comisaru Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 25, 2006 Autor Share Postat Iunie 25, 2006 pozele sunt de la brasov, le-a postat comisaru' aiurea....mutati unde terbe ... comisare, mai trebe lucrat la calitate .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristkos Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 poze de azi si ieri de la concert aveti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 25, 2006 Autor Share Postat Iunie 25, 2006 sunt poze de azi...dar trebuie sa le micsorez si upload....sper sa reusesc in seara asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comisaru Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 25, 2006 Autor Share Postat Iunie 25, 2006 poze de duminica..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 draguta organizarea campingului...(conditii "umane" la bude)...dar sa fim seriosi,aia nu prea a fost parada domne'!!! pacat de entuziasmul unora,ca nenii garcea din bv si-au cam batut joc. in rest foarte ochei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 25, 2006 Autor Share Postat Iunie 25, 2006 ...tot duminica... cam astea-s pozele care au trecut "preselectia"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 a fost super....ce sa mai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 de la brasov de la party nu am..dar am de la intoarcere,de pe transfagarasan citeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Se poate traversa , Marauder? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 25, 2006 Autor Share Postat Iunie 25, 2006 se pare ca da, are poze si de la Balea cascada si de la Vidraru....oricum si eu astept cu nerabdare detalii, vreau sa bag cat mai iute un transfagarasan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raven_shadow Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 hehe in penultima poza mi-ai prins mana super era lucrat motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raven_shadow Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 astea sunt ultimele si mai am niste filmari, pot sa le pun, sau se vor putea downloada???in rest a fost super!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raptor_4_u Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 (editat) Piatra Neamt va saluta! Editat Iunie 26, 2006 de raptor_4_u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hobbix Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 cum il gasesc si eu pe motocicilstul de pe asta cu atas? daca il stie cineva, un pm va rog. thanks! Tocmai i-ai gasit! Motoretro Brasov, Universitatea Transilvania. N-au reusit sa stea compacti la defilare si au pierdut din efectul total. HB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billylazio Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 (editat) ceva poze.. scuzati calitatea... si un filmulet... bv_moto.wmv superbafta! Editat Iunie 26, 2006 de billylazio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Alte poze... o batranica brasoveanca : si niste oameni tare "suparati" pe motoarele lor ... "dirt bikers" : se pleaca : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 dupa privirea Carturarului, nestiutorului Pacasac i se pregatea in tacerea o mareatza lukrare... =)) iar reprezentarea Tanga a fost cam suptzire vaz.... Bre Kayne, clubul Tanga Moteurs a fost cu cinste reprezentat de subsemnatul, de Shpeedy si de Kelu Cioparizd (aka Zaradi), care a si cantat foarte laser la bass in deschiderea Timpuri Noi... ce tot vorbesti acolo.... unde mai pui si Pacasac, membru corespondent.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iron maiden Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 (editat) am facut si eu ceva poze p'acolo. misto si la iris,minculescu ofuscat ca i'au dat doar apa minerala nu ma asteptasem la taxa de intrare...dar...una peste alta a meritat toti banii. Editat Iunie 26, 2006 de Admin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Care il ai pe Vader tras in poza sa il vas si io Sar'na!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Dar femeia aia mai "brunhilda" ii place sa se dezbrace asa ? Si la bacau si la brasov. Macar de era vreo bucata. Mi-a stricat rezolutia la monitor cand am descarcat poza! Mai disperati sunt aia care o trageau de tzatze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 da tu descarcai baiazide... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate