca mai piui dupa... Editat Iunie 27, 2006 de ranga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacian Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Si pe cbr de 600 daca urca va fi acelasi rezultat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 cam 50% dinre proprietarii de busa le-au bushit urat... nush cati din ei mai sunt in viatza! dintre astia sa fie vreo 10 (nu %, ci oameni) care sa se fi descurcat cu ele? Care 50?asa zici tu la 60 si ceva la suta?si parca 47-48 % din piloti au murit.Si as fi curios cati cu motoare de 1000 au experienta necesara pentru ele,si din ce am vazut zic ca putini @biker_boy_jr eu spun ca r1 e cea mai buna alegere pentru tine. mai tarziu daca mai apuci ia-ti busa pe bune!!! nu-i mai asculta pe astia ca sunt invidiosi toti. R.I.P poate merge psihologia inversa La asta nu merge nimic,e pur si simplu batut in cap ON-TOPIC nu mai stie nimeni nimic de Ghost Rider?am ramas uimit cand am vazut ca nu au site-ul,scrie doar Reconecting soon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitoma Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Care 50?asa zici tu la 60 si ceva la suta?si parca 47-48 % din piloti au murit.Si as fi curios cati cu motoare de 1000 au experienta necesara pentru ele,si din ce am vazut zic ca putini La asta nu merge nimic,e pur si simplu batut in cap ON-TOPIC nu mai stie nimeni nimic de Ghost Rider?am ramas uimit cand am vazut ca nu au site-ul,scrie doar Reconecting soon Din cate stiu eu ... a lansat in Martie 2006 - Ghost Rider - Goes undercover (spun asta pentru ca l-am cumparat). Deci, cu tot cu montaj nu se poate sa fi trecut mai mult de 2 luni de la terminarea filmarilor pana la lansarea in magazine (umila mea parere). Dar, nu pot sa bag mana in foc ca "nu sunt mai multi" asa cum spune domnul "ranga" . Cat despre site ... e in reconstructie de prin decembrie anul trecut. In prima faza au spus ca-l deshid in martie, apoi in mai si acum e "soon". Who the hell knows Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 (editat) Care 50?asa zici tu la 60 si ceva la suta?si parca 47-48 % din piloti au murit.Si as fi curios cati cu motoare de 1000 au experienta necesara pentru ele,si din ce am vazut zic ca putini La asta nu merge nimic,e pur si simplu batut in cap ON-TOPIC nu mai stie nimeni nimic de Ghost Rider?am ramas uimit cand am vazut ca nu au site-ul,scrie doar Reconecting soon fix 43% dintre proprietarii de buse au murit pe ele! daca vreit.. s-a discutat la accidente cu baietii aia doi de au murit pe busa la 270 si au omorat si un om pe camp! (la cteva sute de metrii ) Dar, nu pot sa bag mana in foc ca "nu sunt mai multi" asa cum spune domnul "ranga" smile.gif <serios> uita-te la mai multe secvente... din filme diferite... sa vezi ca sunt cel putin 3... </serios> si cred ca angajeaza mereu...bbj... depune si tu un cv l! Editat Iunie 28, 2006 de ranga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitoma Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 si cred ca angajeaza mereu...bbj... depune si tu un cv l! ...numai ca o sa cam fie dezamagit ca nu-i dau aia "er1" ci doar gixer sau busulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 nu va-ti plictis-it ma?? eu da. oare de ce nu se inchide chestia ast-a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 DA, A MURIT. Stiu eu tot despre ce si cum s-a intamplat, dar nu vreau sa spun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Concluzie....a mierlit sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 DA, A MURIT. Stiu eu tot despre ce si cum s-a intamplat, dar nu vreau sa spun. Ce tare e Mishu asta...cica stiu dar nu vreau sa spun..parca e secret de stat or smth..si parca e la gradinitia, grupa mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 da corect...sa-mi iau o noob's moto de 125 :crack: ....cred ca glumesti omule... "ps:" de ce va amuza-ti ??? credeti ca sunteti mai destepti decat cei ce mai gresesc....sau v-a mintit careva ca sunteti destepti..? Bai baiatule tu esti prost rau de tot. Te iei de lume degeaba, in locul lor te incingeam bine de tot pana acum, ca sa nu mai ai tupeul sa folosesti limbajul si exprimarile astea. Eu nu stiu cum iti permiti sa vorbesti tu asa cu pers care dublul varstei tale si mult mai multa experienta in orice vrei tu. Tu esti decat un pushti din ala bashit si cu mult tupeu. Vezi-ti de treaba ta si mai bine ia-ti un pegas cu 24 de viteze ca ala ti-ar fi mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Bai baiatule tu esti prost rau de tot. Te iei de lume degeaba, in locul lor te incingeam bine de tot pana acum, ca sa nu mai ai tupeul sa folosesti limbajul si exprimarile astea. Eu nu stiu cum iti permiti sa vorbesti tu asa cu pers care dublul varstei tale si mult mai multa experienta in orice vrei tu. Tu esti decat un pushti din ala bashit si cu mult tupeu. Vezi-ti de treaba ta si mai bine ia-ti un pegas cu 24 de viteze ca ala ti-ar fi mai bun. Poate pe viitor cand vrei sa te inregistrezi sa-ti dea un test de vreo 50 de intrebari si daca in treci poti sa postezi pe forum si daca nu,nu.Poate asa am scapa de cei ca si BBJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 normal...daca iei "er1"(ca sa fie shtresu multumit), si dai blana e clar ca nu rezisti mult....dar daca prima luna mergi calumea ca omu eu zic ca nu e chiar asa de rea cum se zice...sunt altii care au inceput pe 'busa direct...si merg incontinuaree fara probleme..totu e sa te controlezi cat de cat si sa fi un pic atent prin trafic...de restu se ocupa motoru...parerea mea... mori ba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Ce tare e Mishu asta...cica stiu dar nu vreau sa spun..parca e secret de stat or smth..si parca e la gradinitia, grupa mare. Am spus-o si eu in spiritul topicului, pentru ca, dupa cum vezi si tu probabil, forumul asta e plin de copii de la o vreme. Acum nu ma judeca si tu asa aspru, mai ales ca tocmai am luat capacitatea. La gradinita am fost mai demult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 anyway..pe site scrie REOPENING pe 14 iulie!!!! cat despre paliul ala cu busa... er1, si ce mai vrei tu....fa un dus rece!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 @BBJ-> Bah terminatule acu chiar m-ai convins ca esti foarte prost: This post has been edited by biker_boy_jr: Jun 23 2006, 01:44 AM This post has been edited by biker_boy_jr: Jun 24 2006, 12:07 AM This post has been edited by biker_boy_jr: Jun 26 2006, 02:51 PM This post has been edited by biker_boy_jr: Jun 26 2006, 04:26 PM This post has been edited by biker_boy_jr: Jun 26 2006, 04:57 PM This post has been edited by biker_boy_jr: Jun 26 2006, 05:05 PM This post has been edited by biker_boy_jr: Jun 26 2006, 05:57 PM This post has been edited by biker_boy_jr: Jun 26 2006, 06:01 PM Chiar nu esti in stare sa scrii un post fara sa-l editezi? DISTRUSULE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 @BBJ-> Bah terminatule acu chiar m-ai convins ca esti foarte prost: This post has been edited by biker_boy_jr: Jun 23 2006, 01:44 AM This post has been edited by biker_boy_jr: Jun 24 2006, 12:07 AM This post has been edited by biker_boy_jr: Jun 26 2006, 02:51 PM This post has been edited by biker_boy_jr: Jun 26 2006, 04:26 PM This post has been edited by biker_boy_jr: Jun 26 2006, 04:57 PM This post has been edited by biker_boy_jr: Jun 26 2006, 05:05 PM This post has been edited by biker_boy_jr: Jun 26 2006, 05:57 PM This post has been edited by biker_boy_jr: Jun 26 2006, 06:01 PM Chiar nu esti in stare sa scrii un post fara sa-l editezi? DISTRUSULE. e chiar interesanta discutzia ... Mai BBJ sau cum te-o chema ... ia-ti frate r1 ... nu-i asculta pe 'astia' esti tare frate ! de unde atata curaj ?! ... cat imi dai si mie un autograf ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 mai iegzista inca tobigu hasta!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 De ce sa nu existe? E amuzant si educativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 Pe unde mai gasesc un topic de genul asta?Chiar am ras cu lacrimi.Cred ca abia acum s-a prins ca faceti misto de el,nu mai zice nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate